Cand spui prefiltru, te referi la cei doi bureti lateriali din filtru?
Iti trimit o pompa Sicce XStream 3500? N-am folosit-o decat o saptamana, ie ca noua.
dan.pavelescu wrote:Da, am incurcat borcanele. Habar n-am la ce filtru aveam 2 bureti laterali, ingusti, care actionau ca un prefiltru.
Asa este la etatea senioratului...
Avand in vedere ca am doar 4 cosuri de 2l si deja 6L de substrat pro: are rost sa bag biomech in prima tava ori direct inca 2L de Substrat PRO? (intrebrea este putin retorica)
Tot exista prefiltru...
LEdit: Cu miscarea apei: pare suficienta? ori mai bag ceva in partea opusa a galetii/directiei in care merge acu' valtoarea?
This message was edited 1 time. Last update was at 16/09/2022 14:54:32
Decat flamand si sarac, mai bine satul si bogat.
Optiune din: Luca 6, (20-26) cred ca....
EverSad wrote:
Avand in vedere ca am doar 4 cosuri de 2l si deja 6L de substrat pro: are rost sa bag biomech in prima tava ori direct inca 2L de Substrat PRO? (intrebrea este putin retorica)
Am avut juma' de ora timp si am bagat Sustrat in toata pompa. (8L)
Prefiltrul face treaba buna... Buretele din prefiltrul pompei si padul alb, ereau' aproape curate.
Cu buretii din prefiltru, spalati la 3-4 zile.
LEdit: cand mai gasesc jumate de ora: bag 6L de substrat si la Bembe. (5e 350, a veit cu toate mediile pa' el, pe categorii de 2L: mech, biomech, substrat)
This message was edited 1 time. Last update was at 29/09/2022 20:29:11
La trei etaje/compartimente, se colmateaza de sus in jos. (in general: compartimentul de jos este curat, cel de mijloc: semi-colmatat si ala de sus: se deduce)
La inaltimea pe care o aveti acolo: merge un prefiltru cu 4 compartimente. (sigur nu se colmateaza pana Sambata si buretele de jos)
Va las la cabinet un ansamblu de 4?
Ca tot am multe module. (macar de proba)
Ledit: doua module din astea sunt mai eficiente decat: "sunsun".
This message was edited 1 time. Last update was at 29/09/2022 20:45:02
Vine' azi, un doritor de pesti. (la cabinet) ora: 16:10~
Intreaba omu' daca: vand pesti. Ii zic ca nu vand... dau' gratis daca are unde sa ii tina.
Il' iau la intreogat' pa' om': nu avea acvariu... da, zice el: cumpar un' acvariu daca imi dai pesti. (shau' a zis ca aduce imediat un borcan mare de muraturi ca sa ia pestii, pana can' face rost de acvariu)
Nu as fi scos pesti din acvariu: nici daca masa', erea nepoata lu' Lepa Brena. (pentru cunoscatori)
In traducere: orice minut trecut/fu*ut degeaba: reprezinta un minut minus din viata mea. (durata vietii: fiind finita ori aleatorie)
Aleg' eu! cum f*t minutele din viata mea. (nu mai am 20 de ani, ca sa le permit altora' sa imi organizeze minutele)