[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Comanda comuna extremecorals.de  XML
Forum Index » Discutii generale
Author Message
r_o_n_i
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 19/03/2009 14:31:12
Messages: 443
Location: bucuresti/colentina
IP:
Offline

dap, la mine e plesiastrea. te sun azi si vedem cum rezolvam sa facem schimbul blastomussa -plesiastrea . zi buna in continuare
[Yahoo!]
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 29/07/2011 16:57:42
Messages: 312
Location: Bucuresti
IP:
Offline

kirucd wrote:Pachetul pina la urma a fost ok ambalat, zic eu.


Nici pachetul prorpiu-zis n-a mai fost ambalat asa de bine. Dar crima a fost la creveti, cum sa trimiti cleanerii unul in borcanel de 100ml si alti doi IMPREUNA intr-un borcan de vreo 300ml?
koala
Batran si obosit
[Avatar]

Joined: 05/03/2002 02:00:00
Messages: 23583
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Totul e bine, cand se termina cu bine! ...

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 29/07/2011 16:57:42
Messages: 312
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Depinde pentru cine. La mine amaratul ala de crevete a mierlit-o azi noapte. I-am scris lui Claude un mail in care i-am batut obrazul in legatura cu halul in care i-a ambalat, drept care mi-a trimis prompt un refund prin Paypal.

Atata ca e refund-ul pe care trebuia sa mi-l trimita de la ordinul trecut (unde imi trimisese 10 cerithium sp in loc de 10 cerithium cerithium) si pe care convenisem deja de acum cateva zile sa-l utilizeze pe post de credit la ordinul lui Dragos
AdrianS
Junior member

Joined: 22/02/2010 10:37:40
Messages: 69
Location: Gura-Humorului
IP:
Offline

Salut Adrian,

Sa stii ca eu cand am primit de la el ganganii tot asa le-am primit.
Erau borcanele mici de analiza cu capac verde.
4 paguri intr-un borcan din ala aveau vreo 50 ml apa.

Inclin sa cred ca e vorba si de stres si poate si de acomodarea la bazinul tau.
Esti sigur pe toti parametrii apei ? Aclimatizarea ai facut-o ca la carte ?

Eu ce am primit de la el(desi mi-a scos peri albi cu viteza cu care au reactionat) totul a fost perfect cu transportul.

O zi buna.
[Email] [Yahoo!]
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 29/07/2011 16:57:42
Messages: 312
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Intrebarile pe care le pui sunt absurde, avand in vedere istoricul bazinului meu. La fel de absurda e si comparatia intre pagur si crevete in privinta volumului de apa necesar la transport. Sincer n-am chef sa discut absurditati cu persoane care imi cauta pricina aiurea.

Revenind la ale noastre, Claude nu pare ca vrea sa-si dea cu firma-n cap:

HI

Oh i packed to Dragos Shipment some more animals also for you
but the refund is ok then we are clean :-) and i can make my books clear
hope that is ok
rgds claude



Dragos, confirma te rog ca te creditase cu aia 13.3 euro, ca sa stiu ce sa-i raspund astuia.

This message was edited 1 time. Last update was at 05/04/2012 19:43:18

koala
Batran si obosit
[Avatar]

Joined: 05/03/2002 02:00:00
Messages: 23583
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Am mutat aici cateva posturi din alt topic... ii rog pe "combatanti" sa continue aici, daca mai au cateceva de adaugat... multumesc!


=======================================
Adrian wrote:E o poveste lunga si n-are rost s-o depanam aici in detaliu. Foarte pe scurt, se facea ca nu cu mult timp in urma Claude mi-a trimis doi creveti prin cineva din Ploiesti, iar telefonic au fost declarati raposati la sosire. Fotografiile care urmau sa demonstreze decesul pentru acordarea de despagubiri (in virtutea garantiei DOA) n-au mai ajuns niciodata la Claude. (asta desi convenisem clar cu persoana respectiva sa faca asta, in cursul convorbirii telefonice)

La pariu ca ghicesc din prima incercare numele persoanei din Ploiesti care are de vanzare lysmata amboinensis?

=======================================
LauraP wrote:Cred ca toata lumea stie numele persoanei din Ploiesti care i-a trimis lui Koala Lysmata...
(Lumea este mica, iar in Ploiesti sunt doar 4 acvarii marine, dintre care doar 2 particulare...)
Te-ai gandit vreo clipa ca s-ar putea sa te inseli Adrian, cu privire la provenienta crevetei?
Poate iti aduci aminte, daca vrei, si cauti, ca am vrut sa cumpar (acea comanda comuna cu Vlad) - 3 (trei) creveti ca sa imi ajunga macar unul viu, sa ajung sa am 2 (doi) in acvariu. Chiar i-am spus lui Vlad ca sunt dispusa sa primesc doar unul in conditiile in care mor la transport si totusi am platit de la inceput 3... Asta iti poate confirma si el, daca mai vorbesti cu Vlad...
In alta ordine de idei, cred ca si Dragos a vazut crevetii in pahare cand despachetam...
Inca un argument: daca ai prilejul sa vezi exemplarul de la Ricado, sa imi spui si mie cum incape intr-un borcanel cu capac verde, stii cum trimite Claude crevetii... Si sa nu-mi spui ca poate creste atata in 3 saptamani!
Atat am avut de zis referitor la subiectul asta, oricum, am terminat cu problemele pe care le-am avut de cand m-am intors, o sa reiau dialogul cu Extremecorals sa vad ce este de facut.

Imi pare rau ca asta este primul meu post aici, dar niciodata nu am mai fost acuzata de asa ceva..... Si nu pot sta nepasatoare. Pentru ca sunt destui cu care nu am avut prilejul sa ma cunosc sau sa vorbim, si nu vreau sa plecam de la niste presupuneri. In rest, cei ce ma cunosc, nu au nevoie sa citeasca explicatiile mele. Punct.

@koala: sa va bucurati de el, felicitari pentru acvariu. Te rog sa ma scuzi de interventie.

==============================================
Adrian wrote: Laura, stii care e problema? Ca am vorbit la telefon cu tine personal in seara aia si mi-ai confirmat foarte ferm ca o sa-i trimiti poze lui Claude. N-a primit nimic pana in ziua de azi.

LauraP wrote:Poate iti aduci aminte, daca vrei, si cauti, ca am vrut sa cumpar (acea comanda comuna cu Vlad) - 3 (trei) creveti ca sa imi ajunga macar unul viu, sa ajung sa am 2 (doi) in acvariu. Chiar i-am spus lui Vlad ca sunt dispusa sa primesc doar unul in conditiile in care mor la transport si totusi am platit de la inceput 3... Asta iti poate confirma si el, daca mai vorbesti cu Vlad...


Nu tin minte sa fi avut vreodata ceva de impartit cu Vlad asa ca nu vad de ce n-as vorbi cu el. Tocmai pentru ca stiu ca aveai nevoie de cativa cleaneri mi s-a parut bizar ca brusc aveai de vanzare, fix dupa faza aia.



LauraP wrote:Inca un argument: daca ai prilejul sa vezi exemplarul de la Ricado, sa imi spui si mie cum incape intr-un borcanel cu capac verde, stii cum trimite Claude crevetii... Si sa nu-mi spui ca poate creste atata in 3 saptamani!


Daca vrei iti postez un print screen dupa mailul in care Claude imi spune ca i-a trimis in borcane mari... De altfel, din toate pachetele lui cu care am avut de-a face, un singur crevete a venit in borcan de-ala mic...


LauraP wrote:Cred ca toata lumea stie numele persoanei din Ploiesti care i-a trimis lui Koala Lysmata...
(Lumea este mica, iar in Ploiesti sunt doar 4 acvarii marine, dintre care doar 2 particulare...)
Te-ai gandit vreo clipa ca s-ar putea sa te inseli Adrian, cu privire la provenienta crevetei?

.....................................................................................................................................

Atat am avut de zis referitor la subiectul asta, oricum, am terminat cu problemele pe care le-am avut de cand m-am intors, o sa reiau dialogul cu Extremecorals sa vad ce este de facut.

Imi pare rau ca asta este primul meu post aici, dar niciodata nu am mai fost acuzata de asa ceva..... Si nu pot sta nepasatoare. Pentru ca sunt destui cu care nu am avut prilejul sa ma cunosc sau sa vorbim, si nu vreau sa plecam de la niste presupuneri.


Eu tin minte ca am vorbit si ca mi-ai confirmat ca ii trimiti poze a doua zi. Retine te rog ca nu te-am acuzat de minic si ca nu am pomenit numele tau, cand am vazut ca Ricardo a cumparat crevete din Ploiesti mi s-a parut prea de tot si vroiam sa te sun maine.

Oricum, faptul ca nu i-ai trimis lui Claude poze ramane. Nu da nimeni live arrival warranty pe poze trimise dupa 3 saptamani...

==========================================
LauraP wrote:@koala : mi se pare corect, nu insist in aceasta problema, doar ca insinuarile mi se par egale cu acuzele. Astept si un raspuns de la Claude, caruia i-am trimis mail.
Crevetele este de la Ciprian - nu stiu daca are user aici, cumparat anul trecut, nu mai stiu exact data, dar era caldura mare monser, si stateam in benzinarie asteptand microbuzul de mi-au adormit tancii in masina.

Revenind la creveti: la mine a coabitat linistit cu 3 Pepperminti cumparati in toamna de la GG, muuuuult mai mici decat el, desi acvariul are 180cm lungime, toti 4 stateau in 40-50cm intr-o parte.
Discutand acum vreo jumatate de an cu Lucian (aka lukaboy), exact despre subiectul asta, mi-a recomandat un articol (cred ca de pe Reefkeeping?). Sa vad daca mai gasesc linkul. Oricum, concluzia era ca nu este indicat sa cumperi mai mult de doi cleaneri pentru ca vei ramane doar cu o pereche. Sper ca nu ma insel....

Iar referitor la introducerea oricaror alte animalute (ca sunt corali, pesti, creveti), de asta trebuie facut un plan de cumparaturi inainte, pentru ca uneori este complicat, daca nu chiar imposibil de adaugat altceva. (De exemplu dupa ce ai 2 wrasse - linistiti de altfel, un 6line si un cleaner, traiesc in pace cu alti pesti pasnici, vrei sa adaugi un Chirrilabrus, si se lasa cu omor. Intr-adevar, nu pus intr-o cutie sa se vada intai, dar cu lumina stinsa, doar moonlight... A fost imposibil pentru mine)

======================================
Adrian wrote: Cred ca Laura poate confirma ca, in momentul in care mi-a spus la telefon ca ambii creveti ar fi ajuns morti, am spus ceva gen "asta e".

Problema e ca la acelasi telefon tot Laura imi spusese ca a avut mortalitati foarte mari si la pestii adusi cu acelasi transport (inclusiv exemplare destul de scumpe). Si convenisem foarte clar sa-i trimita cat mai repede cu putinta lui Claude poze cu exemplarele decedate.

Aici e buba de fapt. (plus chestia cu "stii cum trimite Claude crevetii, in borcane mici" , survenita ieri).

Cu toate astea nu am mentionat si nu as fi mentionat numele nimanui pana nu vorbeam la telefon, asa mi se pare normal. "Insinuarile" aveau ca scop sa ma dumiresc eu, din dialogul cu Ricardo, daca este vorba despre aceeasi persoana.

P.S. Am marea rugaminte ca discutia despre acest incident sa fie nu stearsa ci mutata la topicul despre comenzi comune samd. Multumesc.

=======================================
Adrian wrote:image

So much about

LauraP wrote:Inca un argument: daca ai prilejul sa vezi exemplarul de la Ricado, sa imi spui si mie cum incape intr-un borcanel cu capac verde, stii cum trimite Claude crevetii... Si sa nu-mi spui ca poate creste atata in 3 saptamani!




========================================
Adrian wrote: Intrucat vad ca Laura a ales sa aplice politica strutului, o sa inchei eu in mod elegant toata tarasenia asta, ca sa ne vedem de ale noastre.

Ce ma deranjaza pe mine foarte tare in toata povestea asta sunt 1. nerespectarea unei intelegeri (de a trimite fotografiile cu vietatile decedate a doua zi, pentru acordarea de despagubiri conform garantiei) si, ulterior, 2. fabricarea unor scuze neconforme cu realitatea si menite sa arunce o lumina proasta asupra unei terte parti (afirmatia referitoare la ambalarea crevetilor de catre Claude in borcane de 100 ml ).

Ma consider un om extrem de corect (iar cei care au avut de-a face cu mine in probleme de bani, vietati samd ma considera si ei la fel) asadar nu pot exclude cu desavarsire posibilitatea ca toata tarasenia sa fi fost o incurcatura mai mult sau mai putin bizara, nu o banala insusire a unor vietati, asa cum pare la prima vedere. In schimb, cele doua puncte de mai sus sunt perfect verificabile, nu exista nici cel mai mic dubiu in legatura cu ele.

Concluzia o trage fiecare.

P.S. Ar mai fi si faptul ca mie Laura mi-a spus la telefon ca i-au murit o gramada de vietati in pachet, iar ieri seara Claude a primit poze cu doi creveti si un peste. Ma rog, deja detalii smilie


Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
ciprian01
Membru de baza

Joined: 01/03/2010 01:50:15
Messages: 354
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Adrian, eu as intelege ca ai ceva cu o anumita persoana, cu oricare. Ba ca ar mai fi inca una si tot nu ar fi ceva anormal. Dar sa reusesti performanta sa te incaieri cu toata lumea, deja este o constanta.
Dupa ce i-ai epuizat pe toti, cand nimeni nu iti mai raspunde la niciun fel de provocare, te iei de Laura. ca vorba aia...odihna strica si te scoate din mana....

Ai adus vreodata vreun animal de undeva, de afara? Eu am adus. Stiu cat de greu este si stiu si cat de riscanta devine toata treaba. Iti imaginezi ca Laura te-a tepuit pe tine cu un crevete....?! Vrei sa iti povestesc eu cat m-am chinuit cu un import si abia daca o sa vina tot pan ala urma? Ca am cateva zeci de milioane bune bagate din care o mare parte nu sunt banii mei?
Stii ce inseamna DOA? Stii ca este mai mult o formalitate pe hartie, la nivel declarativ, dar pana ajungi, daca ajungi vreodata sa fii despagubit macar partial, trece o gramada de timp Stii cat e mortalitatea la un transport, procentual? La creveti stii cat este?

E usor sa stea cineva sa faca presupuneri si sa gaseasca solutiile ideale. Doar ca e mai greu cand incepi sa deschizi pungile.... Si sa ii numeri pe aia morti...!

Si crezi ca acel Claude trebuie sa dea cuiva, cu exceptia Laurei, raportul la zi? De unde si pana unde?

Si sa ma ierte Dumnezeu, dar gaseste si tu alta tinta daca nu poti sa stai linistit. Ce ar trebui sa faca lumea? Sa o suspicioneze de ceva pe Laura? Stai linistit...n-ai sa vezi!

Si inca o veste proasta...! Nu m-ai prins de client, deci nu te astepta sa o noua sarabanda cu noi 2 in rolurile principale!

This message was edited 1 time. Last update was at 15/05/2012 19:38:22

[Email]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

Joined: 03/10/2007 22:03:37
Messages: 3646
Location: Buc./Brx.
IP:
Offline

Mi-am luat berea si astept replici simt miros de harta!

Un singur lucru nu-l stiu: de cand vad ca Adrian_ a aparut si au aparut si contrele cu multi pe site - ce nu stiu este istoria lui de acvarist marin.

Activitatea aici pe forum i-a inceput acum cateva luni (nu am cautat decat aici pe acvariu.ro, alte site-uri nu ma intereseaza) cu multe posturi la vanzari / cumparari unde incerca sa schimbe/scape de chestii de apa dulce contra chestii de apa sarata. Apoi vine postul acesta cu Germania (pana acum cea mai mare realizare aici pe site) cat si esecul cu clovnii fiindca spune el - mosu i-ar fi dat ceva oua moarte (sau care nu au crescut) - ceea ce ma indoiesc - mosu SIGUR nu s-ar incurca cu chestii din astea - prea multa experienta ca sa-si bata joc de un membru care are nevoie de ajutorul lui. Sanse mult mai mari de vina pentru ouale acelea sa fie modalitatea de preparare zic eu.

Asa ca as vrea sa stiu de unde acest elan a lui Adrian_ de a se erija in atotcunoscator, aducand in apararea imaginii lui online faptul ca e cunoscut de multi administratori de pe forum. Foarte bine ca e cunoscut si ca are prieteni priceputi, dar el in sine - vreau sa stiu mai multe ca sa-mi fac o impresie adevarata

Mi-am facut temele - postul la rubrica incepatori e din Iulie anul trecut (10L) http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/16354.page unde se descrie un acvariu de apa dulce pe care l-ai pornit ca un incepator cu 300 RON:

Am constatat deja ca in ziua de azi asta e un hobby care, la nivel de incepator, vine aproape de-a gata: 300 de lei decartati in Hornbach pentru un set Aquapro 60 ...


Apoi prin iarna au aparut schimburile pentru ceva sarat prin Noiembrie / Decembrie. Si apoi postul cu ouale moarte la reproducerea clovnilor acum vreo luna doua nu mai stiu.

Asa ca Adrian_, ai ceva poze cu reef-ul tau - mai vechi sau poate ... nou doar de 3-4 luni - ca sa ma lamuresc si eu cu cine stau de vorba acvaristic vorbind ? Dupa cum vezi, lucrurile sunt mereu delicate si trebuie sa ai grija sa nu calci pe bataturi oamenii, si or sa-ti dea si ei pace. Respecta si vei fi respectat. Aici insa (in realitate nu te stiu) dar textele tale emana o foarte mare atitudine de superioritate (poate nu-ti dai seama, dar eu asa le vad). Cred ca am dreptate, caci primesti in schimb agresivitate si tu deci e clar ca zgandari prin felul in care le formulezi.



Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 29/07/2011 16:57:42
Messages: 312
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Distractive rau atacurile astea disperate la persoana, fara nici o legatura cu logica si cu cazul in speta. Poate n-ati observat baieti, dar topicul se cheama "Comanda comuna extremecorals.de" nu "trairile unora in legatura cu Adrian" smilie Eu cu Laura discutam despre o problema aparuta la una dintre comenzi, voi faceti flame aiurea pe un subiect cu care n-aveti nici o tangenta.

In rest, mai cipriane, daca te aduni nitel vezi ca eu am adus comanda asta de la extremecorals fara sa aiba nimeni probleme. Si au fost si corali si creveti acolo. Deci nu-mi face te rog teoria chibritului despre cat de greu e de adus de afara si cate animale mor, ca nu tine. Tu iei IEFTIN din Indonezia (sau de unde iei) si acolo e vorba de alt timp pe drum, asteptari intre curse aeriene prin cine stie ce depozite samd. Din Germania e mult mai scump (la pretul de vanzare ma refer) dar e si foarte simpla toata treaba, am adus, vorbesc din experienta.

Sa vezi minune insa, cu Claude am schimbat vreo 4 mailuri ieri si azi, si in general vorbind n-am avut cu el nici cea mai mica problema de comunicare. Omul n-a considerat ca ii cer eu socoteala, dimpotriva, era la fel de interesat ca si mine sa se lamureasca exact ce si cum. In schimb Laura "n-a avut timp" vreo 3 saptamani sa dea un mail cu pozele alea, DESI CU MINE CONVENISE LA TELEFON CA LE TRIMITE A DOUA ZI. Asta e problema aici, si poti tu sa te dai de trei ori peste cap, sa scrii doua hectare de text si in general vorbind sa scoti panglici de 2km ca tot n-o sa schimbi un FAPT pe care nu-l neaga nici ea.

@viulian: scuza-ma, dar pe tine chiar nu inteleg ce anume te-ar califica drept interlocutor pe acest topic. Nu, acvariul pornit cu 4kg de "piatra vie" care pare din poza sa fi fost al naibii de uscata cand a intrat in bazin si cu 100g de nisip viu amestecat cu 4kg de uscat nu se prea pune. Inteleg ca te plictisesti ingrozitor cu berea aia in fata, dar nu, asta nu e un bilet de participare intr-o debatere. Mai ales cand "confunzi" sectiunea "despre noi" cu cea "incepatori" si te faci ca nu vezi ce scrisesem acolo:

Adrian_ wrote:Ma numesc (evident ) Adrian si sunt din Bucuresti. Recent, la instentele juniorului, am reluat un hobby care ma pasionase destul de mult in copilarie si adolescenta, dar pe care il abandonasem in facultate din lipsa de timp si din cauza altor preocupari: acvaristica.


Scuza-ma, dar cand incepi sa spui chestii pur si simplu neadevarate gen
viulian wrote:
Activitatea aici pe forum i-a inceput acum cateva luni (nu am cautat decat aici pe acvariu.ro, alte site-uri nu ma intereseaza) cu multe posturi la vanzari / cumparari unde incerca sa schimbe/scape de chestii de apa dulce contra chestii de apa sarata.


pe care oricine le poate verifica prin doua click-uri, devii brusc cantitate neglijabila intr-o discutie. Cam asta e.

P.S. Nu pot sa-ti spun cat de putin ma intereseaza sa te lamuresti tu . Data viitoare incearca sa te comporti onest, nu sa minti cu nerusinare si poate o sa primesti si niste raspunsuri. Pentru ca, pana una-alta, cand intrebi la o luna si ceva de la startarea acvariului marin cum e cu pompele de valuri, cum faceai tu, nu prea mai e nevoie sa ceara nimeni referinte despre tine. Se vede cu ochiul liber care-i treaba.

P.P.S. Nu are nici o legatura faptul ca eu cunosc sau nu admini cu faptul ca tu te parasutezi intr-o discutie cu care n-ai nici cea mai mica legatura si incepi sa postezi cu nerusinare informatii false despre unul dintre participanti. smilie

P.P.S.S. Aici e vorba despre comenzi de pe extremecorals.de si eventuale probleme aparute in legatura cu acestea. Trairile oricui in legatura cu persoana mea, acvariile mele, alinierea planetelor samd nu au nici o legatura cu subiectul.

This message was edited 7 times. Last update was at 15/05/2012 21:58:22

viulian
Aquamaster
[Avatar]

Joined: 03/10/2007 22:03:37
Messages: 3646
Location: Buc./Brx.
IP:
Offline

E super ca lumea poate verifica din doua clickuri ca ai activitate doar la Vanzari si Cumparari
Chiar dintr-unul ca sa fie si mai neglijabil: http://www.acvariu.ro/forum/recentTopics/showTopicsByUser/7146.page

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
stefanp
Moderator

Joined: 06/09/2011 17:31:23
Messages: 9473
Location: Falticeni/Iasi
IP:
Offline

Rog un moderator sa se sesizeze si sa puna capat acestor nimicuri care au loc aici in sectiune de vreo luna incoace cred.
Cred ca sunt al 4-lea sau al 5-lea user care reclama lucrul asta si cu siguranta sunt multi altii deranjati de ce se intampla aici. Unii dintre noi vrem sa ne relaxam in fata unor acvarii superbe si sa invatam cate ceva si ne poticnim in topicuri si posturi kilometrice de cearta, ochi scosi, acuzatii si alte, dupa cum am spus mai sus, "nimicuri".

Nu faceti decat sa "patati" forumul si sa indepartati unii useri care poate ar vrea sa invete de aici dar li se face lehamite sau pur si simplu se sperie sa intre intr-o lume in care nu se gaseste decat scandal.

Ma mir cum de atata indulgenta din partea administratorilor/moderatorilor care au repetat la randul lor de nenumarate ori ca discutiile sa fie incetate si totusi acest lucru nu s-a intamplat. Asta nu da bine pentru un forum de un nivel la care se situeaza acvariu.ro

Citesc fiecare post de cand a inceput activitatea intensa aici si cele 4-5 acvarii proaspete si m-am abtinut sa nu intervin pentru ca nu e zona mea de activitate, dar zau ca mi se face lehamite sa citesc aceleasi lucruri in fiecare zi.

Si Adrian, fara suparare, dar Iulian are mare dreptate. Ai un ton foarte obraznic si artagos cu multi useri si te-ai aflat in centrul tuturor certurilor din aceasta categorie. Vorba lui Cosmin, asta spune ceva. Si insisti sa continui certurile exact ca un copil (esti mai in varsta decat mine, insa aici, nu dai dovada), desi s-a spus in nenumarate randuri sa incheiati animozitatile.

Continuati balacareala si voi pe un pm sau deschideti un forum strict pentru cearta unde sa va dati in cap pana obositi, dar lasati-ne pe noi ceilalti useri sa admiram si sa invatam in liniste.

Multumesc si te rog sa nu imi raspunzi pe acelasi ton certaret, caci cred ca am fost destul de clar ca imi displace lucrul asta.
Dati dovada de varsta pe care o aveti!

P.S.: Imi cer scuze moderatorilor/administratorilor pentru off-topic dar nu se mai poate atat poluare.

This message was edited 1 time. Last update was at 15/05/2012 22:07:54


Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
mosu
Administrator
[Avatar]

Joined: 15/11/2001 02:00:00
Messages: 3052
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Nu pot sa constat decat ca nu sunt benefice comenzile de grup cand persoanele nu se cunosc...
Nu cred ca Laura s-a pretat la asa o chestie.

LE:
1. Si eu am vazut creveti bagati in BORCANASE, trimisi de Claude.
2. Am mai vazut ciorali minusculi de valori mari trimisi dupa cum s-a nimerit (nu s-a respectat packing list-ul), din aceeasi provenienta
2. Se pot trage mai multe concluzii, intre care si ca: comenzile externe sunt sexy sexy pana apar mortalitati si ca daca un crevete este esential pentru tine (sau contravaloarea), atunci: o faci cu mana ta sau nu o mai faci deloc.


This message was edited 1 time. Last update was at 15/05/2012 22:20:55


in curand
[Email] [WWW]
ciprian01
Membru de baza

Joined: 01/03/2010 01:50:15
Messages: 354
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Pot sa pun masina jos daca Laura s-ar fi gandit macar sa ii dea vreo teapa!
Hai ma, ce dracu. E un crevete!
[Email]
mosu
Administrator
[Avatar]

Joined: 15/11/2001 02:00:00
Messages: 3052
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Rugam sa mutati discutiile purtate la nervozitate, atacul la persoana pe alte canale publice de refulare.

in curand
[Email] [WWW]
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 29/07/2011 16:57:42
Messages: 312
Location: Bucuresti
IP:
Offline

viulian wrote:E super ca lumea poate verifica din doua clickuri ca ai activitate doar la Vanzari si Cumparari
Chiar dintr-unul ca sa fie si mai neglijabil: http://www.acvariu.ro/forum/recentTopics/showTopicsByUser/7146.page


Exact. Si care ar fi macar un topic in care sa fi facut ce ziceai tu? smilie

viulian wrote:
Activitatea aici pe forum i-a inceput acum cateva luni (nu am cautat decat aici pe acvariu.ro, alte site-uri nu ma intereseaza) cu multe posturi la vanzari / cumparari unde incerca sa schimbe/scape de chestii de apa dulce contra chestii de apa sarata.





In rest, se impune clar interventia unui moderator, pentru ca vad ca tot felul de useri care nu au nici cea mai mica legatura cu acest topic sau cu sectiunea in general au pareri foarte intense in legatura cu ceea ce se discuta intre participantii la o comanda.



mosu wrote:Nu pot sa constat decat ca nu sunt benefice comenzile de grup cand persoanele nu se cunosc...
Nu cred ca Laura s-a pretat la asa o chestie.


Mariane, eu cred ca deja ne stim binisor. Observa te rog ca Laura n-a negat nici o clipa ca a trimis pozele alea abia ieri. Sau ca discutasem clar la telefon in seara aia (Dragos era de fata, langa ea) ca le va trimite a doua zi.
Asta ca sa nu mai vorbesc ca a incercat aici pe forum, ieri seara, sa dea vina pe Claude ca ar fi trimis crevetii in borcanele de-alea de 100ml. Postul e un pic mai sus.


P.S. Explica-i te rog lui viulian cum a fost cu ouale alea de rotiferi, ca omul deja a dezvoltat o intreaga teorie cum ca ziceam eu ca m-ai pacalit tu cu rotiferii facuti cadou samd

This message was edited 4 times. Last update was at 15/05/2012 22:20:41

mosu
Administrator
[Avatar]

Joined: 15/11/2001 02:00:00
Messages: 3052
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Adrian_ wrote:
Mariane, eu cred ca deja ne stim binisor. Observa te rog ca Laura n-a negat nici o clipa ca a trimis pozele alea abia ieri. Sau ca discutasem clar la telefon in seara aia (Dragos era de fata, langa ea) ca le va trimite a doua zi.
Asta ca sa nu mai vorbesc ca a incercat aici pe forum, ieri seara, sa dea vina pe Claude ca ar fi trimis crevetii in borcanele de-alea de 100ml. Postul e un pic mai sus.



Nu vad nici o relevanta ca a trimis sau nu pozele. Cand importam eu din Filipine, de obicei nu trimiteam raport DOA, din mai multe motive, intre care si ca uitam, ca erau acceptate pentru putina vreme, ca nu mi se parea important etc.

Cel mai important:
as vrea sa nu ne transformam o arena in care ne strigam ofurile pe care le avem in diverse privinte.

Habar nu am ce s-a discutat despre rotiferi, daca n-au fost bune ouale, asta e

in curand
[Email] [WWW]
mosu
Administrator
[Avatar]

Joined: 15/11/2001 02:00:00
Messages: 3052
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Concluzia:

Fiecare intelege ce vrea, dar hai sa ne oprim aici.

in curand
[Email] [WWW]
 
Forum Index » Discutii generale
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com