[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
COMEBACK  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
thewallachian
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut tuturor!

Pe scurt, eu sunt fostul user "wallachian", membru din 6 aprilie 2003. Am lipsit cativa ani buni si mi-am neglijat vechea pasiune acvaristica, cutreierand meleaguri straine .
Din pacate nu am reusit sa-mi recuperez vechiul cont asa ca mi l-am creat pe acesta.
Pe aceasta cale doresc sa (NU) multumesc moderatorilor pe care i-am rugat repetat sa imi restituie accesul la vechiul cont (adica le-am trimis e-mail-uri, nu dau nume...).
smilie

Cele bune,
Alex

-> | x
Where there's a will, there's a way.
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Ce probleme ai intampinat cu recuperarea vechiului cont?
Caror moderatori te-ai adresat si care a fost raspunsul lor?
Ce mesaj iti apare cand te loghezi cu userul "wallachian" si parola aferenta?
Da-mi un PM.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
onur99
Junior member

IP:

Alex bine ai revenit.
[Email] [Yahoo!]
mosu
Administrator
[Avatar]

IP:

prea cinstita adunare,
pe onor va spun ca:

Wallachian exagereaza spunand in repetate randuri, eu am primit un singur mail :
Date: Wed, 6 May 2009 23:48:30 +0300

Deasemenea va mai arat aici, sub cuvant de onor, un rand din cartea nemuritoare a administrarii:

Val wallachian is active = 1 2009-05-08 05:53:16

Adicatelea, in traductie libera, userul Val, cu puterile lui nemarginite, si in intelepciunea sa, la data aratata mai sus (la o zi si 6 ore jumate dupa cererea de pe mail) a activat contul reclamantului.

Cer indulgenta dumneavoastra, daca nu am raspuns la mail intr-o problema rezolvata deja, in acea perioada, dupa amintirile mele, fiind si ocupat si mai mult precat prin cele 4 zari, cu treburi.

Tin pe aceasta cale sa [DA] multumesc pentru increderea acordata.
Acestea le -am constatat cand am cercetat situatia de fapt a reclamantului, si am constata ca userul era deja activ. Situatie care m-a indemnat sa cercetez jurnalul de bord, astfel luminandu-se toate, drept pentru care v-am spus si domniilor voastre povestea de-a fir a par asa cum a fost ea.

in curand
[Email] [WWW]
thewallachian
Junior member
[Avatar]

IP:

mosu wrote:prea cinstita adunare,
pe onor va spun ca:

Wallachian exagereaza spunand in repetate randuri, eu am primit un singur mail :
Date: Wed, 6 May 2009 23:48:30 +0300

Deasemenea va mai arat aici, sub cuvant de onor, un rand din cartea nemuritoare a administrarii:

Val wallachian is active = 1 2009-05-08 05:53:16

Adicatelea, in traductie libera, userul Val, cu puterile lui nemarginite, si in intelepciunea sa, la data aratata mai sus (la o zi si 6 ore jumate dupa cererea de pe mail) a activat contul reclamantului.

Cer indulgenta dumneavoastra, daca nu am raspuns la mail intr-o problema rezolvata deja, in acea perioada, dupa amintirile mele, fiind si ocupat si mai mult precat prin cele 4 zari, cu treburi.

Tin pe aceasta cale sa [DA] multumesc pentru increderea acordata.
Acestea le -am constatat cand am cercetat situatia de fapt a reclamantului, si am constata ca userul era deja activ. Situatie care m-a indemnat sa cercetez jurnalul de bord, astfel luminandu-se toate, drept pentru care v-am spus si domniilor voastre povestea de-a fir a par asa cum a fost ea.

ok, si din mesajul tau de sus ce reiese, ca eu mint? ce motiv as avea... imi pare rau, eu nu am primit nici un raspuns la e-mailurile mele niente, nothing, nada - si au fost doua, unul catre tine (tu ai spus-o, nu eu ) si unul catre alt moderator, mai din zona mea...
atunci mi-am facut si eu alt cont... daca am suparat ceva luminatii sau atotputeri pe aici, atunci eu ma pot si retrage, definitiv. ca doar n-o fi democratie sau libertate de expresie... nu?

-> | x
Where there's a will, there's a way.

Forum Index » Despre noi
Go to: