[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
INFO despre- Broasca testoasa de balta  XML
Forum Index » Alte vietati
Author Message
Pirania
Member
[Avatar]

IP:

Amfost duminica la pescuit si am gasit o broasca testoasa de aprox 15 cm lungime. Sotiaa tinut sa o luam acasa. Am mai avut inainte testoasa cu tample rosii dar as vrea sa stiu daca difera conditiile pe care trebuie sa i le ofer? Mananca doar in apa? hiberneaza in conditii de captivitate? Broasca este tinuta libera in balcon, si-a gasit deja un culcus, i-am amenajat si o mica ''piscina'' , toate acestea fiind provizorii, pt ca vreau sa amenajez balconul special pt ea , in sensul ca vreau sa pun pe jos un covor de iarba artificiala si sa-i amenajez intr-o margine un loc cu pietre, plante si cu un bazin mai adanc. Daca puteti sa ma ajutati cu informatii si idei v-as fi recunoscator.
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Ideea mea e s-o duci inapoi , e pacat de ea.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Ai gasit o Cistuda (Emys Orbicularis).
Pe langa faptul ca nu vei putea sa-i oferi niciodata conditii decente de viata (si te vei intreba ce are de nu mananca), mai este si protejata de lege. Acum ca stii cum se numeste te poti interesa ce si cum (foarte pe scurt poti citi aici).
Astea ar fi informatiile. Cat despre idei: du-o inapoi cat poti tu de repede :alright:

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
Pirania
Member
[Avatar]

IP:

Da , asta am hotaratsi eu, o voi duce inapoi sambata asta cand voi merge la pescuit in acelasi loc. Am convins-o pe sotia sa-si ia un broscoi cu tample rosii , un pui care sase acomodeze. Va multumesc pt sfaturi
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Pirania wrote:o voi duce inapoi sambata asta cand voi merge la pescuit in acelasi loc.

Pirania wrote:Am convins-o pe sotia sa-si ia un broscoi cu tample rosii , un pui care sase acomodeze.
Cu precizarea c-o sa creasca mare si-o sa fie destul de greu sa scapi de el daca te plictisesti .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Alte vietati
Go to: