[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Rcs comportament ciudat  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
petrutz2003
Senior member
[Avatar]

IP:

Noaptea crevetii se ridica la nivelul superiaral apei, unde mossul iese usor din apa si se hranesc
Am zarit un crevete adult care a iesit din apa si a mers pe moss 1-2 cm
Mie mi s-a parut fantastica chestia asta, nu stiam ca se pot deplasa (intradevar pe distante scurte) in afara apei

https://youtube.com/@walstadmethodstepbystep?sub_confirmation=1
dsxstyle
Junior member
[Avatar]
IP:

si eu am patit asa cand am facut modificari in acvariu si am tulburat apa
stefanp
Moderator

IP:

Faci aditie de co2? Eu am patit cu crevetii amano sa se ridice aproape de suprafata apei si sa stea acolo pana cand am micsorat doza de gaz...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
dsxstyle
Junior member
[Avatar]
IP:

consider ca ar putea sa fie datorita lipsei de oxigen din apa
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

La mine,de cand am RCS, 2 creveti i-am gasit pe masa,inafara acvariului...exact acum,cand iti citeam postul si m-am uitat la acvariu era un crevere pe masa,uscat,cred ca a stat ceva timp.Nici la mine nu stiu ce are pompa de nu mai baga oxigen si totusi o tin..1 cm afara din apa,am verificat daca e infundat furtunul dar nu stiu ce poate sa aiba...si eu ii mai vad pe la suprafata.Presupun ca lipsa de oxigen este motivul.

This message was edited 1 time. Last update was at 01/12/2011 12:45:37

Coz007
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

Majoritatea nevertebratelor(midiile, melci, creveti etc) ies din acvariu daca nu este acoperit!!!
Chiar si neritrinele mai ies, de cand am acoperit si gaurile de la tevile filtrului extern le gasesc din cand in cand pe tijele de sticla longitudinale!

Nu judeca din rezultate!
[Yahoo!]

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: