Message |
|
150 RON up
|
 |
|
Up... pretul scade la 150 lei
|
 |
|
330x650x340 l/L/h
|
 |
|
|
 |
|
Vand acvariu complet echipat 65 l + unu de 20 l compet echipat
Pret 250 lei
J0k3r_u7@yahoo.com
0760034841
|
 |
|
Vand acvariu complet echipat:
-filtru intern
-incalzitor
-nisip
-pesti
-iluminat leduri
-capac
+ inca un acvariu 20l cu incalzitor,filtru,lumina
Pret 250 Lei
J0k3r_u7@yahoo.com
|
 |
|
in sfarsit a nascut ... a facut 17 pui ... ii tin in fatatoare , dar m-ai ies prin spatiile alea de la fatatoare si a trebuit sa ii prind sa ii bag la loc . Si acum mi-e frica ca ies iar si am si pesti in acvariu poate ii mananca. Ce trebui sa fac ?? ii las acolo la noroc ??
|
 |
|
deci nu prea se gasesc la mana 2 a filtre mai mici. trebui sa ma orientez sa iau nou .. dar e cam scump 
|
 |
|
In primul rand imi cer scuze de pretul de magazin care l-am pus ..dar atat am dat eu pe el , acum vad ca se vinde cu 329 Lei
Extac asta este http://www.altex.ro/catalog/index.jsp?categoryId=0&itemId=1205
|
 |
|
Bun acum ca am aflat cand o sa "nasca" femela guppy ce pot sa fac cu pui dupa maturizare sa ii pastrez pe toti nu am conditi.
merge sa ii vand sau donati ??
Multumesc
|
 |
|
Accept schimburi dau DvD portabil Netlogic toate cablurile, folosit 1 an, la schimb cu orice filtru pt un acvariu de 60 litri.
Pret DVD in magazin 459 Lei.
Multumesc
|
 |
|
am inteles .... credeam ca trebui doar nisip si atat ... ca am fost la un petshop si l-am intrebat pe cel de acolo si i-am explicat ce vreau sa fac si m-a dus la galeatile cu nisip,i-am mai repetat odata ca vreau plantat si el da pai poti sa iei ce culoare vrei si apoi a venit alt baiat de la magazin si mi-a explicat ce si cum ... imi aratase o galeata de la tetratec pentru acvariu plantat. Acum sunt lamurit. MS
M-ai am o problema am o femela guppy gestanta am cumparat "fatatoare" si nu stiu cand trebui separata. Dupa ce imi dau seama ??
|
 |
|
Cumpar Tetratec EX 400 sau Aquael MiniKani si Incalzitor 75w
J0k3r_u7@yahoo.com
|
 |
|
da vreau un acvariu plantat, si ca plante m-am orientat spre "Hemianthus callitrichoides","Bacopa caroliniana","Flame Moss-Taxiphyllum","Echinodorus Aquartica" deci cam ce substrat ar trebui ??
|
 |
|
Am terminat de vopsit am si lipito in acvariu, o sa revin cu poze daca va intereseaza cum a iesit.
Acum imi mai trebui filtru si substrat.
Ce filtru imi recomandati pentru acvariul asta 60l ??... As vrea ceva second-hand (daca aveti de vanzare)
Ca substrat pot sa pun nisip de "santier" si niste pietris alb de la "petshop" ?? sau mai trebui sa adaug ceva ??
|
 |
|
Merita sa dau bani pe un filtru extern pentru un acvariu de 60l ??
|
 |
|
daca iluminez acvariu cu leduri are ceva ?? ....leduri de 12v am 10 bucati cu 2 module albe.
|
 |
|
Eheim 2211 sau Tetratec ex400
daca aveti altceva pe aproape de astea astept oferta voastra
j0k3r_u7@yahoo.com
|
 |
|
Am uitat sa specific ceva ... la acvariu mi-a ramas silicon pe margine si in interior si in exterior trebuie sa il curat cu o lama de cutter sau il las asa ??
Ca pesti m-am uitat pe net si am vazut m-ai multe speci care mi-au placut acum sa imi spuneti voi care si cum sa le combin
-neoni,guppy,mreana tigru,betta,dano perlat,dano zebra,tetra lamaie,ramirez astia mi-au placut
Cate specii pot sa bag intr-un acvariu si cam cati pesti maxim (capacitate 60 litri)
Plante as vrea sa pun gazon : Utricularia Graminifolia si o specie de planta de mijloc nu stiu de care este dificil acel gazon ??
Am sa adaug 2 poze cu acvariul si cu background-ul care inca nu este colorat
As vrea si un cost estimativ cam cat m-ar duce sa amenajez acvariul asta ??
|
 |
|
Buna ziua,
Ma numesc Marian am 22 ani sunt din Bucuresti.
Vreau sa culeg cat mai multe sfaturi de la cunoascatori pentru a-mi amenaja un acvariu.
|
 |
|