[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sebi1206
Forum Index » Profile for sebi1206 » Messages posted by sebi1206
inca sunt in dilema cu ce sa fac
pe deoparte mi-ar placea sa imi fac eu acvariul, dar pe de alta parte ma gandesc la riscul de a gresi ceva si a se sparge/sau deslipi, sunt totusi 200 litri de apa, si ar fii chear nasol sa ma trezesc cu toata apa pe jos. nu ar fii chear o mare catastrofa daca as sta la casa, dar din pacate stau la bloc
multumesc pt informatii si sfaturi, incerc totusi ca sa caut unul gata facut.
caut un acvariu de la 200 litri in sus (doar acvariu, neechipat).
sunt din Arad, pot sa vin personal dupa el pe raza judetului.
va rog sa postati poze + pret.
Multumesc.
Buna ziua,
Pe scurt in trecut am avut acvaiu (cumparat) si pesti dar in lipsa de timp si bani am renunta la acest hobi, iar acuma vreau sa incep din nou.
Am de gand sa imi confectionez singur un acvariu de 200 L (100 lung. - 40 lat. - 50 inalt), tin sa mentionez ca nu am mai confectionat nici unul pana acuma.
M-am documentat putin si am de gand sa folosesc sticla de 8 mm grosime, si silicon dow corning, dar am un mare semn de intrebare,
cam care sunt sansele sa imi inund vecinii de sub mine (din pacate stau la bloc si vorbim de 200 litri de apa care in cazul uniu esec vor ajunge pe podea si implicit la vecini).
Si as dorii daca se poate sa imi dati cateva sfaturi referitor la ce ar trebui sa fiu foarte atent.
multumesc aticipat si scuze daca am ofensat pe careva cu postu meu.

Forum Index » Profile for sebi1206 » Messages posted by sebi1206
Go to: