[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Samy
Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
Buna ziua ,dupa cum am promis revin cu poza.
Acvariul nu mai are co2 de 3 saptamani lam oprit.
Tot de atunci nu mam mai atins de el (lipsa timp) , un schimb de apa 20.l am facut acum 1 saptamana jumate .
Ph ramane stabil ziua 7,8 maxim noaptea 7,2 .
Testele de apa in parametri ,fara pierderi.
Plantele cresc mai greu dar cresc nu sau oprit din dezvoltare .
O sa mai merg 1 luna cu co2 oprit si daca ramane asa voi renunta la controler si butelie .
dan.pavelescu wrote:Umflatule, un update, o noutate, o poza, o biscuite ceva si pentru baeti?

Slabutule Muncesc cate 12 ore , de 3 saptamani fara o zi libera Nam facut nimic in acvariu de 3 saptamani . Dar promit maine pun o poza asa cum este neatins de 3 saptamani si fara co2 .Multumesc ca imi aduci aminte
Salut, mie greu sa cred ca de pe o zi pe alta sa agravat asa tare.
Eu am avut aceasta problema deoarece am neglijat acvariul 2 saptamani. Am curatat bine si schimburi de apa saptamanale asa a inceput sa creasca la loc coada si aripioarele. Tind sa cred ca e vorba de o bacterie din cauza nglijari bazinului.
Incerca schimburi de apa tot la 4 zile cantitate mica si adauga bacteri.
Sa vedem ce zic si cei mai experimentati.
dan.pavelescu wrote:Mie nu prea, dar multumesc

Schimba ochelari
Chiar e foarte frumos si tu nu vezi
Ne bucuram ca nu ai dat coltul inca
Foarte frumos si relaxant acvariul
Fadds wrote:Plantele cresc diferit in functie de conditiile din apa, aer, lumina etc.

Cand se schimba aceste conditii, frunzele putrezesc si planta face altele noi specializate la noile conditii de viata.

Va dura o perioada pana acvariul se va stabiliza. Daca ai plante easy nu cred ca e problema, dar cele mai sensibile se vor topi. Daca supravietuiesc vor da cresteri mai pipernicite.

Multumesc mult, mai
Incurajat
Vom vedea sunt hotarat sa merg si asa sa invat mai multe

Si eu bat spre Rainbowfish.

Moss se leaga sau lipeste de ceva greu din acvariu altfel o ia pe unde vrea Eu am reusit falme moss sa il.bag in subtrat pana acum acolo sta
koala wrote:
Samy wrote:koala@ Multumesc mult ,despre ce sa vorbim

Daca tu consideri ca acest bazin a ajuns la forma sa maxima, atunci citeste aici (http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/26518.page) si trimite-mi detaliile pe PM.

Nu nu a ajuns, cand va ajunge te voi anunta daca mai e valabila oferta.
Deocamndata experimentez si invat.
narcis wrote:Nu il las? fara co2. Probabil a pierdut incet, de aceea s-a golit butelia. Sau atat a fost incarcata.

Nu inteleg pe unde sa piarda am facut verificari , sticla era plina sigilata , butelia de 1,5 kg ma tinut 4 luni fara controler mergand constant la cel mic. De acea mi sa parut comic.
Acum mam decis las 1 luna fara co2 sticla e plina dar nu iam dat drumul de cateva zile e stabil intre 7,2 si 7,6 .
Ce se poate intampla decat alt skape
Salut lume , spre mirarea mea mea co2 de 2,5 kg sa terminat in 2 luni nu mi se pare normal . De 2 zile merge acvariul fara co2 .
Momentan ph este 7,2 noaptea si 7,6 ziua . Asi face un experiment sa vad cum va merge cateva saptamani , dar nu inainte sa ma consult cu voi.
Ce credeti despre asta?
Las si o poza facauta acum
alinutz80 wrote:
Samy wrote:Salut ,astazi am fost la cateva magazine de acvaristica .
Din pacate pe aici nu se mai gasesc ottocinclus.
Asa ca am luat: 3 netrina zebra 5 amano si 6 Rasbora, sa nu fie singur bettanu.
Acum sa vedem ai ce treaba fac

E ok si asa.....pai doar neritinele si amano te ajuta cu algele....rasbora nu dar e ok.

Cum a zis colegul razbora sunt pentru a nu fi singur betanu
Da o sa mai iau daca supravietuiesc acestia ,inca nu pot zice ca acvariu e mereu stabil.

paradoxx wrote:pai rasbor sunt pt a nu fi singur bettanul

Da de aia si iam luat ,restul sunt pentru curatenie.
Vroiam sa iau ramirez deoarece razbora am si in cel mare dar nu am gasit.
Salut ,astazi am fost la cateva magazine de acvaristica .
Din pacate pe aici nu se mai gasesc ottocinclus.
Asa ca am luat: 3 netrina zebra 5 amano si 6 Rasbora, sa nu fie singur bettanu.
Acum sa vedem ai ce treaba fac
alinutz80 wrote:Ca echipa de curatenie la acvariul asta mic iti recomanda totusi ottocinclus, neritina zebra sau tiger si amano (daca vrei). SAE vor creste f mari si dupa ce cresc nu mai mananca alge.

Ma bucur ca ai rezolvat problema cealalata si treaba merge spre bine!!! doamne ajuta!

Multumesc, inca nu mam hotarat ce voi lua . Cand ajung in magazin voi decide si voi tine cont de parerile tuturor.
Amano am.avut din pacate din 10 mai gasesc 2
Bogo wrote:Felicitari, mie im place chiar foarte mult.
Motivul pentru care m-am apucat de acvaristica a fost bonsai-ul, am vrut sa am un bonsai in apa

Multumesc mult , eu dintrun acvariu vai de el ma luat febra aquascapingului si mult imi place
Lucian wrote:
Samy wrote:Sa mor daca am stiut ce e creme
Pana nu am cautat pe forum cuvantu

Pana la capat "De la incepator la mai putin incepator"

dan.pavelescu wrote:
Samy wrote:koala@ Multumesc mult ,despre ce sa vorbim

Crema pentru tort cu mascarpone si vanilie

Sa mor daca am stiut ce e creme
Pana nu am cautat pe forum cuvantu
Acum m-am prins si eu
Multumesc de nominalizare tinere
koala@ Multumesc mult ,despre ce sa vorbim

Lucian@ Multumesc, asa este .Inca invat si eu
Salut, astazi m-am ocupat putin de replantarea Vallisneria inca nu am resusit sa acoapar partea stanga cum doream, mai asteptam
Ma mira faptul cat este de stabil in comparatie cu cel mic pe care abia il tin sub control.
dan.pavelescu wrote:Asta e de "creme"

Inca am de replantat aranjat sa ajunga la creme.
Multumesc mult tinere

Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
Go to: