[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Malawi - "Import" Italia  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
malawi_crys
Senior member
[Avatar]

Joined: 07/04/2009 15:20:44
Messages: 598
Location: "Cichlidenland"
IP:
Offline

Cu ocazia venirii in tara la jumatatea lunii Iulie, pot aduce *(numai cu comanda ferma) urmatoarele specii de malawieni:

1.Taeniolethrinops Furcicauda Liuli Tanzania – 1 pereche tanara /M-17cm; F-13-15cm/ 250 ron /perechea
Mascul:
image
Femela:
image

Un faimos filmulet aici in Italia cu parintii acestora:


2.Placidochromis phenochilus sp. Gisseli (rare)- pui F1 – 3-4cm / 12 ron/buc (minim 5 buc)
image


3.Placidochromis sp. "Jalo" Jalo Reef:

- pereche tanara – M 11-12cm;F 10cm / 180 ron/perechea
image

- pui – 3,5-4cm /15 ron /buc (minim 5 buc).;
- 2cm/8ron/buc (minim 5buc)
image

4.Tropheops "Mauve Yellow" Magunga Reef:

- pereche reproducatoare – M 14cm ; F 12cm – 180 ron/perechea
image
image

- mascul subdominant 60 ron
image

- pui – 6cm – 25 ron/buc
image
image

5. Abactochromis labrosus (rare)- pereche - 8-10cm - 220 lei/perechea
image



6.Aulonocara hueseri – 2M(8cm)+1F(5-6cm) – 100 lei/toti

image
image

7.Pseudotropheus Acei Ngara F1 – trio / pui – M 7cm (cert) – F 5cm (una incerta) – 60 lei/ trio

image


8.Pseudotropheus saulosi –trio –pui – M 6cm ;2F 5cm – 60 lei/trio
mascul:
image

Femela:
image


NOTA:

- Avand in vedere riscurile asociate unei astfel de calatorii (de aproape 2 zile)cu pesti "la bord" (cu atat mai mult in cazul exemplarelor de dimensiuni mari), cat si faptul ca in Bucuresti nu as avea unde sa tin pestii adusi, rog seriozitate si corectitudine din partea celor interesati!!! .Ar fi pacat de pesti sa i trambalez 2000km iar in tara sa am surprize de genul: m am razgandit, nu pot , nu mai vreau sau nu pot sa ajung sa i iau.

Ca si garantie, in sensul celor scrise mai sus, cel putin in cazul pestilor mari (maturi), voi cere plata in avans a jumatate din suma prin OP bancar iar, la predarea pestilor, urmand sa fie finalizata tranzactia integral.

- Eu voi face tot ce imi sta in putinta sa reduc riscurile de care vorbeam si sa ajung cu pestii la destinatie in conditii de siguranta si intr un timp cat mai scurt.

- Pestii mari ii voi aduce in cutii de 70L cu aerare continua iar pe cei de dimensiuni mici ii voi ambala asa cum scrie la carte (cutie de polistiren -2-3 pungi, fiecare inchisa separat cu elastice, pastile de oxigen, acclimol,-nu mai mult de 4-5exemplare intr o punga etc).

- Cheltuielile cu ambalarea nu sunt incluse in pret.... doar transportul il pot oferi gratuit pana in locatiile unde va avea loc predarea pestilor.

- In principiu, data plecarii din Italia catre Romania va fi la sfarsitul celei de a doua saptamani din iulie in asa fel incat sa ajung la granita in week end (13-14 iulie) , preferabil dupa amiaza sau seara , pentru a face ultima etapa (si cea mai stresanta) pana in Bucuresti in conditii mai omenesti (noaptea – desi nu e obligatoriu ca drumurile sa fie mai libere) –

- Predarea pestilor se va face in Bucuresti sau, in cazul in care exista cereri, in localitatile importante aflate pe traseul Arad - Deva –Sibiu - Rm.Valcea - Pitest i- Bucuresti sau pe varianta Timisoara –Drobeta- Craiova –Pitesti –Bucuresti pe care as prefera o inaintea primei. Nu imi permit sa deviez de la traseu pentru a nu prelungi si mai mult stresul calatoriei.

- Oricum, in functie de solicitari si de zonele in care se afla in tara, voi stabili exact data si ora plecarii precum si, de comun acord cu fiecare dintre voi, in principiu, unde si cum ne vom intalni pe traseu sau in Bucuresti, iar pe toata durata calatoriei vom tine legatura telefonic.

Detalii suplimentare in privat , pe mess *(id: blueme.1976) .


"Acvariul nu este nimic mai mult decât un colt de natura plin de viata. Este o lume în continua miscare, care ne ofera posibilitatea de a cunoaste, observa si studia secretele unei lumi ascunse si fascinante.
Cei care iubesc natura, iubesc mai intai viata, apoi pe sine."

http://www.youtube.com/watch?v=D7MSHYMdHZs&list=UUxfp5BJGnBbRR1ZvAA-_S6Q&index=9&feature=plcp

http://s147.photobucket.com/albums/r283/crys1976_photos/
[Email] [Yahoo!]
 
Forum Index » Vanzari
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com