Mi-ai citit gandurile, chiar voiam sa te rog sa pui o filmare . Superbi! Ma faci sa renunt la RT
Mama ce mari sunt la 5 saptamani. RT la 5 saptamani erau cat gamalia de ac.
This message was edited 1 time. Last update was at 23/02/2017 08:28:45
Pare rau maestre le vine si lor vremea, si ai mei s-au codit vreo 2-3 luni. Da de cand au inceput acu nu se mai potolesc. Acum vreo 2-3 zile au mai depus odata spre deliciul alora mici care s-au indopat cu oua. Am vazut asta la JD la Blue acara, acu mi se confirma si la Astronotusi.
Acu ma gandesc cat o sa ma pot bucura de pui, pentru ca la ritmul in care cresc... presupun ca inca vreo 2-3 luni maxim.
Nea Dane daca ai stii cat am facut de mari benoaclele pe net la RT aia ai matale... mai ca ma batea capu... sa plang pe umarul matale, da pana la urma mi-a trecut. Mi-am luat salvini! si severumi -D (asta-i alt proiect).
P.S. Scuzati mizeria din acvariu. In ultima luna imi este imposibil sa aspir substratul, la ultima incercare m-am ales cu rani pe mana. Noroc ca, totusi, n-au dinti!
@Dan stiu cum e, ne benoclam de numa numa la pestii altora
@koala pune si tu o muzica romantica, lumina rosie, ceva beutura, poate se prind gayomanii care e treaba
Oscareii mei au crescut la cca 4 cm, au o pofta de mancare nebuna, adica de Astonotus. Trebuie sa incep sa dau o parte din ei.. prioritate si selectie colegilor de pe forum.
Se intelege ca dau si o bere la 7 pui!
dan-iulian wrote:Stiu ca ma risc, dar nu ma pot abtine!
Maestre 7-8 pui ... opresc?
Sa mor de nu ma bate gandul... vorbesc serios!
- mai lasa-ma 2-3 saptamani, ca ma decid pana atunci. Oricum sunt inca mici, poti sa ii lasi cu parintii inca 2-3 luni.
- poate, daca ii amenint "cu exilul" pe fraierii mei, se decid si ei sa s-apuce de treaba.
- trebuie sa vorbesc cu amicul de la care i-am luat, ca sa pot sa-i dau inapoi.
Oricum, daca e sa facem manevra, o sa vin pana la tine la Targoviste... merci pentru intentie!
dan-iulian wrote:Stiu ca ma risc, dar nu ma pot abtine!
Maestre 7-8 pui ... opresc?
Sa mor de nu ma bate gandul... vorbesc serios!
- mai lasa-ma 2-3 saptamani, ca ma decid pana atunci. Oricum sunt inca mici, poti sa ii lasi cu parintii inca 2-3 luni.
- poate, daca ii amenint "cu exilul" pe fraierii mei, se decid si ei sa s-apuce de treaba.
- trebuie sa vorbesc cu amicul de la care i-am luat, ca sa pot sa-i dau inapoi.
Oricum, daca e sa facem manevra, o sa vin pana la tine la Targoviste... merci pentru intentie!
Maestre... pentru matale sunt in stare sa-i dau paia mari!
Am sa dau din ei cativa sa imputinez efectivul. Pastrez 20-30, cei mai mari, ca frumosi sunt toti, cat ii vor suporta parintii si bazinul. Imi mananca si urechile... is vreo 70 +/- le dau : graunte tetra, artemia, si la 2 zile mixtura de inima de vita reteta coralis.... Incep sa caut rame pentru tocana, am un loc curat cu rame de gradina la mosie.