[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Crveti plus testoase pitice intr-un bazin ar fi posibil?  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
bizar79xxx
Junior member

IP:

Doresc sa fac un bazin mic pe care-l foloseam pentru maternitate cu creveti, si un decor dracut plantat aproape exceseiv (pentru a compensa lipsa verdelui de la africani ), si ma batea gandul sa-i fac un decor central care sa se ridice peste luciul apei si sa bag inauntru 1-2 testoase dintr-acelea micute (sper sa fie vreunele care raman micute). Credeti ca plantele si crevetii vor avea viata buna cu broscutele sau vor deveni hrana?

Doar doua lucruri sunt infinite: Universul si prostia omeneasca. Insa despre primul nu sunt sigur! (A. Einstein)
[Email] [Yahoo!]
takawachinchila
Member
[Avatar]

IP:

Testoasele alea micute daca au conditii bune se fac jenant de mari. Nu raman micute si dragalase, ca daca era asa, multi isi cumparau...

cand vrei plantele pe care le doneaza cineva, tu esti cel ce trebuie sa isi miste c***'!
bizar79xxx
Junior member

IP:

Deci ideea mea e foarte proasta Am crezut ca o fi vreuna din specii care ramane pitica... Nu stiu de unde am tras concluzia asta, ca n-aveam vreo informatie concreta... dar, clar nu a fost buna. Plus ca mi-a mai spus cineva ca daca le bag in bazin plantat nici mancare nu tre sa le dau pana nu termina plantele Deci crevetii vor trebui sa se multumeasca cu compania catorva melci gradinari, care sa n-aiva nimic de-mpartit cu plantele.

Doar doua lucruri sunt infinite: Universul si prostia omeneasca. Insa despre primul nu sunt sigur! (A. Einstein)
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: