mosu wrote:prea cinstita adunare,
pe onor va spun ca:
Wallachian exagereaza spunand in repetate randuri, eu am primit un singur mail :
Date: Wed, 6 May 2009 23:48:30 +0300
Deasemenea va mai arat aici, sub cuvant de onor, un rand din cartea nemuritoare a administrarii:
Val wallachian is active = 1 2009-05-08 05:53:16
Adicatelea, in traductie libera, userul Val, cu puterile lui nemarginite, si in intelepciunea sa, la data aratata mai sus (la o zi si 6 ore jumate dupa cererea de pe mail) a activat contul reclamantului.
Cer indulgenta dumneavoastra, daca nu am raspuns la mail intr-o problema rezolvata deja, in acea perioada, dupa amintirile mele, fiind si ocupat si mai mult precat prin cele 4 zari, cu treburi.
Tin pe aceasta cale sa [DA] multumesc pentru increderea acordata.
Acestea le -am constatat cand am cercetat situatia de fapt a reclamantului, si am constata ca userul era deja activ. Situatie care m-a indemnat sa cercetez jurnalul de bord, astfel luminandu-se toate, drept pentru care v-am spus si domniilor voastre povestea de-a fir a par asa cum a fost ea.
ok, si din mesajul tau de sus ce reiese, ca eu mint? ce motiv as avea... imi pare rau, eu nu am primit nici un raspuns la e-mailurile mele niente, nothing, nada - si au fost doua, unul catre tine (tu ai spus-o, nu eu

) si unul catre alt moderator, mai din zona mea...
atunci mi-am facut si eu alt cont... daca am suparat ceva luminatii sau atotputeri pe aici, atunci eu ma pot si retrage, definitiv. ca doar n-o fi democratie sau libertate de expresie... nu?