Message |
|
Pana la urma ce-ai facut, ai amestecat volcanitul cu pietrisul ala cuartos?
Daca nu pui plante, sa nu dai drumul la lumina, fa ciclarea pe intuneric.
Hai, sa fie cu noroc!
|
 |
|
batman wrote:Decor costisitor
Asta e fix problema ta, eu ti-am zis ca vreau doar roci uscate. Daca bagi anemone, draci de amiaza si corali, te invit sa-ti faci program zilnic de trecut pe la biro' 
|
 |
|
Ti-au zis ei! 
|
 |
|
Nuuu, ca stiu asta, daca iau corali duri devin sclavul lor
Si in plus, un singur lucru m-a determinat sa fac pasul asta: frumusetea pestilor. Restul e doar decor 
|
 |
|
Eu am vazut la Danut-Pepika un acvariu marin low-cost, care cu un pic de intretinere ar putea arata extrem de bine (FOWLR, dar si cu ceva anemone ratacite pe acolo).
Evident ca ne-am facut ceva socoteli inainte, nu e chiar asa de costisitor (exceptand investitiile initiale).
Osmozor avem, refractometru vom avea in cateva zile, am gasit si nisip/sare/una-alta.
Corali duri nu ne dorim, asa ca am scapat de griji si sclavism din start
In plus, beneficiem de aportul a doi mari oameni, gen eu si Radu (mai mult eu sunt mare, ca am o suta de kile), talente da talente, sa moara Franta daca va mintesc  )))))))))))
|
 |
|
|
 |
|
koala wrote:Nu'sh' cum sa zic, da' ledurile tre' montate pa partea cealalta a radiatorului...
Ce-ai facut Radule, tuz priceperea ta astazi si maine 
|
 |
|
Sunt extrem de dezamagit ca nu se intampla absolut nimic in bazin, nici macar o alga, ceva.. 
|
 |
|
Le racim, cum nu
Cu o pleazna de cooler il tinem in 27-28 de grade. Fara cooler sarea de 44 
|
 |
|
Siiiiiiii, mi-am adus si eu nepretuita contributie - am fixat cablul de alimentare, in cel mai profi mod posibil (merge doar cu kernel 3.13.0-24)

|
 |
|
|
 |
|
Koala - meserie lampa!
Meanwhile, in Corbeanca: a venit Radu pe capul meu sa lucreze la lampa cu leduri

|
 |
|
Radule, reguli de respectat:
1 - mori
2 - mi te supui
3 - nu esti Batman
p.s. mumie esti tu, cu vecinii tai
|
 |
|
Nu e gras, pot spune cu inima pe mana ca omul e un super erou, mai precis Flash
(sunt la a 3-a incercare cu codul captcha...)
|
 |
|
Da, multumesc de palma, adevarul e ca nu prea-mi place sa ajut lumea
|
 |
|
Pietrele sunt primite moka de la Dan, nu puteam sa mai cer, sunt eu nesimtit, dar nici chiar asa 
|
 |
|
De sambata si pana acum trebuia sa am 8 raspunsuri, 3 caiete de sarcini si coada la oferte, mai ceva ca la vot
Nu-l sun pe nea Dragos, ca mi-e rusine 
|
 |
|
Daca mai gaseam cateva pietricele, o rezolvam fara gauri si alte cele.
Din pacate nu se inghesuie nimeni sa raspunda la anunt 
|
 |
|
N-am cum sa-l ancorez momentan, am pus un anunt la Bizz, sper sa gasesc de cumparat niste pietricele cu care sa completez lucrarea si sa o consolidez.
|
 |
|
Dupa cum spune si titlul, doresc sa cumpar cateva bucati mici de piatra vie (mici-mici, de 4-5 cm).
Daca pietricelele au si oaresce ciupercute pe ele, nu m-as supara
De asemenea, as dori si 1-2 melci din gama easy to keep.
Multumesc!
|
 |
|