[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opaliu
Forum Index » Profile for opaliu » Messages posted by opaliu
vind electrovalva +difuzor co2 +sistem bicarbonat si sare de lamiie toate la 100ron+pompa aer si pompa aer jkanimals jk-hap4000 la 100ron.astept contact p.m.
Vind sistem co2 cu bicarbonat sodiu+sare de lamiie nou si valva selenoida si difuzor co2 noi la pret de 200ron.Astept contact p.m.
Donez acvariu de 60l +capac si unul de 40l fara capac +1sac produse acvaristica.Astept contact p.m. Multumesc!
Donez moss mai mult.Accept si ceva la schimb daca se poate.Astept contact p.m. Eu stau in Bucurestii Noi.
Donez moss mai mult in 2 -3 zile,dupa il arunc.Astept contact p.m..Daca e ceva la schimb e ok daca nu,e tot ok.Multumesc.
Fratimiu are de donat 2 turturele rizatoare +colivie .Cine le doreste predare personala in Bucurestii noi.Astept p.m. .multumesc
Da-ti un serch si gasiti schema de tratament(250 mg la 40l apa)
Ii tratez cu metranidazol sa vad ce-o fi.Multumesc
Azi am observat in acvariu un vierme de 1,5 cm ,mai subtire ca ata,intii am crezut ca sunt fecale de peste dar dupa am vazut ca se misca prin apa.Ce ar putea fi?E un parazit intestinal?Acvariu are in el molly si am piedut multi pesti din el pt ca dezvoltau un abdomen subtiat.Merci
Donez urgent moss.Astept p.m. Merci
Donez riccia si moss .Cine le doreste trebuie sa vina sa le ia in Bucuretii noi. Asrept contact p.m.Multumesc.
Donez lintita+riccia+moss+pistia stratiotes amestecate.Astept contact P.M.Merci.
Dau la schimb pt.vivipari(fara mollii negri) sau pomaceea ,riccia+pistia stratiotes+lintita+moss.Astept mesaj p.m.Multumesc
Donez plante de suprafata Riccia si Pistia Stratiotes.Astepr contact P.M.
Donez riccia,daca nu il i-a nimeni merge la gunoi.Asetept contact p.m. Stau in sect.1 Buc linga carrfour coloseum.
Donez riccia amestecat cu lintita si o planta zambila de apa unui doritor.Predare la mine acasa sect1 buc. cartier Bucurestii Noi(linga carrefour coloseum).Astept contact p.m. .
s-au dat.merci
Donez riccia 3-4 poturi si poate niste moss.Cine le doreste trebuie sa vina la mine sa le ia.Astept mesaj p.m..Multumesc!
Dau la schimb un fel de moss care pluteste la suprafata si un moss normal pentru plante easy sau xipho.Predare in bucurestii noi,sect 1 la adresa mea.Astept p.p. .Multumesc!
Dau la schimb moly pt xipho sau moly galbeni sau plati.Predare persanala in Bucurestii noi la adresa mea.Astept p.m. .Multumesc!

Forum Index » Profile for opaliu » Messages posted by opaliu
Go to: