[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
un mic id.  XML
Forum Index » Pesti marini
Author Message
zamolxes
Membru de baza

Joined: 20/12/2008 15:36:56
Messages: 464
Location: bv
IP:
Offline

edit, las pentru posteritate, nu mai comandati pesti dupa 48 de ore de nesomn ca ii ies copilului dintii . E Amblygobius Phalaena. sa studiez in seara asta ce prostie am facut.am luat si eu un yellow watchman.

am primit un ... silver watchman. am citit ca e posibil sa fie stresat (nu mai e, ca sta si se uita urat la mine), ca poate e femela ca se mai intampla sa nu fie galben ...

ce parere aveti, e sau nu yellow watchman ?


image imagemie imi pare diferit fata de ce ar trebui sa fie.

This message was edited 4 times. Last update was at 23/02/2018 19:47:12

opincarul
Ultrahigh member
[Avatar]

Joined: 14/08/2012 14:29:31
Messages: 1523
Location: Varteju - Magurele
IP:
Online

Foloseste Bedegel, sau lasa copilul sa roada diverse jucarii pentru dentitie, in special cele care se baga la frigider/congelator ca sa ajute la reducerea inflamatiei gingiilor!
Mie-mi rodea degetele, iar uneori mai musca din labutele cainelui

Mama prostilor e mereu gravida!
ceatza
Member

Joined: 09/12/2014 14:46:08
Messages: 139
Location: Salisbury UK
IP:
Offline

Ce ai tu acum in bazin si dupa cum arata este Amblygobius phalaena (Sleeper Banded Goby) nu este un yellow watchman goby aia sunt total galbeni cu puncte albastre pe ei nu prea inoata stau pe nisip, ascunsi sau pazesc intrarea in grota cu pistol shrimpul.
zamolxes
Membru de baza

Joined: 20/12/2008 15:36:56
Messages: 464
Location: bv
IP:
Offline

ceatza wrote:Ce ai tu acum in bazin si dupa cum arata este Amblygobius phalaena (Sleeper Banded Goby) nu este un yellow watchman goby aia sunt total galbeni cu puncte albastre pe ei nu prea inoata stau pe nisip, ascunsi sau pazesc intrarea in grota cu pistol shrimpul.


da, am editat dupa ce am verificat ce am comandat ). am dat un copy paste gresit cand am facut comanda. de bine de rau e goby si imi place, o sa mai iau un yellow watchman cand trec la acvariul celalt, sper sa se intelega.

opincarul wrote:Foloseste Bedegel, sau lasa copilul sa roada diverse jucarii pentru dentitie, in special cele care se baga la frigider/congelator ca sa ajute la reducerea inflamatiei gingiilor!
Mie-mi rodea degetele, iar uneori mai musca din labutele cainelui


avem de toate de la girafa Sofie (cea mai buna pentru dentitie la noi) pana la carti cu margini de cauciuc. e la ultima masea, sper ca scapam repede.
 
Forum Index » Pesti marini
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com