[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
byfulgu
Junior member
[Avatar]

IP:

Numele meu este Marius Fulgu. Primul pestisor a fost un pui de xipho pe care l-am luat de la scoala (aveam un acvariu in Laboratorul de Biologie) in clasa a 5-a pentru cele 2 saptamani de vacanta de iarna, deoarece nu ramanea nimeni in scoala sa ii hraneasca. L-am tinut pentru 2 saptamani intr-o cutie de margarina si il hraneam cu purici de balta uscati. Cam asa a inceput totul...
Mai tarziu mi-am luat primul mini-acvariu - cred ca avea vreo 15 L, si l-am populat cu guppy. La scurt timp aveam deja puisori. De atunci tot tin pesti in diverse acvarii, insa niciodata (pana acum) nu am luat o decizie asa importanta de a amenaja un acvariu mare si bine plantat (in domeniul plante nu stiu nimic).

Gasiti postul in care vorbesc despre noul acvariu aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/14564.page - va rog sa fiti indulgenti deoarece este primul..am nevoie de timp sa imi dau seama ce si cum.

PS: Ca tot este locul unde ne destainuim, cred ca moderatorii de pe acest forum gresesc foarte mult, cand prefera sa scrie mesaje de genul:
" Dolly: Pe la sectiunea Despre noi cind ne faceti onoarea sa treceti si dvs? Nici macar localitatea nu e trecuta in My Profile...

byfulgu wrote:@Dolly - am updatat la myProfile. Voi trece si pe la sectiunea Despre noi in curand.

alber : Pana cand se va face in curand, inchidem. Vom redeschide dupa curand "

in loc sa sa ajute efectiv cu un sfat micut, dupa care sa mentioneze de aceasta sectiune.
Prin urmare prefer sa nu primesc nici un fel de sfat de la @alber, sau sa mai trebuiasca sa schimb vreun mesaj cu el, insa voi ramane pe acest forum, deoarece sunt destui oameni deosebiti care au ceva de spus!

See you around!

This message was edited 2 times. Last update was at 22/02/2011 23:05:02

"Whatever your mind can conceive and believe it can achieve!" - Napoleon Hill
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

...iar moderatorii, care sunt si gazdele acestui forum, te invita respectuos sa iti dedici putin timp pentru lecturarea acestui micut articol care va clarifica unele dintre nelamuririle tale actuale si viitoare.

Bine ai venit printre noi!
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut Marius si fii binevenit.

byfulgu wrote:PS: Ca tot este locul unde ne destainuim, cred ca moderatorii de pe acest forum gresesc foarte mult, cand prefera sa scrie mesaje de genul:

" Dolly: Pe la sectiunea Despre noi cind ne faceti onoarea sa treceti si dvs? Nici macar localitatea nu e trecuta in My Profile...

byfulgu wrote:@Dolly - am updatat la myProfile. Voi trece si pe la sectiunea Despre noi in curand.

in loc sa sa ajute efectiv cu un sfat micut, dupa care sa mentioneze de aceasta sectiune.

Hmmmm, ti se pare cumva ca nu ai fost ajutat, chiar daca cei care te-au sfatuit nu au fost moderatori?
byfulgu wrote:Prin urmare prefer sa nu primesc nici un fel de sfat de la @alber, sau sa mai trebuiasca sa schimb vreun mesaj cu el, insa voi ramane pe acest forum, deoarece sunt destui oameni deosebiti care au ceva de spus!

Nici nu stii ce pierzi, dar e treaba ta.
In alta ordine de idei, fii cinstit cu tine insuti si gandeste astfel: daca iti vine cineva in casa, nu ti se pare normal ca dupa ce i-ai dat un pahar cu apa sa-ti spuna cateva cuvinte despre el?
Cam atat pe subiectul asta. Voi redeschide topicul (daca nu cumva a facut-o deja Dolly), intrucat ai facut prezentarea (frumoasa dealtfel) si voi trece cu vederea anumite incalcari ale regulamentului, tocmai pentru a te ajuta sa realizezi ca nu suntem aici pentru a ne sicana sau a ne face zile fripte, ci pentru a ne ajuta si dezvolta hobby-ul.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
byfulgu
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma bucur ca ai scris acest mesaj. Este o "altfel" de abordare. Daca nu spusesem cateva cuvinte despre mine nu insemna ca nu o facem niciodata... Ce nu cred ca a fost corect este "limbajul" folosit. Plecand de la analogia ta, daca servesti pe cineva cu un pahar cu apa, la tine in casa, si nu iti spune imediat cateva cuvinte despre el, nu il iei la suturi!

Revenind, cred ca e mai bine sa incheiem subiectul acum, si sa revenim la lucrurile importante, gen pasiunea pentru pesti. S-a format o comunitate foarte frumoasa aici (recunosc, probabil datorita moderatorilor) si imi face placere sa intru pe acest forum.

"Whatever your mind can conceive and believe it can achieve!" - Napoleon Hill
[Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Da. deci stimabile user" byfulgu "
Sfaturile pe care le-ai primit de la cei doi moderatori au fost decente si de bun simt zic eu
Si conforme cu regulamentul de pe acvariu .ro
Pe care domnia voastra trebuia sa-l respecte de la PRIMA POSTARE pe acest forum
byfulgu
Ma bucur ca ai scris acest mesaj. Este o "altfel" de abordare. Daca nu spusesem cateva cuvinte despre mine nu insemna ca nu o facem niciodata... Ce nu cred ca a fost corect este "limbajul" folosit. Plecand de la analogia ta, daca servesti pe cineva cu un pahar cu apa, la tine in casa, si nu iti spune imediat cateva cuvinte despre el, nu il iei la suturi!

Cu privire la cele scrise mai sus :
Acvariu .ro este casa noastra si noi hotarim REGULILE pe cine sevim cu apa si pe cine il dam in suturi
Le accepti bine... NU ... si mai bine
byfulgu
Prin urmare prefer sa nu primesc nici un fel de sfat de la @alber, sau sa mai trebuiasca sa schimb vreun mesaj cu el, insa voi ramane pe acest forum, deoarece sunt destui oameni deosebiti care au ceva de spus!

Sfaturi sau opinii ALBER va exprima pe acest forum ca este moderator
Iar despre preferintele domnii tale chiar nu ne intreseaza
Vrei la noi joci dupa regulile noastre
Nu vrei esti liber sa alegi ca este de unde ?

This message was edited 5 times. Last update was at 23/02/2011 20:51:54

Ogar batrin dar.... cu miros fin

Forum Index » Despre noi
Go to: