| Message |
|
|
Nu stiu ce sa fac, le-as aseza altfel, dar nu ma ajuta forma pietrelor - si parca nici nu ma lasa inima sa le sparg.
Oricum, asezarea nu e chiar intamplatoare, am cautat exemple (dennerle marinus, nano reef, etc) si mai toate astea de tip cub au cacareaza mare pe mijloc. Dupa ce apar corali, anemone si sirene, se vede altfel 
|
 |
|
|
Eu n-as mai baga deloc plante, l-as considera aranjament final. Dupa ce se indesesc plantele existente, se schimba kalimera
|
 |
|
|
|
Vad ca ai aceeasi problema ca si mine, cu alternanthera reineckii mini, alge pe frunzele de la baza.
Nu stiu de ce, dar intotdeauna am avut problema asta.
|
 |
|
|
Inca mai zic, se vede tare aiurea prin rotunjimile vietii.
Momentan il las asa, pietrele nu-s chiar lipite, e loc suficient cat sa circule apa printre ele. O sa vad eu cum le asez, dar nu acum.
Deocamdata am preocupari mai interesante, gen Wolfenstein - The New Order 
|
 |
|
|
M-ai dezumflat bre, nu stiu eu sa fac d'astea 
|
 |
|
|
Dar nu stiu bre cum sa le asez, dati-mi exemple
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Andrei1234 wrote:Opa, daca produc zgomot ceva intern, pana la urma il fac acasa, ca sa ma bucur mai non stop de el, asa daca il fac la cabinet nu am timp de el, acum am un nano de apa dulce si nu prea am chef sa il curat de alge, e mai comod acasa, da nu vreau zgomot acasa!
Maestre, fa ceva cu exprimarea ca n-am inteles nimic din fraza aia 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
De sezon, peisaj cu brazi (sau globulete, sau turturi)

|
 |
|
|
|
Hai ca l-am carpit cumva, am desfacut piulita aia din plastic, inauntru e un arc si un tucumbar cu garnitura. Am curatat romaneste cu dejtiu' si cu suflatul la gaurica, le-am montat la loc si nu mai scapa gaz.
Sa vedem pentru cat timp..
|
 |
|
|
|
Cu salimetrul m-am parlit si eu, imi arata ca am undeva la 1024 si in realitate aveam mai mult de 1030.
E bun doar pentru aproximatie, daca vrei masuratoare exacta, un refractometru e sfant.
|
 |
|
|
Salutare baieti.
Cum zicea si nea Koala, la omul sarac nici boii nu trag, iar ca bonus i se scoala mataranga in biserica.
De multa vreme aveam impresia ca butelia ma tine mai putin decat e specificat la Pravda. Cu ocazia reamenajarii unui acvariu, am tinut-o nefolosita o perioada si azi a sosit momentul sa o remontez.
Fiind singurel acasa (singur = liniste deplina) am auzit cum gazul fasaie pe la reductor. Asadar am pus mana pe pensula si pe niste lichid de spalat vase si am re-re-re-re-verificat fiecare imbinare. Nimic.
Pana la urma m-am gandit sa dau cu spuma peste tot, jur imprejur. Intr-un final am descoperit pe unde am pierderea de gaz, in partea de sus a reductorului se afla o chestie cu filet, care habar n-am la ce foloseste:
Sugestii? Garantie oha, ca a fost cumparat in ianuarie 2013 de la nemti.
|
 |
|
|
|
Am vazut folii de aluminiu la Horbach (Balotesti). Din pacate nu am retinut ce dimensiuni au.
|
 |
|
|
Culori superbe, in spiritul Craciunului 
|
 |
|
|
Iese, ca am mai lipit. Nedumerirea mea era legata de acest colant de la Dennerle, am crezut ca e mai special 
|
 |
|
|
O sa fac direct cu solutia pentru geamuri, ca iese bine 
|
 |
|
|
In general lucrurile bune se lasa asteptate. Asadar, sa speram ca o sa fie ceva pe care merita sa ne cheltuim economiile de-o viata 
|
 |
|
|
Totul e pregatit, inclusiv apa de osmoza. Amu plec in vizita la ai batrani si lipsesc toata ziua, dar maine sper sa vina piatra vie de la colegul elven si sa ma apuc de treaba 
|
 |
|
|
Multam frumos! Am mai lipit folie (Oracal) si am folosit fas-ul, a iesit bine.
Ma gandeam ca asta de la Dennerle o fi ceva mai cu mot, mai rocket science
|
 |
|
|