- saptamana asta duc "poponarii" la un amic... el mai are cateva bucati mari, asa ca poate iese fro' manevra.
- intentionez sa ma mobilizez pentru o curatenie "de primavara": spalat peretii de piatra, spalat nisip, etc.
- saptamana viitoare poate dau o fuga pan' la Targoviste... ca sa revad cazarma unde-am facut armata in '86.
PS: Am zis ca pestii sunt foarte frumosi? Am zis ca vreau si eu niste pui d-aia?
Dintre americanii pe care i-am crescut de mici si ar fi ceva (nigro, meki, severum, JD, green terror, scalari...) nici unul nu mi-a ajuns la 20 si ceva cm intr-un an cat au atins Astronotusii (adica inseamna peste 1 cm pe luna).
In primul an Oscarii mananca tot timpul si au un ritm de crestere cum n-am vazut decat poate la crap! Are Koala jurnalul cu primii lui Astronotusi... este edificator.
Ai mei au atins unul 3 ani si celalalt 1,4-1,5 ani si acum sunt capabili sa inghita cu totul 2-3 coropisnite maricele de caciula si tot dau din coada sa le mai dau... in acelasi timp sunt perfect capabili sa rabde 2-3 saptamani (la mine a fost maxim de foamete fara nici o problema).
A descris Koala splendid comportamentul si ritmul de crestere in jurnalul lui.
This message was edited 3 times. Last update was at 26/04/2017 11:31:50
koala wrote:Si koala a remediat problema cu linku' buclucas!
- saptamana asta duc "poponarii" la un amic... el mai are cateva bucati mari, asa ca poate iese fro' manevra.
- intentionez sa ma mobilizez pentru o curatenie "de primavara": spalat peretii de piatra, spalat nisip, etc.
- saptamana viitoare poate dau o fuga pan' la Targoviste... ca sa revad cazarma unde-am facut armata in '86.
PS: Am zis ca pestii sunt foarte frumosi? Am zis ca vreau si eu niste pui d-aia?
Daca tot se strang pasionatii la cafea la Targoviste, as da si eu o cafea, poate ma scapa si pe mine domnul Dan de oropsitul asta...am o pereche formata si asta a ajuns sac de box...are o cicatrice destul de urata...pozele sunt facute inainte sa-si ia bataia
Spunem 1% din tot ce gandim, din 1% jumate mintim!
koala wrote:Ei si-o pun, iar tu "ai pus-o"... o sa-ti manance urechile.
Adevarat! Iaca acusi pun icrele pe piatra! iar trebe sa pregatesc artemii!!!
P.S. La numaratoarea finala, dupa ce am dat toti puii mi-au iesit vreo 76... si se pierdusera multi pe drum. Cine n-a hranit 80 de pui de oscari si 2 adulti nu isi poate imagina cat baga astia in ei
This message was edited 3 times. Last update was at 05/05/2017 13:08:32