Buna dragii mei,
Se pare ca am cam intampinat iar o problema. Am gasit cand am venit de la servici femela de xipho moarta in acvariu

. Nu dadea nici un semn de boala. Parea ok. A fost gestanta si cred ca a fatat acum cateva zile, cat timp am fost la servici .. si cred ca nici un pui nu a supravieuit

zic asta din cauza ca atunci cand am ajuns acasa nu mai era burtoasa si nici prin acvariu nu aveam nepotei

. Iar azi cand am venit de la servici nu imi venea sa cred cand am vazut-o stand pe fundul bazinului inerta. Intr-adevar azi dimineata cand am dat de mancare am observat ca respira foarte des ca atunci cand nu ar avea oxigen.. nu stiu. Masculul xipho este ok nu da semne de nimic, doar ca agitat rau de cand am scos femela din acvariu.
date acvariu : 15-17 litri, 3 plantute, filtru pentru capacitate 60 litri, temperatura apa 26-27 constant. teste de apa inca nu am sper maine sa ajung sa cumpar. in acvariu mai am 2 molly, 2 zebre, 2 corydorasi, 2 rasbora, si masculul de xipho care a ramas singur si nelinistit.
p.s. pestoaica decedata nu prezenta semne de boala, doar ca azi dimineata respira repede si nu s-a repezit spre mancare.. restul pestisorilor mananca bine si sunt vioi.