[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Filtru extern JBL e701  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
stefanp
Moderator

IP:

Salutare!

Scot la vanzare un filtru extern JBL e701.
Il am de doi ani de zile (timp in care 6 luni nu a fost folosit, vara sta "pe uscat").

Filtrul a fost ingrijit, garnituri unse cu vaselina, nu este lovit/crapat, nu curge.
Se vinde cu materiale filtrante: un sertar cu inele ceramice pentru filtrare mecanica (aste au fost puse de mine din cate imi aduc aminte), un sertar cu micromec si un sertar cu burete.
Are furtune, ventuze, tevi de in/out (chiar daca nu apar in poza de mai jos), sunt cele originale.

Pret: 300 RON, cu transport prin curier inclus in pret.
In Iasi se poate ridica de la mine si evident verifica la fata locului.

Adaug ca bonus un incalzitor de 25W (chinezesc), un recipient JBL Ferropol 250 ml (desigilat, cu cel putin 90% din continut), o sticluta de 250 ml easy life nitro (mai este aproximativ jumatate din solutie), o cutie de JBL Florapol 350g (mai contine aproximativ jumatate din substrat) si doua pliculete de 30 ml Tetra Goldfish aquasafe (nu e neaparat a fi folosit pt carasi).

image

image

This message was edited 1 time. Last update was at 26/09/2014 16:05:25

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Vanzari
Go to: