[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu 200l  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
XDANX
Junior member
[Avatar]

IP:

Am un acvariu de 200l (100L, 50l, 40h) facut din geam de 10, cu intarituri longitudinale sus.
Acvariul nu a mai fost plin cu apa de aproape un an si acum as vrea sa il amenajez din nou dar inainte de asta ma gandeam sa il modific putin pentru mai multa siguranta.
Se pot pune fund dublu si niste intarituri transversale sub cele longitudinale si nu deasupra lor (din cauza capacului)?
Geamul pentru fundul dublu ma gandeam sa il lipesc cu silicon in interiorul acvariului peste geamul ce reprezinta acum baza. Este necesar sa tai surplusul de silicon dintre baza si celelalte geamuri (cam 1 cm) sau aplic silicon in continuarea lui?
Stiu ca acvariul este destul de rezistent si acum dar nu vreau sa risc si de aceea prefer sa il mai intaresc putin.
Astept sfaturile si parerile voastre.
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

XDANX wrote:Se pot pune fund dublu si niste intarituri transversale sub cele longitudinale si nu deasupra lor (din cauza capacului)?
Parerea mea e ca n-are nevoie de fund dublu, atentie la masa pe care sta, sa fie plana, pune sub acvariu polistiren expandat si n-are cum sa crape.
Daca totusi insisti sa-i pui fund dublu, taie surplusu' de silicon dintre baza si celelalte geamuri.

Nici intarituri transversale nu i-as pune, te enerveaza cind lucrezi in acvariu.
Nu-i nici o problema daca le pui sub cele longitudinale, doar sa nu se vada cind umpli acvariu' cu apa, arata urit.

Poze: smilie ... Poze cu plante
XDANX
Junior member
[Avatar]

IP:

Sa inteleg ca modificarile pe care vreau sa le fac nu isi au rostul?
Credeti ca la cum este realizat acum acvariul nu exista riscul sa cedeze?
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: