[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Lucian Jitaru wrote:Salutare,

A trecut ceva vreme, efectivele s-au mai schimbat putin, din pacate.
Din nefericire l-am pierdut pe Roscovan, a facut duck lip in urma unei lovituri deoarece avea mandibula stramba. Asta s-a intamplat anul trecut de Craciun,si, din si mai pare nefericire, a plecat imediat dupa cineva drag din familie.
Astfel, restul de pesti or sa vina la vanzare/donare, ma despart de apa dulce, si in general de pestii mari pentru perioada urmatoare. Nu planuiesc alt acvariu mai are de 300l.
O sa postez si in zona de vanzari/donatii, se dau prima data pestii:
- 3 Uaru, o pereche formata, depunatoare
- 6 geophagus red head tapajos, o pereche depunatoarea, o alta formata, sunt 4 masculi si 2 femele in grup
- 1 papagal, ultimul mohican ramas din cei luati de la koala
- 1 pleco, pe asta l-as tine cu drag dar nu am loc, bate la ~25-30cm
Dupa ei o sa urmeze bazinul, 175x55x60, cele 2 filtre fluval fx6 si lampile, 2x Chihiros LED A II 601 Max 50W cumparate in februarie anul curent ( de la aqua-life, cu factura).
Nu dau standul pentru acvariu, am alte planuri cu el !

Clar au prioritate persoanele care vin dupa ei sau locuiesc in Brasov.

Pentru pret discutam, nu sunt mare vanzator, vreau doar sa stiu ca pestii ajung undeva bine !

NU trimit in tara, sunt pesti mari, nu ma risc sa-i trimit nicaieri! Au nevoie de galeti/butoaie si pompe de aer pentru transport !

PS: Pestii se dau pe grupuri, adica cei 3 Uaru, cei 6 Geophagus ! Nu separ aceste grupuri !

Cat de mari sunt ? Parca ma mananca sa ii cumpar eu )
ocean wrote:Alin sa nu uitam ramirezii care pentru unii sunt foarte greu de tinut pe termen mai lung

Da, am avut candva niste ramizeri si confirm sensibilitatea lor. Mie imi trebui niste porci, schimbare apa la an )
Pai la ce stil am eu, faceau greva. Stiu ca sunt mult mai pretentiosi, mai ales Altumii, ca sa nu mai zic de discusi.

Ca filtrare am sump de 100+L, cu randuri de burete ( grosier si perlon ) si un compartiment de 30-40L de amestec ceramice pentru bacterii
Dupa aprox 6 luni mi-am facut chef sa schimb si eu apa, motiv pentru care am si luat niste pesti noi:

image

image

image

image
Mi-ai facut pofta cu acvariul tau
Same here. se vede cu intreruperi
Mai are balta peste ?
Saptamana trecuta am mai avut o ponta, prima a perechii de argentea, insa nu au apucat sa eclozeze:

image

Practic, in ultima luna am avut 3 depuneri )
https://youtube.com/shorts/7JEdFQvxgYs?si=MJvfV7gTI7CP_yaz
Ca tot nu aveam vesti de mult, in ultima luna sunt la a doua ponta hibrida intre personajele din poze

image

image

image

image

10 ore de condus ) si nu asta ar fi tragedia ci faptul ca imi trebuie o zi doar pentru asta ) Am un amic care merge prin tara dar nu a avut drum prin cluj
alinutz80 wrote:Salutareee

A doua zi de Pasti am filmat putin acvariul meu de 450l dedicat Altumilor Rio Orinoco

Geophagusii Sveni vor pleca curand spre alte acvarii.....deja sunt prea mari si le papa toata mancarea altumilor

Va fi o surpriza cu ce vor fi inlocuiti Geophagusii, dar am sa postez dupa ce va ajunge surpriza si la mine

Enjoy video:

Ai dat geophagusii ?
Sustin de la 1200 L in sus
marcusyon wrote:Pentru ca e boala grea, dupa ce am dat dihaniile alea, brusc s-a facut prea mult loc in acvariu.

Prin urmare am comandat 3 buc Cichlasoma carpinte de la nevertebrate la 4-5cm. Unu a crapat la transport, vedem daca scapa ceilalti 2 dupa ce i-am bagat in bazin

Se pare ca avem un castigator, care umbla liber si nestingherit printre ceilalati )
30.000 poate ))
Nu marimea pune probleme ci agresivitatea. Cei pe care i-am dat mi-au omorat vreo 5 alti pesti in cariera lor ))
Oricat de mult mi-as dori niste Tropheus ( n-am avut niciodata africani dar daca as avea sigur as avea Tropheus si Demasoni ) nu pot sa ii amestec acolo gramada

Mersi pentru oferta, apreciez
Pentru ca e boala grea, dupa ce am dat dihaniile alea, brusc s-a facut prea mult loc in acvariu.

Prin urmare am comandat 3 buc Cichlasoma carpinte de la nevertebrate la 4-5cm. Unu a crapat la transport, vedem daca scapa ceilalti 2 dupa ce i-am bagat in bazin
smilie

Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Go to: