A trecut ceva vreme, efectivele s-au mai schimbat putin, din pacate.
Din nefericire l-am pierdut pe Roscovan, a facut duck lip in urma unei lovituri deoarece avea mandibula stramba. Asta s-a intamplat anul trecut de Craciun,si, din si mai pare nefericire, a plecat imediat dupa cineva drag din familie.
Astfel, restul de pesti or sa vina la vanzare/donare, ma despart de apa dulce, si in general de pestii mari pentru perioada urmatoare. Nu planuiesc alt acvariu mai are de 300l.
O sa postez si in zona de vanzari/donatii, se dau prima data pestii:
- 3 Uaru, o pereche formata, depunatoare
- 6 geophagus red head tapajos, o pereche depunatoarea, o alta formata, sunt 4 masculi si 2 femele in grup
- 1 papagal, ultimul mohican ramas din cei luati de la koala - 1 pleco, pe asta l-as tine cu drag dar nu am loc, bate la ~25-30cm
Dupa ei o sa urmeze bazinul, 175x55x60, cele 2 filtre fluval fx6 si lampile, 2x Chihiros LED A II 601 Max 50W cumparate in februarie anul curent ( de la aqua-life, cu factura).
Nu dau standul pentru acvariu, am alte planuri cu el !
Clar au prioritate persoanele care vin dupa ei sau locuiesc in Brasov.
Pentru pret discutam, nu sunt mare vanzator, vreau doar sa stiu ca pestii ajung undeva bine !
NU trimit in tara, sunt pesti mari, nu ma risc sa-i trimit nicaieri! Au nevoie de galeti/butoaie si pompe de aer pentru transport !
PS: Pestii se dau pe grupuri, adica cei 3 Uaru, cei 6 Geophagus ! Nu separ aceste grupuri !
Cat de mari sunt ? Parca ma mananca sa ii cumpar eu )
10 ore de condus ) si nu asta ar fi tragedia ci faptul ca imi trebuie o zi doar pentru asta ) Am un amic care merge prin tara dar nu a avut drum prin cluj
marcusyon wrote:Pentru ca e boala grea, dupa ce am dat dihaniile alea, brusc s-a facut prea mult loc in acvariu.
Prin urmare am comandat 3 buc Cichlasoma carpinte de la nevertebrate la 4-5cm. Unu a crapat la transport, vedem daca scapa ceilalti 2 dupa ce i-am bagat in bazin
Se pare ca avem un castigator, care umbla liber si nestingherit printre ceilalati )
Oricat de mult mi-as dori niste Tropheus ( n-am avut niciodata africani dar daca as avea sigur as avea Tropheus si Demasoni ) nu pot sa ii amestec acolo gramada
Pentru ca e boala grea, dupa ce am dat dihaniile alea, brusc s-a facut prea mult loc in acvariu.
Prin urmare am comandat 3 buc Cichlasoma carpinte de la nevertebrate la 4-5cm. Unu a crapat la transport, vedem daca scapa ceilalti 2 dupa ce i-am bagat in bazin