[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Samy
Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
paradoxx wrote:biofilmu se face si de la mancarea prea multa,oare suprahranesti ? lasa putin filtrul sa valureasca suprafata apei ,nu o sa se mai faca.
Al 3lea acvariu?!?! Care al 3lea, ca bonsaiul este mai mult un wabikusa. La ce potential si rabdare ai(mai putin cu algele ce le dai prea mare importanta, caci pana la urma fuck si ele parte din natura-sterge-le la 2/3 saptamani ca mine pana vor disparea singure, se mai stabilizeaza, etc) te vad cu un 450l undeva la tara, poate ai ceva rude sau soacra intelegatoare ca a mea
imi cer scuze daca sunt prea prietenos, dar hei! toamna a venit, forumul a inceput sa fie mai activ, zic sa ridic stacheta

Apa este in miscare mereu sus ,plus am si skimerul dar nu isi face treaba se pare ca e prea slab filtru pentru el.
Mancare deloc 2 bobite pe zi la betan
Algele chiar le las in pace de un timp curatat doar de pe sticla si atat

Poff la asa mare nu mam gandit dar cine stie doamne ajuta

Eu sunt mereu pe forum dar ascuns ,citind mereu ce e noi si vechi
paradoxx wrote:toata lumea o sa iti recomande otto,de-aia eu iti recomand SAE(imi plac cel mai mult pt ca cresc luuuuungi si astfel vei putea sa faci si upgrade la un acvariu mai mare pe viitor-chit ca ai divorce sau nu,daca tot se imparte treaba la jumate, un acvariu ia ea, doua tu ^^ )

Ma amuzat tare asta deja ma faci sa ma gandesc la al 3 acvariu??. Daca se ajunge la divorce din pacate trebui renutat la.amndoua nu vom putea sa le tinem deoarece nu stim nici unde vom sta
La sae ma gandeam si eu , si cateva Neritine .
Otto am in cel mare 5 bucati isi fac treaba bine plus cei 10 melci si 10 amno .
Amano am avut si aici nau supravietuit decat unu.
Deoarce tot se destabilizeaza acvariu mai mereu fac biofilm si am inpresia ca filtru e devina. Ma gandesc deja sa iau alceva .
Wou superb , mai rar asa culori .
Si o poza de seara dupa ce am tuns .Din pacate Hitleru meu (betta) i sa mancat coada .
Probabil ca nu am avut 2 saptamani deloc grija de acvariu.
Zilel ce urmeaza vreau sa merg sa iau o echipa de curatenie (pareri?)
Si cativa rsbora sau ramirez sa nu mai fie singur
Cum nu m-am putut abtine am facut si o tunsoare rapida mai zapacita ea dar am eliberat putin acvariu ,motecarlo o luase cam peste tot chiar si in sus pe sticla
raul.tatulescu wrote:Ne bucuram ca te-ai intors! Bafta cu ambele, poate si la casnicie ajuta un restart ca la acvarii

Aia si facem un nou restrt.
Multumesc
Multumesc mult , deorece vom incerca sa salvam cei 10 ani de casnicie din care au reiesit 2 fetite frumose si adormabile , voi pastra si cele doua acvari .
Pana vom vedea daca se mai poate salva ceva sau nu.
Micutul acvariu imi da mereu batai de cap
Algele nu mai dispar , acele puncte verzi pe pietre si sticla,cele de pe sticla se curata usor cele de pe pietre aproape deloc .
Cred ca deja is obisnuit cu ele de acea nu imi mai bat capul deloc
Iar eulocharis acicularis mini nu vrea deloc sa se dezvolte sa se inprastie cum imi doream .
In schimb montecarlo trebuie o data la 2 saptamani tuns
Multumesc mult , deorece vom incerca sa salvam cei 10 ani de casnicie din care au reiesit 2 fetite frumose si adormabile , voi pastra si cele doua acvari .
Pana vom vedea daca se mai poate salva ceva sau nu.
Dupa o tunsoare rapid ce va veni zilele ce urmeaza revin si cu poza,acvariul este stabil am.incercat sa fac schimbul de apa.o data la 2 saptamani totul e bine pana la partea stanga care si acum se dezvolta mai greu fata de cea dreapta.
Pierderi nu am avut deloc

dan.pavelescu wrote:Unii nu mai au treaba cu acvaristica, altii au migrat catre mizeria aia de facebook.

Tinere eu sunt zi de zi pe forum ,citesc documentare.
Mai greu ma bag in seama deoarece nu am ani vostru de acvaristica .
EduardB wrote:Acum, ca sa "comentez"... (opinia proprie)

Filtru extern. (freaca toata superbitatea acvariului, ala intern)

Felicitari! Chiar este ceva deosebit in marja de timp si experienta.

+1
Pe amazon, eBay etc .
Un simplu search pe google bonsai si gasesti ce doresti.

Foarte frumos acvariu, acum sa te axezi pe montecarlo sa acopere peste tot unde este solul negru ,cel putin in fata.
Si bonsai trebuie acusi sa dai o tunsoare
PS. Inca cred ca e suprapopulat.
Bafta in continuare
alinutz80 wrote:
Samy wrote:Buna ziua , rog pe cineva sa închida sau sa stearga aces teadru deoarece sunt nevoit sa vand acvariul ( voi trece printrun divorce si nu pot din pacate sa il iau cu mine)

Multumesc mult tuturor pentru sfaturi si ajutor.

Chiar imi pare rau de ce aud.....multa putere iti doresc.

Si eu zic sa lasi topicul deschis, este chiar foarte frumos si multi avem de invatat de aici.....chiar e pacat sa fie sters....

Bine domnu Multumesc, putere si sanatate restul se rezolva.
Da de acord nu sters dar inchis deoarece vreau sa le vand daca reusesc complecte daca nu va trebui sa vand pe bucati.
alinutz80 wrote:
Samy wrote:Buna ziua , rog pe cineva sa închida sau sa stearga aces teadru deoarece sunt nevoit sa vand acvariul ( voi trece printrun divorce si nu pot din pacate sa il iau cu mine)

La ce fain topic este e pacat sa fie sters, eventual inchis...dar nu sters. E o sursa importanta de informatii mai ales la ce evolutie ai avut tu intr un timp foarte foarte scurt!

Oricum, sunt convins ca vei reveni la acvaristica in viitorul apropiat.

Multumesc mult, da cu siguranta dupa ce trece acest timp urat voi reveni.
Buna ziua , rog pe cineva sa închida sau sa stearga aces teadru deoarece sunt nevoit sa vand acvariul ( voi trece printrun divorce si nu pot din pacate sa il iau cu mine)

Buna ziua , rog pe cineva sa închida sau sa stearga aces teadru deoarece sunt nevoit sa vand acvariul ( voi trece printrun divorce si nu pot din pacate sa il iau cu mine)

Arata bine dar in realitate nu este chiar asa usor
Ai mei nu sau atins de alge deloc asta si ca ii hraneam tot a doua zi .
ugarit5 wrote:Eu stiam ca molly mananca alge mai degraba

Da asa este am avut 4 inainte ,dar trebuie sa nu ii hranesti mult pentru a se apropie de alge .
La mine nu sau atins de ele guppy la primul bazin.
Eu am reusit in bazinul mare sa scap cu carbon bosster de la dennerle (carbon miai recomandat tu, si cum sa il folosesc la fel ) asa am scapat in cel mare .
In schimb in cel mic nu am reusit sa scap am de la inceput cateva dar nu ma deranjeaza ca sunt ascunse si nu multe
Salut , eu am scapat cu niste ventilatoare de pe amazon si controler. Las linkurile :

https://www.amazon.de/dp/B01G1OMPDS/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_4JVCQ7QWN8P0WC2G6DGA?_encoding=UTF8&psc=1

https://www.amazon.de/dp/B07FBHG61H/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_BCRSY1RG7785214M54YR?_encoding=UTF8&psc=1
schumacher999 wrote:Bravo Domn' Profesor

Multumesc

profesor

dau pe dinafara la acvaristica

Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
Go to: