[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Amnesia
Forum Index » Profile for Amnesia » Messages posted by Amnesia
Discusii sunt adulti sau puieti? Prezenta cumva urme de lovituri... zgarieturi?

Eu am patit cu un mascul adult: ziua ok... noaptea auzeam pleoscaituri puternice la suprafatza apei... dimineata pestele in cauza prezenta urme de rosaturi... zgarieturi/lovituri de diferite obiecte din acvariu. Dupa cateva zile a incetat "scandalul" noaptea.. pestele si-a revenit complet. Dupa cateva saptamani, a reinceput... acelasi scenariu. La un moment dat am observat ca unul din ancistrusi (si acestia adulti) se atasa de masculul cu problema rontzaind din el cu spor. De data aceasta discusul nu a mai fost atat de norocos. In cateva zile a murit. Cand l-am gasit dimineata era ca vai de steaua lui: lovit... ros de solzi pe anumite zone... un ochi era albit complet... Ceilalti discusi nu au avut absolut nimic. Sunt ok si in ziua de azi. Nu stiu ce s-a intamplat. Poate a mai patit cineva dintre voi acest lucru si stie cineva vreo cauza...
Guppy sunt vivipari.. deci nu se inmultzesc prin icre (nasc pui vii). Betta splendens fac parte din familia anabantidelor.. deci se inmulesc caracteristic speciei adica depun icre intr-un cuib de spume la suprafatza apei. Scalarii depun icrele pe frunze, iar icrele nu sunt negre-maronii...

Eventual poate poti pune niste poze ceva.. sau sa ne dai mai multe detalii.

Forum Index » Profile for Amnesia » Messages posted by Amnesia
Go to: