[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutari din Bucovina  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
cardone
Junior member

IP:

Buna, ma numesc Vasile, am 37 ani si am facut o pasiune pentru acvaristica de pe la 7 ani.
Momentan detin 2 acvarii unul RIO 180 echipat standard cu background home made si unul de 60l home made. Plante: valisneria, echinodorusi (amazonicus, tellenus ), 3 anubiasi, o tufa mare de elocharis acicularis, niste fire de bacopa, cabomba, rotala si mai sunt vreo doua la care nu le stiu numele. Vietuitoare: 2 polypterus senegalus, 2 ctenopoma acutiroste, 4 kribensis, 2 platydoras costatus, 5 tetrazone, 5 ancistrusi, 2 kuhli, 2 pomacea, 6 Neritina Natalensis si nu stiu cati melci de substrat.
Folosesc o linie de fertilizare Prodac, de care sunt foarte multumit (eu si plantele ). Deocamdata nu folosesc CO2, poate pe viitor va fi si asta.
Sunt pe acest forum pentru a invata din experianta voastra si din greselile altora. Tuturor va urez bafta si sanatate.
LUPmic
Senior member

IP:

Bine ai venit !!!
[Email] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Wellcome !
olinno
Member

IP:

salut si bine ai venit! cand o sa ai timp pune si cateva poze despre acvariul tau ;)
[Email] [Yahoo!]
malawi_crys
Senior member
[Avatar]

IP:

ooo, Bucovina ! frumoase plaiuri!
Bine ai venit!

..si ca un prim sfat de la un *africanist plin de bolovani* :-) - CO2 este mai mult decat necesar intr un acvariu plantat!!! este cheia* dezvoltarii şi sustinerii unei flore subacvatice de exceptie! asa ca ...FOCUS pe achizitionarea unui sistem de fertilizare cu CO2..cu cat mai repede cu atat mai bine

S auzim numai de bine

"Acvariul nu este nimic mai mult decât un colt de natura plin de viata. Este o lume în continua miscare, care ne ofera posibilitatea de a cunoaste, observa si studia secretele unei lumi ascunse si fascinante.
Cei care iubesc natura, iubesc mai intai viata, apoi pe sine."

http://www.youtube.com/watch?v=D7MSHYMdHZs&list=UUxfp5BJGnBbRR1ZvAA-_S6Q&index=9&feature=plcp

http://s147.photobucket.com/albums/r283/crys1976_photos/
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit. Tot ce trebuie sa faci, este sa creezi un acvariu frumos, ingrijit, demn de laude. Atunci cu totii vom fi multumiti

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: