[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Marius_C
Forum Index » Profile for Marius_C » Messages posted by Marius_C
Eu la acvariu pe geamul din spate am lipit folie fumurie (din acelea care se folosesc la autoturisme )
Dar eu nu mai gasesc vechiul forum apare altceva acolo http://oldforum.acvariu.ro. :o
Parere : Eu ti-as recomandasa te orientezi spre filtru canistra fie 204 sau cu un mic efort chiar un 304 .Si asta macar din doua motive. 1. Filtrarea cu filtru canistra incomparabil mai buna fata de cea a filtrului intern.2. Spatiul ocupat de filtrul intern in acvariu si....estetica.
Ionut nu ai spus nimic despre volumul acvariului.Este un amanunt important pentru ca personal Fluval 3 Plus la acvarii mai mici de 100l ....nu as recomada .Eu am fluval 3 Plus la un acvariu de 150l brut si i-ti pot spune ca sunt foarte multumuit de el .Zgomot zero ,filtrare foarte buna,iar problema cu opritul singur la saptamana.....nu mi sa intamplat.El are un buton galben pe o laterala iar in momentul cind buretii incep sa nu mai filtreze cum trebuie (sa se incarece cu mizerie ) acel buton incepe sa coboare,astfel incat tu vei sti ca trebuie curatat.Personal aceasta operatiune eu o fac cam o data pe luna.
dozer wrote: Al meu e aproape jumate ingropat in nisip intr-o sticla de plastic ca nu-mi avea loc in acvariu de substrat..

Hai ca mai facut curios. Cum mai functioneaza ?

Forum Index » Profile for Marius_C » Messages posted by Marius_C
Go to: