[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Liviu_s_007
Forum Index » Profile for Liviu_s_007 » Messages posted by Liviu_s_007
Nu, stai linistit ca ideea de baza am prins-o: o sa mai astept sa mai Strang bani si sa apelez la o firma si momentan o sa ma multumesc cu cel mai de "jucarie" de 45l pe care-l am in prezent. In cel mai rau caz acum ca tot se osteneste omu' ala si-mi aduce geamurile stric 30 de lei pe un tub de silicon si le lipesc doar ca sa fac practica si sa vad daca am indemnare si il pun apoi in balcon (cum mai zicea cineva pe aici ca sa nu dorm iepureste) si acolo poate sa crape ca are balconu' scurgere ) si intr-o buna zi o sa am si acvariul meu triunghiular.
Imi cer scuze daca am fost gresit (n-am nici cea mai mica intentie sa-mi inund vecinii si cu atat mai mult sa le renovez apartamentele) inteles si chiar apreciez si va multumesc de sfaturi.
Imi cer scuze ca nu am dat toate detaliile: geamul nu e securit...e geam normal, neprelucrat...ideea era ca mi-l da cineva care lucreaza la o firma unde se fac parbrize, gata taiat la dimemsiunile date de mine si de-asta ziceam ca oarecum imi usureaza munca. Legat de intarituri ma gandeam sa-i pun un fel de colier ceva si in partea de sus si in partea de jos pentru siguranta. Ce credeti ar fi ok asa?
In cel mai rau caz il fac de 40 cm inaltime pt ca intr-adevar vreau sa-l pun in coltul camerei (vreau sa-i fac si un corp de mobila) dar nu am f multi bani de dat (sa-l iau de-a gata) si avand in vedere ca ini da cineva geam de 6 mm de care se foloseste la parbrize ma gandeam ca ar fi ok si la 50 cm ca din ce am mai citi pe diverse site-uri care au calculator de volum in functie de grosimea geamului am vazut ca din geam de 6 merge pana la o capacitate de 100l sau chiar 160 l la o inaltime mai mica ai mai lung
Salutare

Am vazut ca a mai fost o discutie pe tema acvariului triunghiular dar vad ca topicul este inchis asa ca intre timp sper ca cineva si-a facut unul triunghiular si imi poate da ceva sfaturi. Vreau sa-mi fac si eu unul din sticla de 6mm (imi face cineva rost de geam si mi-l si taie, deci nu dau bani pe sticla) cu cele 2 laturi de 65 cm si inalt de 50 cm (initial voiam ca inaltimea sa fie de 40 cm dar iesea cam la 84 de l si am zis sa aibe in jur de 100l ca oricum n-o sa ia atata apa). Intrebarea mea este daca la inaltimea asta de 50cm am nevoie de ceva intarituri la colturi sau e de-ajuns doar siliconul?

Forum Index » Profile for Liviu_s_007 » Messages posted by Liviu_s_007
Go to: