[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Este vreo problema...  XML
Forum Index » Apa
Author Message
cata.tmsc
Junior member

IP:

Buna ziua....am facut o gresala de incepator,am spalat astazi buretele de la filtru in apa de la robinet.Credeti ca am compromis bacteriile care tin apa curata?
Va multumesc!
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

In celalat post ai scris ca speli buretele in apa scoasa din acvariu. Acum te-ai razgindit...Pina la urma cum e?

Ai citit ciclul azotului? Daca citeai, aflai. Clorul din apa de la robinet distruge bacteriile benefice unui bazin.
cata.tmsc
Junior member

IP:

De cand am primit acvariul numai la robinet il spalam,dar cand am vazut ca apa se face verde in 3 zilea,m intrebat la PET-Shop si mi-a zis ca poate din cauza ca-l spal la robinet.Astazi de exemplu cand am schimbat apa l-am clatit in apa scoasa.Eu eram curios daca se mai regenereaza bacteriile,pentru ca am vazut ca parerile sunt impartite.
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Nu mai regenerezi nimic. Odata ce-ai zapacit bacteriile alea, le-ai cam spus PA. Asa ca schimburi dese de apa de vreo 20-30% din volumul acvariului. As spune zilnic, tinand cont de pestii pe care ii ai. Iti recomand si eu, asa cum ti s-a recomandat si in topicul de la Boli sa dai ace ipesti si sa treci la ceva mai mic.
Iti recomand sa deschizi un topic nou la "Coltul Incepatorului" si acolo vom discuta problemele aparute la tine.
Aici inchidem

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Apa
Go to: