Message |
|
Ideea este ca nu stiu cu cat sa il dau( cat face). Sunt interesat mai mult de schimburi...
Zi tu un pret si ala e!
|
 |
|
Am trimis P.M.
|
 |
|
Nimeni interesat?
Ofer bonus o pompa de valuri jvp! 3000l
|
 |
|
Jvp a ajuns la mine! Multumesc!
|
 |
|
Puteau sa afiseze niste preturi "stock" iar pretul preferential sa fie "undercovet". Parca imi e ciudat sa ma duc in magazin si sa intreb" aia cat e, aia cat e , aia cat e".
Sunt interesat de un goby. Aveti idee cam cat e?
|
 |
|
Salut sunt eu interesat de pompa de valuri de 2000 l. Crezi ca este prea puternica pt un acvariu de 60?
|
 |
|
Tot ce nu inteleg este dc nu exista si un pret pentru fiecare peste...
|
 |
|
|
 |
|
Mai are cineva creveti? vreau si eu 4-5!(si 1-2 sunt buni)
|
 |
|
|
 |
|
Frumos! Felicitari !!
|
 |
|
Am gasit nise pachete "start up" care nu sunt asa de scumpe (40 ron 4 fiole).stiu ca sunt mai bune cele de la Seachem doar ca eu startez un acvariu de 130 de litrii nu 4000 iar la capitolul buget stau destul de prost(o caruta de bani pe skimmere filtre hang on pompe de valuri etc....)...
|
 |
|
Nu gasesc matrix pe site. Iar Seachem Stability este peste bugetul meu (88 ron).
vreau 1,5 kg de matrix daca e!
|
 |
|
Cum scrie si in titlu cumpar matrix , siporax si fiole Bio digest si Stop Ammo! Ciclate/neciclate!
|
 |
|
Chiar nu are nimeni 10-20 de litrii? Ironia face ca astazi am cumparat niste nisip viu pe care am dat destul de multi bani iar punga in care era sa spart si aparoape toata apa sa scurs.... Sau daca poate cineva sa imi imprumute pana maine un salinometru/refractometru? al meu cred ca ajunge in 3-4 zile...
|
 |
|
Salut!
Vreau sa ponesc un nou proiect de 100l si am nevoie de apa de care voi nu mai aveti nevoie(apa pe care o aruncati atunci cand faci schimburi).
Vreau sa combim apa "ciclata" cu apa proaspat preparata(50%-50%).
Daca sunteti dispusi, fac schimb sau cumpar si materiale filtrante gata ciclate(matrix siporat, etc...)
|
 |
|
Incalzitor acvariu 100W JAGER ideal pentru acvarii de maxim 150l. Se poate regla temperatura intre 18-34 grade celsius
A fost folosit 1 saptamana. Schimb doar cu produse pentru acvaristica marina!
Made in Germany.
|
 |
|
Hepatusul meu si yellow tangul adorau algele alea! Nu au patit nimic
|
 |
|
Cumpar acvariu(cu capac sau fara) care sa aibe undeva in jurul valorii de 100l. Vreau sa fie intr-o stare cat mai buna
|
 |
|
Schimb cu orice este legata de acvaristica marina!. Model tetra.tec aps 100. este foarte putin folosita(aproape deloc).

|
 |
|