Message |
|
Sa fim seriosi, in atatia ani n-am reusit sa realizez mare lucru (in afara de automatizari).
Boala a venit de la sine si a fost amplificata de Nevertebrate.ro si Pepika.ro.
Asteptam banul comun 
|
 |
|
Da boss
|
 |
|
Da, o sa fie un plantat cu piatra vie si anemone, eventual cu corali moi 
|
 |
|
Gazon de HC este deja, nu s-a dezvoltat in totalitate, dar este. Pana in ianuarie cand il desfiintez se face atat cat trebuie
|
 |
|
Adica e posibil sa am o steluta de mare, crescuta de nicaieri?
Sar'na mult de lamuriri!
|
 |
|
Ce bou sunt, am dat quote in loc de edit.. scuze!
EDIT: am zis sa refac pozele, ca nu au iesit bine si ce sa vedeti? Chestia aia portocalie se muta singura pe intuneric si isi schimba forma!!
Tatele - pozate mai bine
Si ceva brontozauri:

|
 |
|
Am reusit sa mai trag un rand de poze, de data asta cu aparatul foto
M-am inselat, crabetele nu a mancat chestia portocalie, doar a mutat-o:
Deci ce mama zmeilor e aia?
Tatele astea au crescut pe o piatra, ce sunt, bureti?
Aici e o alga rosie, care imi place mult, cred ca ieri sau azi s-a format
Aici sunt algele (verzi) care s-au format pe piatra (de fapt nici nu prea sunt vizibile cu ochiul liber, am folosit functia super macro a aparatului, ca sa le pot poza)
Si aici am reusit in sfarsit sa-l surprind pe dl. Freddy Krueger in noua casa (de cand are vila, s-a scumpit la vedere):
Scuze pentru calitatea pozelor, nu e punctul meu forte (inca nu mi-am descoperit punctul forte, dar perseverez)
|
 |
|
Ocean - merci
um02122 - nu cred, seamana foarte mult, dar nu cred. In curtea firmei isi fac de cap multe mite (ale vecinului) dintre care unele sunt de rasa.
Dar pentru ca mama bestiei a nascut 4 pui diferiti ca si culoare, ma indoiesc ca e de rasa
Imediat revin cu o poza de cand am gasit puii.
Edit: iata puii (a mea e in dreapta-jos, cea gri)
Cat priveste micul meu joc lego, e o nebunie de-a mea, vreau sa vad pana unde pot intinde coarda cu un pico/micro/ultra-nano
Edit 2: urmatorul Star Wars - decembrie 2015
|
 |
|
Si sa nu ma suparati, ca va dau pe mana bestiei

|
 |
|
Foarte tare!
|
 |
|
Pai la ce sa mai fac poza? Ca a curatat ala piatra ca pe buget, nu mai e nici urma de portocaliu
Dar daca dai click pe poza, se mareste (si se mai mareste si la al doilea click)
|
 |
|
Ti-o iei uscatule, ai grija
|
 |
|
Anca, nu vreau sa te descurajez sau ceva, dar e posibil ca virgula combinatia discusi + plante sa nu fie cea mai fericita.
Am incercat si eu sa cresc discusi in plantat si a reiesit un mare fis... Nici triscusii n-o duceau prea bine, nici plantele.
Presupun ca plantele o duceau rau din cauza temperaturii apei si din cauza hranei congelate. A mai incercat un cunoscut treaba asta (nu stiu daca activeaza si aici, mihai2002), cu aceleasi rezultate.
Sper totusi sa iti iasa bine proiectul si sa realizezi chestii marete
Succes!
|
 |
|
Am uitat sa specific, sambata am dat drumul la lumina (2 ore/zi, la jumatate din capacitate).
Pozici
Ansamblu:
Poza nereusita cu viermele penat, dar mi-e lene sa fac alta:
Pietricelele aranjate dupa sufletul varului lui Nea Caisa (am renuntat sa ma mai lupt cu el, e mai tenace ca mine):
Fosta casa, abandonata (acus acus vin tiganii sa fure cuprul din ea):
Noua casa confort 1 sporit a lui Freddy Krueger:
O chestie frumoasa care a aparut pe o piatra, dar la 10 minute dupa poza a mancat-o nesimtitul de crab
Si alte treburi mov care au aparut pe piatra. Sper sa mai fie si maine acolo

|
 |
|
Desi suntem nascuti amandoi pe 6 noiembrie (in ani diferiti) nu suntem frati.
In plus, acel impostor, compostor, uzurpator, e schilod si urat. Iar eu sunt rotunjor si frumos, da-ma dracului de simpatic ce sunt 
|
 |
|
Intr-adevar, pretul e bestial (mai ales daca platesti tu si pe mine ma doare la bascheti)
Dar misca-te frate mai cu talent, ca acum-acum vine acvariul
Pune mana si construieste, ca de proiecte sunt satul.. Adica eu am muncit degeaba 6 minute sa consolidez blatul?
Si sa stii porcule, ca am vazut si ce ai scris acolo mic-mic.. Cand te prind la Corbeanca iti sparg botul ala de tapir
|
 |
|
Da ma, am vazut, mi-ai dat si pe mail. Bravo.
|
 |
|
Ii cumpar pe toti, cat costa? 
|
 |
|
Sarutmana mult, anulez comisionul de la Coralis, ne vedem pe sambata
Si uite asa a ramas nenea Koala fara privilegiul de a ma cunoaste in carne (multa carne, aproape o suta de kile..) si oase.
|
 |
|
Aseara ma pregateam sa-l bocesc pe crab (de 2 zile sta nemiscata cochilia si am zis ca e gata, kaput, aleluia).
Apoi mi-am dat seama ca oligarhul si-a tras penthouse, s-a mutat la comfort 1 sporit
In noua cochilie nu prea se deplaseaza, dar in interior am vazut ca are o activitate teribila, cred ca o curata. Ceea ce e bine momentan, ca imi lasa pietrele in pace (nu-i place cum le asez eu, cica n-am ochi de dizainar)
|
 |
|