[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Sa fim seriosi, in atatia ani n-am reusit sa realizez mare lucru (in afara de automatizari).

Boala a venit de la sine si a fost amplificata de Nevertebrate.ro si Pepika.ro.

Asteptam banul comun
Da boss
Da, o sa fie un plantat cu piatra vie si anemone, eventual cu corali moi
Gazon de HC este deja, nu s-a dezvoltat in totalitate, dar este. Pana in ianuarie cand il desfiintez se face atat cat trebuie
Adica e posibil sa am o steluta de mare, crescuta de nicaieri? smilie

Sar'na mult de lamuriri!
Ce bou sunt, am dat quote in loc de edit.. scuze!

EDIT: am zis sa refac pozele, ca nu au iesit bine si ce sa vedeti? Chestia aia portocalie se muta singura pe intuneric si isi schimba forma!!

image image

Tatele - pozate mai bine

image

Si ceva brontozauri:

image
Am reusit sa mai trag un rand de poze, de data asta cu aparatul foto

M-am inselat, crabetele nu a mancat chestia portocalie, doar a mutat-o:

image image

Deci ce mama zmeilor e aia?

Tatele astea au crescut pe o piatra, ce sunt, bureti?

image

Aici e o alga rosie, care imi place mult, cred ca ieri sau azi s-a format

image

Aici sunt algele (verzi) care s-au format pe piatra (de fapt nici nu prea sunt vizibile cu ochiul liber, am folosit functia super macro a aparatului, ca sa le pot poza)

image

Si aici am reusit in sfarsit sa-l surprind pe dl. Freddy Krueger in noua casa (de cand are vila, s-a scumpit la vedere):

image

Scuze pentru calitatea pozelor, nu e punctul meu forte (inca nu mi-am descoperit punctul forte, dar perseverez)
Ocean - merci

um02122 - nu cred, seamana foarte mult, dar nu cred. In curtea firmei isi fac de cap multe mite (ale vecinului) dintre care unele sunt de rasa.
Dar pentru ca mama bestiei a nascut 4 pui diferiti ca si culoare, ma indoiesc ca e de rasa

Imediat revin cu o poza de cand am gasit puii.

Edit: iata puii (a mea e in dreapta-jos, cea gri)

image

Cat priveste micul meu joc lego, e o nebunie de-a mea, vreau sa vad pana unde pot intinde coarda cu un pico/micro/ultra-nano

Edit 2: urmatorul Star Wars - decembrie 2015
Si sa nu ma suparati, ca va dau pe mana bestiei

image
Foarte tare!
Pai la ce sa mai fac poza? Ca a curatat ala piatra ca pe buget, nu mai e nici urma de portocaliu
Dar daca dai click pe poza, se mareste (si se mai mareste si la al doilea click)

Ti-o iei uscatule, ai grija
Anca, nu vreau sa te descurajez sau ceva, dar e posibil ca virgula combinatia discusi + plante sa nu fie cea mai fericita.

Am incercat si eu sa cresc discusi in plantat si a reiesit un mare fis... Nici triscusii n-o duceau prea bine, nici plantele.

Presupun ca plantele o duceau rau din cauza temperaturii apei si din cauza hranei congelate. A mai incercat un cunoscut treaba asta (nu stiu daca activeaza si aici, mihai2002), cu aceleasi rezultate.

Sper totusi sa iti iasa bine proiectul si sa realizezi chestii marete

Succes!
Am uitat sa specific, sambata am dat drumul la lumina (2 ore/zi, la jumatate din capacitate).

Pozici

Ansamblu:

image

Poza nereusita cu viermele penat, dar mi-e lene sa fac alta:

image

Pietricelele aranjate dupa sufletul varului lui Nea Caisa (am renuntat sa ma mai lupt cu el, e mai tenace ca mine):

image

Fosta casa, abandonata (acus acus vin tiganii sa fure cuprul din ea):

image

Noua casa confort 1 sporit a lui Freddy Krueger:

image

O chestie frumoasa care a aparut pe o piatra, dar la 10 minute dupa poza a mancat-o nesimtitul de crab

image

Si alte treburi mov care au aparut pe piatra. Sper sa mai fie si maine acolo

image
Desi suntem nascuti amandoi pe 6 noiembrie (in ani diferiti) nu suntem frati.
In plus, acel impostor, compostor, uzurpator, e schilod si urat. Iar eu sunt rotunjor si frumos, da-ma dracului de simpatic ce sunt
Intr-adevar, pretul e bestial (mai ales daca platesti tu si pe mine ma doare la bascheti)
Dar misca-te frate mai cu talent, ca acum-acum vine acvariul

Pune mana si construieste, ca de proiecte sunt satul.. Adica eu am muncit degeaba 6 minute sa consolidez blatul?

Si sa stii porcule, ca am vazut si ce ai scris acolo mic-mic.. Cand te prind la Corbeanca iti sparg botul ala de tapir
Da ma, am vazut, mi-ai dat si pe mail. Bravo.
image

Ii cumpar pe toti, cat costa?
Sarutmana mult, anulez comisionul de la Coralis, ne vedem pe sambata

Si uite asa a ramas nenea Koala fara privilegiul de a ma cunoaste in carne (multa carne, aproape o suta de kile..) si oase.

Aseara ma pregateam sa-l bocesc pe crab (de 2 zile sta nemiscata cochilia si am zis ca e gata, kaput, aleluia).
Apoi mi-am dat seama ca oligarhul si-a tras penthouse, s-a mutat la comfort 1 sporit

In noua cochilie nu prea se deplaseaza, dar in interior am vazut ca are o activitate teribila, cred ca o curata. Ceea ce e bine momentan, ca imi lasa pietrele in pace (nu-i place cum le asez eu, cica n-am ochi de dizainar)

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: