[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
gurami  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
ralkv
Unripe member
[Avatar]

IP:

am o femela gurami si 4 masculi,ea este umflata in burta si am decis sa o pun intr-un acvariu separat cu un mascul doar ca au trecut 2 saptamanii iar ei nu au depus icre,asa ca am scos masculul si am i-am luat pe ceilalti 3 din acvariu, unul l-am pus in acvariul pentru reproducere impreuna cu femela iar ceilalti i-am pus in alt acvariu sa nu ii incurc cu cel care a fost in acvariul de reproducere.dupa o saptamana nici cu acesta femela nu a depus icre l-am inlocuit si pe acesta dar nici cu al 3-lea nu a depus icre acum am ajuns la al 4-lea au trecut deja 5 zile si tot nu a depus icre.
Masculii se tot duceau la ea,dar fugea de fiecare data.Dar nici masculii nu fac acel cuib de spuma.Nu prea stiu ce are,acum catva ani cu alta pereche la nici o zi au depus icre,dar acestia par a nu fi compatibili.
NU stiu ce sa le mai fac.Daca poate sa imi spuna cineva ce sa le fac.
beez
Member
[Avatar]

IP:

incearca 2 masculi si 3 femele..
Dragosdiscus
Junior member
[Avatar]

IP:

Sunt femele ce nu depun. De cele mai multe ori, acest simptom se termina cu deces (asa numita pietrificare a icrelor), dar am avut o astfel de "femela" ce a trait la mine cam 1 1/2 ani plus inca pe atat la un crescator (in speranta ca va sti el mai bine ce este de facut). Faptul ca masculii nu se apuca de cuib, inseamna ca orice speranta este desarta. Nu stiu cata experienta ai, pentru ca aspectul de femela poate fi determinat si de o hidropizie (chiar nu de natura infectioasa), frecventa la anabantidae.

Hope the best, expect the worst.
[Yahoo!]

Forum Index » Anabantidae
Go to: