[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
preturi sticla??  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
speedplayer_100
Junior member

IP:

cam ce preturi ar fi la sticla de 6,respectiv 8mm?si cateva puncte de geamgerie?ca vreau sa-mi fac un acvariu.va multumesc!

never back down!
[Yahoo!]
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

speedplayer_100 wrote:cam ce preturi ar fi la sticla de 6,respectiv 8mm?si cateva puncte de geamgerie?ca vreau sa-mi fac un acvariu.va multumesc!

merita doar daca vrei o forma extraspeciala... in rest, gasesti la Hornbach ce vrea sufletelul tau, pana in 400l, cu capac, filtru si incalzitor, la pret total mai bun decat sticla goala!

http://www.seachem.ro
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

speedplayer_100 wrote:cam ce preturi ar fi la sticla de 6,respectiv 8mm?si cateva puncte de geamgerie?ca vreau sa-mi fac un acvariu.va multumesc!

REEF - adresa e chiar pe site. Pleci de acolo cu tot ce iti trebuie - acvariu gata utilat si fara bataie de cap.
speedplayer_100
Junior member

IP:

mersi mult!

never back down!
[Yahoo!]
alexie
Junior member

IP:

am intrat sa citesc topicul pentru ca eram si eu curios de unde se poate cumpara sticla si la ce preturi.
eu unul am cumparat un acvariu gata utilat sunt multumit de el dar totusi cred ca daca era mai lung cu 10 cm era perfect.
:-)

poate totusi sa ne lamureasca cineva?
cinestie... orice informatie poate fi de folos candva.
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: