[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
apa verde la ciclare.  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Eu as scapa de hoplo si ancistrusi pentru ca se fac mari si iti vor scoate plantele.As mai lua 1 neon macar,4 cory si 2 barbus (sunt pesti de card toti 3,trebuie sa ai minim 6).Xifo poti pastra 2-3 femele si 1 mascul.Apoi vezi cum te incadrezi conform articolului de mai sus.Pune o poza si cu pestii necunoscuti,poate ii identificam

Until you find someone worth dying for, you never really live.
Bridget
Junior member

IP:

unul dintre ancistrusi are valoare sentimentala ff mare, ca il am de cel putin 5-6 ani, si practic pentru el am pastrat acvariul atunci cand eram la bucuresti, si nu ma puteam ocupa de el, si doar le dadeau ai mei de mancare. oricum, el nu e f violent- toata ziua sta intr-un castelus de decor, iar noaptea ce mai iese, insa nu face stricaciuni.
cei necunoscuti i-am identificat(am regasit bonul de casa )- sunt barbus titteya.
iar pentazona erau barbodes, nu barbus.
cory am tot cautat, insa nu am mai gasit prin oras, iar hoplo probabil ii voi da impreuna cu restul.

Bridget
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: