Salut la toata lumea !
Gabitzu sunt din Sibiu, si am ajuns aici ca multi altii, se pare, dupa ce am cumparat din talcioc o cutie de sticla (ei mi-au zis ca-i acvariu, dar dupa ce am vazut pe aici ... e doar o cutie de sticla

) si am umplut-o cu pesti.
Am observat ca exist, oarecum, deja pe forum (
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=981&pos=44 - eu sunt mumia din stanga jos

), deci deja stiti cine mi-a dat sutul in partile dorsale de-am ajuns aici. Cred ca daca eram fata in fata, ma si plesnea, cand i-am povestit aventurile pestilor mei. (Pe sectiunea asta scrie ca nu va suparati pe mine, asa ca ...)
Am luat din piata o chestie jenanta pe post de acvariu, are cam 8-9 litri dupa calculele mele. In care am pus 2 Xipho (1), 2 Neoni(2), 2 necunoscuti rosii mai mari ca Xipho (3), 2 cu 4 dungi negre verticale (4), si 2 ca aia de la pct(3), da' galbeni/portocalii/maro (5).
Deci 10 pesti, (3) au murit amandoi, plus un de-ala dungat, au ramas 7, suprvietuitorii adevarati

.
Planurile de viitor sunt un acvariu mai mare, si sa nu mai moara. Pana una alta, citesc si invat. Ne mai auzim peste vreo luna, cand probabil va fi totul gata, si am si eu ceva de povestit/aratat.
Bafta la toti !