Salutare tuturor!
Sunt de ceva timp pe acest forum si ma straduiesc sa invat cat mai multe. Dupa cum am mai zis, prin toamna vreau sa imi cumpar un acvariu de 120-150l si pentru prima data as vrea sa bag si plante in el

...da, pentru prima data
Sunt foarte frumoase acvariile voastre si mi-am dat seama ca practic un acvariu fara plante e ca un borcan mai mare de muraturi

Acvariul pe care il am acum, cel de 20 de litri e plin cu toate prostiile: pietris multicolor, o barca scufundata

o planta artificiala etc. Mi-am zis ca un acvariu asa mic nu are cum sa fie plantat, dar vazand la voi, am realizat ca ar putea iesi ceva frumos si in el

asa ca am inceput tratativele cu ReBella si sper ca saptamana viitoare sa ma pot bucura de plante si de ceva "lemn" de la ea, ca sa pot aranja prin el. Am sa schimb pietrisul multicolor cu substratul Manado de la JBL (sau AquaBasis Plus cu un strat de nisip natural pe deasupra) si decorurile artificiale cu cele naturale (logic

).
Acum........ce nu prea inteleg eu. Am tot vazut prin posturile voastre ca tot vorbiti de bombe pentru CO2. Imi puteti spune despre ce e vorba? Le cumparati? Le faceti voi? Eu ma gandeam sa cumpar JBL ProFlora Bio160 si as vrea sa stiu ce parere aveti voi! (ma gandeam sa merg cu sistemul asta si pe acvariul cel mare)
As dori sa ma sfatuiti daca e bun acest sistem de CO2 la care m-am gandit, care dintre cele 2 variante de substrat este mai indicat si ce considerati voi ca ar mai trebui sa stiu inainte de a ma apuca de treaba
Va multumesc frumos!