Message |
|
Putin ajutor? Chiar face rau la plante?
|
 |
|
Uitati mai revin cu o intrebare dupa cum stit am un resun 550 l/h si un aquael 400 l/h si le am pe amandoua in acvariu si filtrul aquel e la putere aproape minima.
Am auzit ca nu e bine pentru plante sa circule asa mult apa.
Pe ca ziceti sa il tin? Ala resun are burete si niste bile pentru bacterii cred si cel aquael pur si simplu un burete.
Le-as putea lasa pe amandoua?
|
 |
|
O sa vad cum mai bag un bec ceva deoarece eu am plante dar nu le merge chiar bine. Ele stau in pietris dala mic si pun tetra plant in apa.
|
 |
|
Uitati ca mai revin si io cu o intrebare.
Am acest acvariu: http://www.shopmania.ro/magazin~online-acvaristica~produs-acvariu-aquael-econoline-60-54-l~p-5458023.html pe care l-am luat la promotie 240 lei iar becul de pe capac este: http://www.happypets.ro/aquael-lampa-11w-econoline-60-p-2047.html
Credeti ca as putea pune si alt fel de bec inafara de cel original?
Dar becul cu de nu se duce tinand cont ca nu are nici o protectie impotriva apei?
Multumesc anticipat.
Am editat eu putin. Alber
|
 |
|
Pai a venit cu acvariul.
Dar crezi ca are ceva daca le tin pe ambele tinand cont ca acvariu meu are peste limita de pesti in acei litri.
|
 |
|
Haideti sa mai pun o intrebare la care nu a raspuns nimeni.
Ce ziceti daca am un filtru 550 l/h resun sa mai pun un filtru aquael cu max 400 l/h dar eu o sa il tin mai slab. Ce ziceti sa fac asa pentru o filtrare mai buna?
|
 |
|
Atunci ii las asa.
Eu am mai primit un filtru intern aquael 400 l/h la care se poate regla puterea.
Ce ziceti il pun si pala la vro 200 l/h pentru o filtrare mai eficienta?
|
 |
|
Pai io stiam ca la carasi li se mai da mazare fiarta. 
|
 |
|
Pai daca ma iau dupa acel topic deja am acvariu suprapopulat.
|
 |
|
E de la camera foto nu e fixata bine data  .
|
 |
|
|
 |
|
Deci pana la urma pot lua 4 guppy? Macar 3?
|
 |
|
Nu ma deranjeaza deoarece chair as vrea sa inmultesc si sa donez.
|
 |
|
Guppy ca tetrazona l-am dat.
Dar ce ziceti pot sa mai pun 4 guppy?
|
 |
|
Daca sunteti binevoitori sa ma ajutati si pe mine cu ceva.
Am luat acvariul cum am zis de 54 l cu capac imfine..
Am ceva plante si am urmatorii pesti: 2 molly 2 molly black 4 zebre 2 sanitari 2 xifo si as dori sa va intreb daca o sa fie suprapopulat daca o sa mai iau 4 guppy?
Filtru este resun sp 1100l-550l/h
Si apa schimbata la 5 zile (10 litri)
|
 |
|
Eu oricum nu vreau sa ma complic atat.
O sa am doar vro 15 pesti de talie mica in aia 54l.
|
 |
|
Dar totusi cred ca se vadn greu acolo.
Si am intrebat din curiozitate pe vanztoru de unde am luat acvariu cati pesti pot tine.
Si el: 50-60 fara probleme 
|
 |
|
Multumesc. 
|
 |
|
Da tine vro 10 carasi in 15 l cam asa.
|
 |
|
Acu ca miam facut timp haideti sa va zic ce am putut sa vad.
Eu m-am dus sa imi iau acvariu de la un magazin din piata dar bun cu multe echpamente si preturi bune si mai primesti si bonusuri.
Asa deci cand treceam in frigul de afara era un nene care avea niste acvarii de 15-20 l cu cate 10 carasi in el fara incalzitor si fara filtru iar afara grade cu -. Imi este chiar mila de acei pesti.
Pestii aia i-am vazut cand ma duceam spre magazinul de unde am laut acvariul.
|
 |
|