[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand filtre EHEIM Professionel 4+ 600 si Experience 350  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
bobesku
Senior member
[Avatar]

IP:

Eheim Professionel 4+ 650

600 RON

Stare excelenta! Achizitionat de la Hornbach, 31 octombrie 2023.
Folosit 8 luni. Vine cu toate accesoriile originale. Set de prefiltre nou. Furtun de 2 metri nou. Ceramicele originale, sigilate. Material filtrant Eheim mecanic original nefolosit. Manual, cutie, tevi in/out, spraybar etc.

Recomand pentru acvarii de maxim 300 de litri. Si asta penru ca flow-ul sau e cam slabut, biologic face treaba.

Il vand pentru ca am facut upgrade la inca un Eheim 2080. La acvariul meu de 600 de litri, cu pesti mari, doar cu 2 filtre Eheim 2080 fac treaba.

image

image

image

image

------------

EHEIM Experience 350

300 RON

Stare foarte buna! Achizitionat de la Nevertebrate[ro], in anul 2018.
Folosit 3 ani, si apoi retras pe post de backup. Vine cu accesorii originale. Set de prefiltre si bureti noi. FARA furtun si FARA materiale ceramice. Manual, cutie, 2 seturi de tevi in/out culorile negru si verde.

Recomand pentru acvarii de maxim 250 de litri. Asta pentru ca biologic nu are spatiu de filtrare, insa are un debit extraordinar pentru marimea sa.

Il vand pentru ca nu mai am de ce sa-l pastrez ca backup si sta degeaba.

image

image

image

-------------

Livrez doar personal, in Bucuresti. Se dau si separat, vezi preturile de mai sus.

Pentru cel care iau tot pachetul, pretul este de 800 RON.

Oferta bomba! Daca aveti un acvariu de 300-450 de litri, cu astea aveti parte de tot pachetul: fitlrare bio, flux mare de apa si redundanta.

Asta e acvariul meu de aproape 600 de litri. Fost mare african cu ciclide de Malawi, actualmente de Congo. Cu fieratanii mai putin apreciate.

image

Ciclide Malawi | Regatul Bettanului | Dwarf Puffers | Mr Puffini | Paradise Kingdom | Black Betta Miraje

Forum Index » Vanzari
Go to: