[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Reef nr 3  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
Danila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Cu clor se foloseste inalbitorul de rufe-hipoclorit de sodiu(parca pana in 5%),dar sincer eu as prefera apa oxigenata(perogen parca ii spunea).Depinde si cat de incarcat ii mediul de filtrare-daca e deja maro spre negru mai bine il schimbi.Cu clorul evident trebuie sa fi atent la clatire .Din cate am citit nu am ajuns la o concluzie clara referitor la cat timp poate fi folosit un mediu de filtrare bio-si aici ma refer la partea anaeroba-producatorii promit multe.
ionut_dt
Senior member

IP:

Danila wrote:Cu clor se foloseste inalbitorul de rufe-hipoclorit de sodiu(parca pana in 5%),dar sincer eu as prefera apa oxigenata(perogen parca ii spunea).Depinde si cat de incarcat ii mediul de filtrare-daca e deja maro spre negru mai bine il schimbi.Cu clorul evident trebuie sa fi atent la clatire .Din cate am citit nu am ajuns la o concluzie clara referitor la cat timp poate fi folosit un mediu de filtrare bio-si aici ma refer la partea anaeroba-producatorii promit multe.

Am mai facut chestia asta acum.....'spe ani de zile. cand am trecut de la dulce la sarat. Atunci l-am tinut in clor cateva zile apoi l-am clatit bine de tot. Dar la vremea aia aveam 2-3 litri de siporax. Acum am o galeat de 18L

Acum, ma gandeam, ca dupa baia in clor sa-l primb si prin filtru nitel. Pun mai putin in filtru, cam o palma pe fund si ii dau drumul la recirculare. Banuiesc ca tre sa se clateasca cat de cat.

Ionut Dumitrascu

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: