[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Apa tulbure acvariu nou  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Cobrax2
Unripe member

IP:

Salutare!
Am luat un acvariu de la c8neva, 50x30x25 cm. Mie imi da la calcul 25l, desi lumea zice ca ar fi de 54l?
Am in el 1 betta, 4 tetra si un neon, deocamdata. Incalzitor si filtru 300l/h cica? Nu prea cred, ca apa pe tubulet nu are mare presiune, dar sa zicem ca asa e.
Am pus apa curata (stiu, trebuia ciclata, etc, nu vreau avioane, doar sa stea pestii acolo) osmoza. Am avut un acvariu cand eram pe vremea lui Ceasca, nu auzisera pestii pe atunci de asa ceva, le placea si de la robinet.
A trecut o zi, si apa s-a tulburat f tare, cred ca de la mancare, am pus tetramin, de vreo 4 ori cate un pic, cat ai pune sare in mancare intre degete. Problema e ca mancarea asta s-a dizolvat, pestii nu au mancat, apa s-a tulburat, si pestii stau la suprafata, din ce citesc nu au aer? Am spalat filtrul, se murdarise deja? Zici ca am pus 1 tona de mancare.
Am scos 5l apa, am aruncat-o, am pus alti 5l curati, pestii sunt happy. Ce se intampla? Maine o iau de la capat? Cand eram copil apa se murdarea cam 1 data pe luna...
Merci
Merci
ugarit5
Senior member
[Avatar]

IP:

Acvariul e o marime ciudata,37,5 litri. Fara ciclare apa se va murdari zilnic si pestii vor muri din pacate,ce material ai in filtru?
http://www.acvariu.ro/ciclul-azotului
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: