| Message |
|
|
|
Ideea e urmatoare Radule: il vrei pe micul salty (doar sticla, lampa si filtrul) sau le pun la vanzare?
|
 |
|
|
|
O sa pun disperatule, ho! Ca nu vreau sa fac tiganie.. Am rezolvat si cu iluminarea punctiforma, am scos (cu greu) lentilele de la cele 2 leduri puse pe mijloc.
|
 |
|
|
Azi am mai facut o dracie, cu ajutorul colegului Radu (fake-batman, the compostor).
Am facut un update de lumina, am facut sa fie bine ca sa nu fie rau
Cateva poze.
Ledurile vechi:
Radu in durerile nasterii:
Dupa ce a lipit ledurile pe radiatoare si a facut o proba, mi-a pus lampa in brate si m-a trimis acasa, unde am continuat lucrarea (lipirea radiatoarelor intre ele, lipirea lupelor pe leduri, legaturile electrice, etc)
Prima proba (nu stiu de ce ies asa intunecate pozele, ca lumina e din plin)
Pe pozitie:

|
 |
|
|
|
Salut, nu-mi spui de rog de unde ai luat Zoanthus si cat a costat? Merci!
|
 |
|
|
Uite aici, a scris colegul Fane cate ceva:
http://acvablog.ro/ro/twinstar/
|
 |
|
|
Aline, te pot ajuta eu cu ciocanul pe care-l port in suflet si-n simtiri:

|
 |
|
|
Ca sa il folosesti trebuie sa-l usuci.
Asta o faci fie prin metode naturale, daca ai rabdare 2-3-4 ani sa se usuce de la sine (la lemn de esenta tare, 1 cm grosime necesita 1 an pentru uscare), fie in cuptoare speciale - intre 3 si 7 zile.
O data uscat, poti trece la tratarea "standard" - fierbere in apa cu sare, apoi fierbere in apa cu sare, dupa care fierbere in apa cu sare iar la final, dupa inca o fierbere in apa cu sare, 2-3 saptamani de tinut in apa proaspata, daca e posibil curenta.
Deci, mai mare daraua decat ocaua, ia un lemn de la petshop ca dureaza mai putin 
|
 |
|
|
Hopa, ai inceput sa faci poze mai mari, mai omenesti 
|
 |
|
|
|
Si eu votez pentru interfata web, fara butoane fizice. Mai ales fara butoanele alea care mi-au trezit pisica din somn!
|
 |
|
|
|
Lasa-l incolo de suc, aduce ceva bun (bun = slanina)
|
 |
|
|
Pe aici e obiceiul ca noii veniti sa dea o bere si un suc la toata lumea
|
 |
|
|
Fa-l cat mai modular cu putiinta, ca intentionez sa mi-l insusesc cand imi fac acvariul mare de acasa 
|
 |
|
|
Despre instalatia de CO2 ce ne poti zice? 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Akaiu wrote:Dovada mai clara ca asta nu cred ca poate exista!
Eu n-as paria pe asta

|
 |
|
|
Pai si Radu are, e mester mare (desi nu-l ajuta fata).
Uitati o poza cu el, ca sa vedeti ca e sanatos tun si nu are probleme mintale:

|
 |
|
|
Eu nu pot decat sa-l incurajez pe Radu, ca pe banii si pe munca lui face un controller, care o sa fie la viitorul acvariu din biroul meu (acvariu platit tot de el).
Dupa ce ani de zile alte persoane mi-au exploatat la maxim hobby-ul, acum simt si eu ca a sosit the judgement day
|
 |
|
|
Eu tot n-am vazut pretul pentru jucaria baietilor, il poti spune?
Referitor la ce zice Radu (fake batman-ul) - omul e pasionat de electronica si de gadget-uri. Chiar daca exista pe piata, la un pret mai mic sau mai mare, vrea sa aiba ceva construit de mana lui, ca sa-i hraneasca orgoliul 
|
 |
|
|
oddyutza wrote:Trantim doua site, bagam un incarcator de laptop, si uite ca merge " ceva " ...
M-ai uns pe suflet nea
|
 |
|
|
Sau poate ca doar e lenes ca un urs din Australia 
|
 |
|
|