[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
DONEZ PLANTE, URGENT NU AM IN CE ACVARIU SA LE MAI PUN  XML
Forum Index » Schimburi
Author Message
teo3
Junior member

IP:

salut,

am plante in plus, au crescut foarte mult si la curatenia generala am ramas cu un lighenas de plante si nu am unde sa le mai pun, ca si asa am pus destule in acvariu.
deci, cine are nevoie de ele este bine-venit sa le ia si sa se bucure de ele, pardon, cred ca mai mult pestii se vor bucura.
sunt bacope si ludvigia, destule cat aranjeze frumos un acvariu de 50-60 de litrii, poate si mai mare.
problema este, asa cum am spus si mai sus, nu am in ce alt acvariu sa le pun ca sa tina mai mult, asa ca le-am pus intr-ul lighean cu apa curata si undeva la lumina, numai ca nu stiu cat o sa tina.

cine le vrea sa sune la 0xxxxxxxx. la nr asta raspunde Radu, este fratele meu. vorbiti cu el si stabiliti o intalnire, plantele sunt undeva in zona Televiziunii Romane si va asteapta, veniti cat mai curand ca sa nu se strice.

toate bune, teo.

ps: pentru cine isi face acum un acvariu mediu sunt perfecte, veniti sa le luati si nu o sa regretati,ar fi pacat de ele.
sa nu ma cautati pe email, nu o sa raspund pentru ca plec o saptamana din bucuresti.
[Yahoo!] [MSN]
Endo_ro
Junior member
[Avatar]

IP:

Endo_ro@yahoo.com
teo3
Junior member

IP:

plantele s-au dat de ceva vreme, va rog sa nu mai sunati ca numarul respectiv este al unui prieten. la el am lasat atunci plantele pt ca eu eram plecat din bucuresti. si imi tot zice ca inca mai suna persoane dupa plante.
este adevarat si vina mea ca nu am pus mai devreme anunt ca s-au dat. oricum, acum este.

toate bune, teo.

edited by koala

... am sters numarul ala de telefon ...

topic closed !
[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Schimburi
Go to: