[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Pana la urma ce-ai facut, ai amestecat volcanitul cu pietrisul ala cuartos?

Daca nu pui plante, sa nu dai drumul la lumina, fa ciclarea pe intuneric.

Hai, sa fie cu noroc!
batman wrote:Decor costisitor

Asta e fix problema ta, eu ti-am zis ca vreau doar roci uscate. Daca bagi anemone, draci de amiaza si corali, te invit sa-ti faci program zilnic de trecut pe la biro'
Ti-au zis ei!
Nuuu, ca stiu asta, daca iau corali duri devin sclavul lor

Si in plus, un singur lucru m-a determinat sa fac pasul asta: frumusetea pestilor. Restul e doar decor
Eu am vazut la Danut-Pepika un acvariu marin low-cost, care cu un pic de intretinere ar putea arata extrem de bine (FOWLR, dar si cu ceva anemone ratacite pe acolo).
Evident ca ne-am facut ceva socoteli inainte, nu e chiar asa de costisitor (exceptand investitiile initiale).

Osmozor avem, refractometru vom avea in cateva zile, am gasit si nisip/sare/una-alta.
Corali duri nu ne dorim, asa ca am scapat de griji si sclavism din start

In plus, beneficiem de aportul a doi mari oameni, gen eu si Radu (mai mult eu sunt mare, ca am o suta de kile), talente da talente, sa moara Franta daca va mintesc )))))))))))
koala wrote:

Va ru-gam sa ne scu-zati, nu pri-ce-pem ce fa-ceati!

Ca fapt divers, asta a fost lansata de colegul nostru

image

Si eu am printat si lipit hartiile pe carton, gen
koala wrote:Nu'sh' cum sa zic, da' ledurile tre' montate pa partea cealalta a radiatorului...

Ce-ai facut Radule, tuz priceperea ta astazi si maine
Sunt extrem de dezamagit ca nu se intampla absolut nimic in bazin, nici macar o alga, ceva..
Le racim, cum nu

Cu o pleazna de cooler il tinem in 27-28 de grade. Fara cooler sarea de 44
Siiiiiiii, mi-am adus si eu nepretuita contributie - am fixat cablul de alimentare, in cel mai profi mod posibil (merge doar cu kernel 3.13.0-24)

image
Telenovela continua

image image

image image
Koala - meserie lampa!

Meanwhile, in Corbeanca: a venit Radu pe capul meu sa lucreze la lampa cu leduri

image
Radule, reguli de respectat:

1 - mori
2 - mi te supui
3 - nu esti Batman

p.s. mumie esti tu, cu vecinii tai
Nu e gras, pot spune cu inima pe mana ca omul e un super erou, mai precis Flash

(sunt la a 3-a incercare cu codul captcha...)
Da, multumesc de palma, adevarul e ca nu prea-mi place sa ajut lumea

Pietrele sunt primite moka de la Dan, nu puteam sa mai cer, sunt eu nesimtit, dar nici chiar asa
De sambata si pana acum trebuia sa am 8 raspunsuri, 3 caiete de sarcini si coada la oferte, mai ceva ca la vot

Nu-l sun pe nea Dragos, ca mi-e rusine
Daca mai gaseam cateva pietricele, o rezolvam fara gauri si alte cele.

Din pacate nu se inghesuie nimeni sa raspunda la anunt
N-am cum sa-l ancorez momentan, am pus un anunt la Bizz, sper sa gasesc de cumparat niste pietricele cu care sa completez lucrarea si sa o consolidez.
Dupa cum spune si titlul, doresc sa cumpar cateva bucati mici de piatra vie (mici-mici, de 4-5 cm).
Daca pietricelele au si oaresce ciupercute pe ele, nu m-as supara

De asemenea, as dori si 1-2 melci din gama easy to keep.

Multumesc!

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: