[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vanzare acvariu de vis  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
RexHunt
Member
[Avatar]

IP:

Salut!
Avand in vedere ca nu prea mi-a iesit treaba cu acvariul, nu m-am priceput inca de la inceput.... iar acum nu-mi mai place, vand un acvariu complet, impecabil, care poate satisface cele mai pretentioase gusturi, si anume:

1. Acvariu 120*42*51, geam cristal de saint gobain de 10 mm..... facut la acvamax, beton, este impecabil, nu are nicio zgarietura (nu il am decat de vreo 3 luni), cu intaritoare longitudinale. Capac cu 3 neoane JBL 2Natur+1Color cu oglinda reflectorizanta. Are si masa la el, imitatie de nuc.. Pret fix 1.750 RON - pe mine m-a costat peste 2.500;
2. Background pentru aceleasi dimensiuni, tot de la Acvamax l-am luat sa zicem 300 RON, eu am dat 450 RON;
3 Filtru Eheim 2026 - 550 (nu a mers decat 2 luni jumatate);
4. Incalzitor substrat Dennerle ThermoTronic 250 RON.

Mai am nisip quartz, razuitor magnetic, niste substrat de la Dennerle.... le dau gratuit eventualilor cumparatori!

Nota:
Acvariul il am de mai putin de 3 luni, toate cele de mai sus sunt inpecabile, ca si noi! Sunt din Slatina, iar cumparatorul va suporta transportul!
Rog PM

Înþeleptul face ce poate, iar nebunul face la ceea ce nu poate renunþa.
catatataee
Junior member

IP:

ceva poze, se poate sa pui? mersi frumos.
[Email]
RexHunt
Member
[Avatar]

IP:

As pune ceva poze, la acvariu..... dar nu stiu cum, nici nu am aparat decat la telefon !! Oricum, la cat de maniac am fost cand le-am luat va spun ca sunt super calitate.... fara defect. Acvariul a fost peste asteptarile mele si sunt destul de pretentios.

Înþeleptul face ce poate, iar nebunul face la ceea ce nu poate renunþa.
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Si de ce nu vrei sa o iei de la inceput? Daca esti dezamagit mereu de tine nu ai sa reusesti cel putin acvaristica 100% , Cati dintre noi crezi ca nu am pierdut plante...pesti ...si asa mai departe Eu personal mi-am omorat toate vietzuitoarele din acvariu de vreo 3 ori din cauza co2`ului. Daca bazinul ca si constructie este super ...de ce nu il faci si la interior la fel de super. In momentul in care m-am apucat de acvaristica nu stiam decat ca vreau acvariu aquascape ... si de acolo ...o adevarata lupta pentru ...supravietuire i`as zice .... Important e sa vrei, sa ai rabdare, si sa stii sa accepti reprosuri ca pe niste sfaturi .
Uite ....aici este jurnalul meu , din prima seara cand m-am intregistrat pe forum pana acum ceva timp cand am ajuns la o forma destul de placuta, cel putin pt mine Arunca un ochi si poate te razgandesti ;)

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Vanzari
Go to: