| Message |
|
|
Multam frumos! Am mai lipit folie (Oracal) si am folosit fas-ul, a iesit bine.
Ma gandeam ca asta de la Dennerle o fi ceva mai cu mot, mai rocket science
|
 |
|
|
Salutare!
Am o intrebare referitoare la folia auto-adeziva de la Dennerle. Intr-un clip de pe youtube, marca zooroyal, am vazut ca tipul lipea folia pur si simplu. Oare nu e mai bine sa folosesc un "fas" pentru geamuri cand o lipesc? Sau e o folie mai cu mot si nu trebuie?
|
 |
|
|
|
Si la ce intervale de timp aspiri fundul acvariului?
|
 |
|
|
|
Cum stai cu curatenia in bazin? Am vazut in primul post ca ai zis ca e steril, dar in acelasi timp ca ai obiecte si plante.. La steril se presupune ca nu ai nimic, nici pietris nici nimic.
Cat de des il cureti?
|
 |
|
|
|
Fa mici schimburi de apa in urmatoarele zile (10% sa zicem) si urmareste pestii cu antentie sa vezi daca apar puncte.
De asemenea, mentine temperatura la 30 de grade pentru urmatoarele 3-4 zile.
Vezi pe site la furnizorul tau de apa, daca au buletine de analiza.
|
 |
|
|
|
Fiind mic acvariul, mai mult ca sigur se decicleaza. Asa ca nu pune decat daca esti sigur ca pestii au gris. Nu ai de unde sa imprumuti un test de NO3?
|
 |
|
|
|
Uita-te cu atentie daca nu cumva vezi niste puncte mici si albe pe pesti - in cazul asta este "gris" Ichtioftiriaza. Poti ridica temperatura apei la 30-31 grade si sa pui vreo 2-3 lingurite de sare.
Grisul se mai poate trata si cu Sera Costapur (verde de malachit)
Daca nu, o alta posibila cauza ar fi un NO3 mult prea mare, asa ca poti face preventiv un schimb de apa, 10-20%
|
 |
|
|
|
Stiti vorba aia din batrani.. din rahat poti sa faci bici, dar n-o sa plezneasca niciodata
|
 |
|
|
|
Salutare,
as dori si eu 6-8 kg de piatra vie. Astept ofertele voastre, multumesc frumos!
|
 |
|
|
|
Am sa pun provizoriu un JBL intern, in care o sa inghesui cumva denitrate-ul pe care il am acum in HOB.
Pe viitor, vad eu, poate gasesc pe cineva sa-mi faca un overflow box si un sump micut.
|
 |
|
|
|
Nea Dragos, nu va uitati in gura prostilor, ca in afara de mancat rahat n-au alta ocupatie.
Experimentul e bun si daca-l faceti in 2018, nu e nici o graba, oricum nu o sa aiba nimeni curaj sa faca ceva asemanator (prea curand, sau poate niciodata).
Sarbatori fericite!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Barosanilor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Nu degeaba, ofer poze cu mine zambind ca Iliescu si o doza de umor negru (adica un clips pentru prins banii).
Carevasazica, avem un acvariu Dennerle nano marinus de saij'de litri. Ca si filtrare, are doar acel bio circulator 4 in 1.
E suficient acel bio circulator?
Parca n-as pune un filltru HOB sau extern, pentru ca acvariul are un capac frumos pe care intentionez sa-l folosesc.
Oare sa iau un filtru intern, gen asta: http://www.emag.ro/filtru-intern-jbl-cristalprofi-i80-greenline-4014162609724/pd/DT8QJBBBM/
si sa-l umplu cu denitrate sau matrix?
|
 |
|
|
|
Ce sa masoare, dimensiunile fizice ale skimmerului?? Scrie pe site, in link-ul pus de tine:
Size 120x 180 x 440 (L x W x H)
|
 |
|
|
Nu stiu ce e mai excelent, numele ales sau asezarea rocilor?
Indiferent de asta, nici n-a inceput bine si deja imi place, presimt ca o sa iasa ceva de nota 10++
Succes!
|
 |
|
|
|
Accept si schimb cu piatra vie
|
 |
|
|
qwerty wrote:apare @pavalut. Eu cred ca este sub acoperire" cyclo turbo man"
Nu, imi pare rau sa dezamagesc, dar nu sunt eu cyclo turbo hombre..
|
 |
|
|
Am vorbit de multe ori despre dennerle, si despre cyclo turbo, dar nu stiu de ce google ofera poze cu mine.
E bine totusi ca sunt imbracat in poza si nu apare ceva pr0n cu mine 
|
 |
|
|
Bre, sincer nu prea inteleg ce ai in cap, dar cum zici tu, nu te contrazic
|
 |
|
|
57 de pagini a avut Batcave, inainte sa existe?
Deci dimensiunile vor fi (in cm):
L 165.5
l 68
h-ul ramane neschimbat, adica 50
|
 |
|
|