Gazon - Echinodorus tenellus - 1-2 poturi disponibile - 10 lei potul
Gazon - Ranunculus papulentus - 3-4 poturi disponibile - 7 lei potul
Rotala macrandra "mini" (green) - 0,5 lei firul
Rotala rotundifolia red - 0,5 lei firul
Mayaca fluviatilis - 0,5 lei firul
Limnophilla sessiliflora - 0,5 lei firul
Ludwigia Cuba - 1 leu firul
Limnophilla aromatica - 3 lei firul
Ceratopteris cornuta - 1 planta mare disponibila - 5 lei
Ceratopteris thalictroides - 1 planta mare disponibila - 5 lei
Red myriophyllum (Myriophyllum tuberculatum) - 1 leu firul
Micranthemum Umbrosum - 1 leu firul
Nimphaea micrantha (nufar cu rosu si verde pe frunze, iar floarea este mov deschis - puteti vedea floarea aici :
http://pets.webshots.com/album/581315261yRAUkr ) - 5 lei bucata (plante tinere)
Micranthemum micranthemoides - 1 leu firul
Vallisneria NANA (frunza cu latimea de 3-4 mm, crestere mult mai lenta decat a Vallisneriei americana sau Gigantea) - 3 lei firul
Lindernia rotundifolia variegated - 4-5 fire disponibile - 3 lei firul
Ludwigia repens "rubin" - 2 fire disponibile - 3 lei firul
Fissidens fontanus (Phoenix Moss) - 10 lei un pot MIC (aproximativ 3x3 cm)
Hygrophila polysperma 'Rosanervig' (Sunset) - 2 lei firul - cateva fire disponibile
Green myriophyllum - 2 lei firul - cateva fire disponibile
Echinodorus ozelot "green" - 2-3 pui disponibili - 10 lei bucata
Echinodorus cordifolius - 1 pui disponibil - 10 lei
Heteranthera Zosterifolia - 1 leu firul - vreo 10 fire disponibile
Pistia (planta plutitoare) - 0,2 lei bucata
Eichhornia Crassipes (zambila de apa) - 2 lei puiul
Bacopa caroliniana - 1 fir disponibil - 1 leu
Rotala wallichii - 3-4 fire disponibile - 3 lei firul
Didiplis diandra - 1 leu firul
Hygrophylla polysperma - 1 leu firul
Barclaya longifolia - 20 lei planta
Egeria najas - 1 leu firul
Mai am de vanzare si radacini pentru acvarii din lemnul rosu numit RED MOOR. Cine este interesat sa vada poze si sa afle dimensiunile + preturile lor le poate vedea aici :
http://community.webshots.com/user/AnnaAngelEyes (albumele 1-24). Numerele care lipsesc s-au vandut.
Comanda MINIMA : 20 lei (FARA transport).
TRANSPORTUL prin POSTA costa 8 lei daca platiti ramburs (la ridicarea coletului de la posta) si 4 lei daca doriti sa imi puneti banii in avans pe card. Prin posta plantele ajung cam in 3 zile.
Transportul prin CURIER costa cam 35 lei daca platiti ramburs (cand va livreaza acasa coletul) si cam 21 lei daca doriti sa imi puneti banii in avans pe card. Prin curier coletul ajunge a doua zi, exceptie facand situatiile neprevazute (de exemplu in acest anotimp pot fi drumuri inzapezite).
Plantele se mai pot trimite prin curse directe cu autocarul, acolo unde ele exista. Costul transportului este in jur de 20 lei.
ATENTIE! Avand in vedere ca este inca frig, mai ales noaptea...cutiile coletelor trimise prin posta sau curier vor fi captusite cu polistiren.
PS Va rog sa imi scrieti doar pe privat dearece daca imi scrieti aici nu sunt anuntata pe e-mail ca exista un post nou. Mosu poate reusesti sa faci ceva in legatura cu aceasta setare care nu functioneaza....cel putin la mine