Salutari tuturor de pe forum.In primul rand vreau sa ma prezint .Numele meu e Mandroane Marius Florin sunt din Resita si sunt un impatimit al acestui sport

.Acum despre ce detin: un acvariu home made de 90 cu filtru,incalzitor,substrat ,recunosc ca la capitolul lumina stau cam prost avand doua neoane normale si o bomba co2.Acvariul e plantat cu vreo 11 sau 12 specii de plante ,pe care sincer sa fiu nu le stiu pe toate dar am sa incerc sa le enumar:cryptocoryne parva,Echinodorus Ozelot,Lilaeopsis brasiliensis,Salvinia minima,Higrophila Polisperma,Higrophila Corimbosa,Echinodorus quadricostatus,Elodeea,Limnophila sessiliflora,Alternanthera reineckii.Sper sa le fii scris corect.Acum pestii:2 Trichogaster Leeri,2 scalari,2SAE,9Hemigrammus rhodostomus,2ancistus+catziva melci micuti.Cam atat despre acvariu.Cunostintele mele despre acvaristica nu au atins nivelul dorit dar pot sa spun ca nu sunt un incepator in acest domeniu si foarte multe lucruri leam invatzat chiar de pe forumul acesta pierzand nopti citind si recitind .Sper ca cunostintele mele sa creasca cu ajutorul celor de pe forum.Cam atat am avut de spus.Mai vorbim cand ne intalnim

poza e mai veche dar promit ca revin cu altele mai noi.