[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Ideea e urmatoare Radule: il vrei pe micul salty (doar sticla, lampa si filtrul) sau le pun la vanzare?
O sa pun disperatule, ho! Ca nu vreau sa fac tiganie.. Am rezolvat si cu iluminarea punctiforma, am scos (cu greu) lentilele de la cele 2 leduri puse pe mijloc.

Azi am mai facut o dracie, cu ajutorul colegului Radu (fake-batman, the compostor).

Am facut un update de lumina, am facut sa fie bine ca sa nu fie rau

Cateva poze.

Ledurile vechi:

image

Radu in durerile nasterii:

image

Dupa ce a lipit ledurile pe radiatoare si a facut o proba, mi-a pus lampa in brate si m-a trimis acasa, unde am continuat lucrarea (lipirea radiatoarelor intre ele, lipirea lupelor pe leduri, legaturile electrice, etc)

image image

image image

image

Prima proba (nu stiu de ce ies asa intunecate pozele, ca lumina e din plin)

image

Pe pozitie:

image
Salut, nu-mi spui de rog de unde ai luat Zoanthus si cat a costat? Merci!
Uite aici, a scris colegul Fane cate ceva:

http://acvablog.ro/ro/twinstar/
Aline, te pot ajuta eu cu ciocanul pe care-l port in suflet si-n simtiri:

image
Ca sa il folosesti trebuie sa-l usuci.

Asta o faci fie prin metode naturale, daca ai rabdare 2-3-4 ani sa se usuce de la sine (la lemn de esenta tare, 1 cm grosime necesita 1 an pentru uscare), fie in cuptoare speciale - intre 3 si 7 zile.

O data uscat, poti trece la tratarea "standard" - fierbere in apa cu sare, apoi fierbere in apa cu sare, dupa care fierbere in apa cu sare iar la final, dupa inca o fierbere in apa cu sare, 2-3 saptamani de tinut in apa proaspata, daca e posibil curenta.

Deci, mai mare daraua decat ocaua, ia un lemn de la petshop ca dureaza mai putin
Hopa, ai inceput sa faci poze mai mari, mai omenesti
Si eu votez pentru interfata web, fara butoane fizice. Mai ales fara butoanele alea care mi-au trezit pisica din somn!
Lasa-l incolo de suc, aduce ceva bun (bun = slanina)

Pe aici e obiceiul ca noii veniti sa dea o bere si un suc la toata lumea
Fa-l cat mai modular cu putiinta, ca intentionez sa mi-l insusesc cand imi fac acvariul mare de acasa
Despre instalatia de CO2 ce ne poti zice?
Ia vezi aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/31768.page
Akaiu wrote:Dovada mai clara ca asta nu cred ca poate exista!

Eu n-as paria pe asta

image
Pai si Radu are, e mester mare (desi nu-l ajuta fata).

Uitati o poza cu el, ca sa vedeti ca e sanatos tun si nu are probleme mintale:

image
Eu nu pot decat sa-l incurajez pe Radu, ca pe banii si pe munca lui face un controller, care o sa fie la viitorul acvariu din biroul meu (acvariu platit tot de el).
Dupa ce ani de zile alte persoane mi-au exploatat la maxim hobby-ul, acum simt si eu ca a sosit the judgement day
Eu tot n-am vazut pretul pentru jucaria baietilor, il poti spune?

Referitor la ce zice Radu (fake batman-ul) - omul e pasionat de electronica si de gadget-uri. Chiar daca exista pe piata, la un pret mai mic sau mai mare, vrea sa aiba ceva construit de mana lui, ca sa-i hraneasca orgoliul
oddyutza wrote:Trantim doua site, bagam un incarcator de laptop, si uite ca merge " ceva " ...

M-ai uns pe suflet nea
Sau poate ca doar e lenes ca un urs din Australia

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: