Nu se faceau poze pe vremea aia, cu nokia 3110… Plus ca daca faceai poze la chefuri, ti-o luai. Pe vremea aia betivii erau betivi adevarati, aveau onoare.
Stiu... acum: avem telefoane si poate suna "cineva" inca de la ora 22 ca sa intrebe/strice chefu' 'ce faci?'
(sa nu scriu de urmarirea locatiei)
Pe vremuri: trimite' (fa) scrisoare la posta sa aflii ce fac'...
Ralizez ca urmatoarea si actuala generatie de machitori, sunt de fapt: doar lasati sa se duca la carciuma... ("ce vrea p*la mea" a disparut demult, din dictionarul masculului)
Din cauza ca: telefoane color si masculi fara bile/cohoane' adevarate.
Ce nelamuriri despre specia de pesti, Tropheus ar mai fi?
Decat flamand si sarac, mai bine satul si bogat.
Optiune din: Luca 6, (20-26) cred ca....
IP:
EverSad wrote:
flo77 wrote:Holly s__t! Tu ai mare incredere in instalator!
Racordurile' si imbinarile sunt facute de mine. (nu picura nimic... dealtfel, daca ar curge: mi se rupe)
Cu automatica, nu deduc... (ceva poze din anii 2000 ?)
Am fost si eu student pan' 2000, la Iasi.
Banuiam ca tu ai facut partea hidraulica si mecanica. De fapt ce vroiam eu sa-ti spun e ca ceva nepravazut se poate intampla si nu prea cred ca ti se rupe daca apa ajunge in UPS sau in prize. Sti tu, chestia aia cu paza buna...
IP:
Ai stofa de politician. Si sange in _arici. Eu unul nu as fi curios sa vad ce se intampla daca s-ar scurtcircuita cablurile de la baterie. Poate ai si baterii meseriase, lithium ion ca sa fie tacamul complet..
Asea' !
A fost schmbata lumina si se adauga fertilizanti in apa. (presupune bosu' ca dupe' o luna, ar trebui sa se vada' ceva)
Momentan: geamuri jegoase, plante obosite. (stapanu' zice ca nu este bine)
Pestii, este sukari si bine... (ca si compensatie)
Offtopic: trebe sa mai iau un bidon de un kil, fertilizant ca sa fac' luna... (la 60Ml/zi, nu ajuge bidonul de litru)
Dar: daca bag mai putina fertilizare decat cea' recomandata?
considerente:
1: Nu am avut fertilizare pana acum. (a mers' bine Anubais doar cu lumina si schimb de apa +NO3)
2: Nu este "olandez"
3: Chiar trebuie, si la astia' doi stiuleti: dozarea recomandata?
Asa ca: Bag' : Luni si Joi elixiru in apa. (Duminica se face schimb de 70-80%)
This message was edited 2 times. Last update was at 25/09/2023 19:13:01
Decat flamand si sarac, mai bine satul si bogat.
Optiune din: Luca 6, (20-26) cred ca....