salutare la voi am nevoiea de ajutorul vostru va rog sa va spun prima data ca de cand am fost copil mi-am dorit sa am un acvariu si acum in sfarsit il acum il am(cu problem).am acvariul de doua luniprin intermediul copiilor au vazut intr-o zi carasei vi laun magazin si nu am iesit de acolo pana nu le-am cumparat doi carasei si de acolo a inceput achizitionarea de pesti si de plante bine inteles carasei au ajuns inapoi in locul lor inapoi intr-un lac.la inceput am inteles ca acvariul trebuie lasat la ciclat nu am stiu si nu m-am documentat si am suportat consecintele acum acvariul cred ca este ciclat dupa doua luni cred ca este cazul inca de la incepul apa din acvariu este tulbure foarte puti timp am avut-o limpede am avut o perioada de cateva zile nu o saptamana intreaga cand a fost limpede dar si atunci am facut si am folosit ca si in present ce am in acvariu este platy guppy sanitari neon cap rosu si ceva pui de la platy si de la sanitari plante am bacopa monieri si o planta care nu mai stiu cum ii mai spune are Frunze semi late si lunguiete de la baza la varf dar problema mea este cu apa de ce este tulbure chiar si cand fac schibu de apa mai mult de jumatate am incercat si asa am aspirat tot nisipu care l-am spalat pana la luat naiba si a ramas limpede si cu toate astea cu aerosor doua filtre intr-un acvariu de 54l si nimic nu este sufficient am folosi cristalwater easy balance si tot folosec fara nici un rezultat