[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: razvan_toth
Forum Index » Profile for razvan_toth » Messages posted by razvan_toth
Vand doua pompe Aquael Circulator. Motivul pentru care le vand este ca doresc sa imi cumpar un aquael Circulator 2000 (am unul si la bazinul meu mai am nevoie de inca unul identic).

- Aquael Circulator 1000 - folosit, nu mai este in garantie, functioneaza impecabil, silentioasa PRET: 65lei

- Aquael Circulator 1500 - APROAPE NOUA, a fost cumparata acum 2 luni si jumatate, inca in garantie, toate accesoriile. O pompa foarte puternica si silentioasa. PRET 100lei

Preturi sunt usor negociabile.

Pentru amandoua pretul este de 150lei.

Trimit in tara prin curier sau posta transportul este suportat de cumparator. Plata in avans.

Detalii pe PM sau mesaj la telefon 0734881017
Vand 2 bucati JBL OutSet spray bar 12/16 folosite cateva luni. Stare perfecta (e plastic nu are ce sa "defecteze" la el) nu este crapat, fortat etc...

Pret/bucata 25lei. Transport gratuit prin posta romana.
Ambele: pret 45lei. Transport gratuit prin posta romana
Vand 2 pompe externe JBL Proflow u1000. Functioneaza impecabil, foarte silentioase (nici nu se aud iar eu le-am folosit in exterior). Se pot folosi atat in interiorul bazinului cat si in exteriorul bazinului. Consum mic de energie!!!

Date tehnice:

Putere pompa: 1000 L/h
Inaltimea de pompare: 1,48 m
Consum de curent: 230 V/ 50 Hz, 13,8 W
Diametru conexiune duza-furtun iesire: 12/16 mm
Diametru conexiune duza-furtun iesire: 12/16 mm

Pret /bucata 99Ron (asigur transportul gratuit prin posta romana)

Pentru amandoua se ofera discount.

0734881017 - Razvan

Vand piatra ponce naturala 100%.

Lichidare stoc - 10lei/litru
Sac sigilat : 140lei

Granulatii disponibile de 6-12mm sau 22-40mm(mai sunt cativa litri) . Produsul daca se doreste se poate ridica personal din Cluj-Napoca. Trimit in tara prin posta sau curier rapid.

Vand piatra Ponce pentru filtrare biologica. Produsul daca se doreste se poate ridica personal din Cluj-Napoca. Trimit in tara prin posta sau curier rapid.

Granulatii disponibile de 6-12mm sau 22-40mm(mai sunt cativa litri)

pret/litru: 15Ron - granulatie 6-12mm (Sac sigilat: 200Ron)
16Ron - granulatie 22-40mm

Vand piatra Ponce pentru filtrare biologica. Produsul daca se doreste se poate ridica personal din Cluj-Napoca. Trimit in tara prin posta sau curier rapid.

Granulatii disponibile de 6-12mm sau 22-40mm(mai sunt cativa litri)

16Ron - granulatie 22-40mm

Granulatii disponibile: 6-12mm sau 22-40mm

Produsul nu este tratat cu solutii chimice, fiind un produs natural 100%. Este un material filtrant

foarte bun. Personal folosesc materialul si sunt foarte multumit de rezultate. Bazin tinut doar cu piatra ponce! https://www.youtube.com/watch?v=OBADL5EJs1A

16Ron - granulatie 22-40mm (Sac sigilat: 210Ron)

Pentru detalii si comenzi va rog sa ma contactati telefonic la numarul 0734881017 sau prin PM.

Granulatii disponibile: 6-12mm sau 22-40mm

Produsul nu este tratat cu solutii chimice, fiind un produs natural 100%. Este un material filtrant

foarte bun. Personal folosesc materialul si sunt foarte multumit de rezultate. Bazin tinut doar cu piatra ponce! https://www.youtube.com/watch?v=OBADL5EJs1A

Pentru detalii si comenzi va rog sa ma contactati telefonic la numarul 0734881017 sau prin PM.

Granulatii disponibile: 6-12mm sau 22-40mm(in limita stocului existent)

Poze reale cu marfa:
image
image
Vand piatra ponce naturala 100%. - din stoc!

Granulatii disponibile: 6-12mm sau 22-40mm(in limita stocului existent)

Poze reale cu marfa:

Produsul nu este tratat cu solutii chimice, fiind un produs natural 100%. Este un material filtrant foarte bun, cateva cautari pe google vor confirma acest lucru. De altfel daca nu era un mediu filtrant foarte eficient banuiesc ca firme consacrate nu l-ar fi folosit si nu l-ar fi comercializat la preturi uriase in raport cu preturile mele.

pret/litru - granulatie 6-12mm
1-5 litri - 13,99lei/litru
Sac sigilat 220Ron (transportul la un sac prin curier este de aproximativ 35lei, prin posta aproximativ 34lei)

NOU - granulatie 22-40mm - se vinde doar la sac sigilat 250ron/sac. Greutatea ~ 13.5kg, densitate material 0,55g/cm3 Volum aproximativ 20l (datele care sunt transmise de producator). Eu personal am umplut un filtru cu 40l de material filtrant la aceasta granulatie si sunt foarte multumit pana acum de cum decurg lucrurile. Video mai jos pentru a vedea materialul. ( de asemenea transportul la un sac prin curier este de aproximativ 35lei - sprint curier, prin posta aproximativ 34lei)

Pentru detalii, comenzi si rezervare marfa va rog sa ma contactati telefonic la numarul 0734881017 sau prin PM.

Poze reale cu marfa:
Vand piatra ponce naturala 100%. - Oferta limitata

Produsul nu este tratat cu solutii chimice, fiind un produs natural 100%. Este un material filtrant foarte bun, cateva cautari pe google vor confirma acest lucru. De altfel daca nu era un mediu filtrant foarte eficient banuiesc ca firme consacrate nu l-ar fi folosit si nu l-ar fi comercializat la preturi uriase in raport cu preturile mele.

pret/litru - granulatie 6-12mm

1-5 litri - 13,99lei/litru
Sac sigilat 220Ron (transportul la un sac prin curier este de aproximativ 35lei, prin posta aproximativ 34lei)

NOU - granulatie 22-40mm - se vinde doar la sac sigilat 250ron/sac. Greutatea ~ 13.5kg, densitate material 0,55g/cm3 Volum aproximativ 20l (datele care sunt transmise de producator). Eu personal am umplut un filtru cu 40l de material filtrant la aceasta granulatie si sunt foarte multumit pana acum de cum decurg lucrurile. Video mai jos pentru a vedea materialul. ( de asemenea transportul la un sac prin curier este de aproximativ 35lei - sprint curier, prin posta aproximativ 34lei)

Pentru detalii, comenzi si rezervare marfa va rog sa ma contactati telefonic la numarul 0734881017 sau prin PM.
Intr-adevar poti sa ai ghinionul sa stea numai ascunsi. Dar, si subliniez aici dar, din punctul meu de vedere pestii ii ai cum ti faci. Daca ii menajezi prea mult risti ca la orice interventie in bazin sa se sperie. Eu incet, incet, de-a lungul timpului i-am invatat sa se obisnuiasca cu mine. In bazinul acesta mi-am scos chiar toate cioatele de le-am spalat o data si am mai introdus bolovani fara sa ii stresez prea tare. Spun lucrul acesta deoarece dupa ce am terminat de amenajat in acvariu dupa vreo jumatate de ora deja si-au reluat ciclul lor normal.

O data pe saptamana lucrez in bazin (spalat geamul si aspirat substratul si stau cuminti linistiti in partea opusa de unde lucrez in momentul acela. Dupa ce am terminat nu au nici un stress si isi vad de treburi. Daca le mai dau si ceva mancare uita complet )

Totusi raman foarte speriosi la straini, spre exemplu daca vine cineva in vizita si se apropie de acvariu sa ii admire incepand sa gesticuleze nu le prea convine. La toate persoanele le atrag atantia sa se uite si sa nu faca miscari bruste.

I rest chiar sunt niste pesti foarte prietenosi si frumosi. Cand ma vad in camera dupa ce am ajuns de la birou sunt la geam toti si innoata unii peste altii sa le dau de ... papa normal
Multumesc
Sa inteleg ca ai avut discusi ?
Pot sa spun ca are gusturi bune ...multumesc pentru aprecieri
Multumesc, o sa postez un filmulet cand imi modific lampa cu controllere pentru a simula rasaritul si apusul.
multumesc

Informatie pentru toti cei care au comandat. Comanda a fost data. Saptamana viitoare pe miercuri ar trebui sa ajunga marfa la mine. In principiu joi voi trimite coletele la toti care au comandat.

Deoarece au fost multe solicitari dupa ce am plasat comanda voi mai aduce inca o tura de piatra ponce. Pentru aceasta comanda nou va rog sa ma contactati telefonic 0734881017 sau prin PM.

Ape limpezi la toata lumea.

Vand piatra ponce naturala 100%. Nu contine alte roci.

Granulatia care o vand este de 12-20mm sau 6-12mm. Recomandarea mea este de 12-20mm.

Produsul nu este tratat cu solutii chimice. Vine direct din Cariera. Este un material filtrant foarte bun, cateva cautari pe google vor confirma acest lucru. De altfel daca nu era un mediu filtrant foarte eficient banuiesc ca cei de la Seachem (Matrix) sau cei de la ADA (Bio Rio) nu l-ar fi folosit si nu l-ar fi comercializat la preturi uriase in raport cu preturile mele.

pret/litru
1-3 litri - 13,99lei
3-5litri - 12,99lei
peste 5 litri - 11,99lei! La cantitati mari gen 15-20litri (sau peste) pretul este negociabil.

Marfa va sosi peste 3 saptamani deoarece atunci va merge un prieten dupa ea. Altfel pretul ar fi fost altul deorece sunt niste costuri foarte mari la transport.

Pentru detalii, comenzi si rezervare marfa va rog sa ma contactati telefonic la numarul 0734881017 sau prin PM.[img]
Salutare o sa imi fac timp sa deschid si un jurnal. Multumesc pentru aprecieri

Forum Index » Profile for razvan_toth » Messages posted by razvan_toth
Go to: