In fine !12 cory 3molly yellow 1 molly black ,2 gurami perlat ,2cara?i ,1 scalar, 1 betta, 3 guppy, 2 zebre roz mici .......e mult nu?de aia vroiam schimb la gurami ,ca sa nu achizitionez altii. ...toti I. Am luat mici....acum am în plan un habitat de cel putin 200 dar vreau sa fiu documentat inainte
Am încercat cu poza si nu m? lasa!
|
Bun? ziua! Bine ca am g?sit acest site! Am câteva întreb?ri fiind la al2lea acvariu al meu în acest timp scurt...
Primul acvariu a fost de 25l ?i din p?cate a fost prostia sa îl populeze cu pe?ti(1375lei)?i plante ?i restul înainte sa m? documentez.....îmi cer scuze! Pe?tii r?ma?i au fost mutat îl cel urm?tor de 100l (cred)! Am înc?lzitor, filtru intern, filtru etern,lampa ...cred ca tot ce trebuie pt început! În ultima luna am reu?it sa reproduc xipHo, molly galben,guppy...Din copil?rie ?tiu ca am mai reprodus gurami albastru....stabilizatoare de apa am luat deci totul e în regula acum!problema :
1.am ceva plante dar substratul nu cred ca e suficient
2.puii de gurami perlat sunt 2 femele care tot timpul se alearg? ca nebunele
3.am 2 tetrazon voalat cred ....mai trebuie 4?
4.dac? bag tetrazon verde rezista restul (guppy,gurami, 12 cory din care 6 voalat, xipho,molly,caras, betta, scalar)
5.ce plante sa le pun ca sa nu le m?nânce carasul
6.perioada de gesta?ie la vivipari difer??
7.lumina trebuie cu por?ia
8.îmi pl?ceau toracatus (parc? a?a se numeau).pot sa bag 2?
9.sper ca nu o sa m? acuza?i se neglijenta. ...îmi dau tot interesul dar dup? ce am cheltuit 1375 lei pt pesti într. Un acvariu de 25 l nu mai am încredere în pet shop!
10.careva din tm schimba mascul gurami perlat cu femela?
11.va Mul?umesc din suflet ?i dac? cineva m? poate ajuta cu ceva substrat sau plante...cump?r ca sa le fie bine la amicii mei
|