[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: petrutz2003
Forum Index » Profile for petrutz2003 » Messages posted by petrutz2003
1. Pachet plante:
image

Limnophila sessiliflora 3 fire
Bacopa monnieri 10 fire
Micranthemum umbrosum 10 fire
Najas guadalupensis 6 fire
Blyxa japonica 2 fire
Riccia fluitans 4 poturi (gazon/de supratata)
Pistia stratiotes 4 plante (de suprafata)
Ludwigia repens 2 plante
bonus + 8-10 fire din ce am mai multe in momentul respectiv
pret 60 lei , transport inclus posta romana
pot face si un pachet mai mic de 35 lei, transport inclus

2.
Pistia stratiotes 2 lei planta
image

Riccia fluitans 6 lei potul
image

Bacopa monnieri 0,80 lei/buc (pentru minim 30 fire, 70-80 fire disponibile)
transport 12 lei posta romana

3.
Buble counter (lung de aprox 30 cm)............................ 40 lei
image

Reactor CO2 JBL ProFlora Taifun Reactor ........................ 110 lei ...bonus cateva extensii, in total 16 module
image
(electrovalva din imagine nu mai este de actualitate, doar reactorul, numaratorul de bule si pompa de valuri mai sunt de vanzare)

rel pm
calin_gherman wrote:Pompele Hydor Koralia sunt niste stifturi. Daca pe vremuri le consideram sfantul Graal al pompelor de valuri, dupa vreo 7-8 ani de experiente in domeniu la pot declara, cu mana pe inima, niste rebuturi. Absolut toate mi s-au defectat, unele dupa cateva luni de functionare, altele 1-2 ani: ax rupt fara motiv, motor "mort", carcase sparte s.a.m.d. Acum experimentez cu Eheimuri. Chinezariile sunt bunicele prin faptul ca-s ieftine...se duce dracu, iei rapid alta. Eu te sfatuiesc s-o vinzi...daca mai bibilesti la ea s-ar putea sa nu mai ai nici macar ce vinde.

Pompele de valuri Hydor Koralia Evolution 5600/4400/3200 (varianta pt Europa) a inlocuit, incepand cu anul 2013, gama Koralia Evo 5200/4000/2800. Noua gama de pompe de valuri ofera, la acelasi consum de energie, o crestere semnificativa a fluxului de apa circulat intr-o ora de functionare, datorita tehnologiei shaft-less a rotorului patentata de Hydor si noului design al elicei. Design-ul si forma compacta a noilor pompe de la Hydor fac din acestea alegerea ideala pentru orice acvarist care doreste sa recreeze in acvariu un flux natural benefic, identi....

Esti rautocios
1. Hydor Koralia 3200 a aparut in anul 2013
2. Are garantie 2 ani
3. Apreciez ca ai experienta cu gama de inceput al pompelor de valuri, dar asi fi apreciat daca puteai sa imi dai informatii si despre pompa despre care vorbeam eu
Multumesc

Nu e cu transformator, merge la 220 v
Am luat de o putere mai mare pt ca am subestimat puterea ei, ma asteptam ca declaratia producatorul sa fie exagerata, dar este reala
nu prea imi convine sa o vand ca second desi a fost utilizata doar de proba si sa cumpar alta noua
Mi-am luat o pompa de valuri Hydor Koralia 3200, pentru un acvariu de 100 de l pt ca mi se parea ca nu circula apa in acvariu asa cum trebuie
Numai ca, odata instalata, imi face uragan in acvariul plantat
Pot reduce din puterea ei ?
Acum stau si ma uit la ea (pompa de valuri) cum sta in cutie
1. Pachet plante:
image

Limnophila sessiliflora 3 fire
Bacopa monnieri 10 fire
Blyxa japonica 2 fire
Riccia fluitans 4 poturi (gazon/de supratata)
Pistia stratiotes 4 plante (de suprafata)
Ludwigia repens 2 plante
pret 80 lei , transport inclus posta romana

2.
image

Riccia fluitans 8 lei potul(10 poturi compacte ca cele din imagine )
image

Bacopa monnieri 0,80 lei/buc (pentru minim 30 fire, 70-80 fire disponibile)

3.
Buble counter (lung de aprox 30 cm)............................ 40 lei
image

Reactor CO2 JBL ProFlora Taifun Reactor ........................ 110 lei ...bonus cateva extensii, in total 16 module
image
(electrovalva din imagine nu mai este de actualitate, doar reactorul, numaratorul de bule si pompa de valuri mai sunt de vanzare)

rel pm
sunt diferite
florile seamana dar au nuante diferite
Riccia fluitans 10 lei potul(10 poturi compacte ca cele din imagine )

image
image
image

rel pm
Daca acesta este un reactor co2, eu spun ca:
Pentru un reactor eficient 100% si care sa nu slabeasca puterea filtrului de apa
introduci apa si co2 ul cum ai tu in schita prin partea stanga, sus, iar apa va iesi din reactor prin o teava care o pui in locul sticlei tale.
Privat mai esti Eugen
dar astea ?

image

image
DA, l-am avut si eu la 100 l
Vreau sa stiu si eu mai multe despre aceste filtre SUN SUN.
Dar nu aici
Propun unui admin deschiderea unui nou topic la FILTRE EXTERNE
image
Pachetul contine:
Limnophila sessiliflora 8 fire
Bacopa monnieri 10 fire
Hygrophila polysperma 6 fire
+bonus 6-8 plante din ce am in momentul respectiv
pret 45 lei

image
Buble counter ............................ 40 lei

image

+ 10 lei transport prin Posta Romana
pai cum stii momentul cand se imperecheaza?
cel mai probabil ai sa vezi ouale depuse undeva deasupra apei si ai sa stii ca s-au imperecheat
betta o sa streseze la maxim ceilalti pesti, el e leul acvariului, ceilalti pesti sunt gazelele
femela ta endler cea mai mare pare a fi guppy
Nu am mai pus nicio melodie pe fundal, pentru un prieten
Nu le are el cu acvaristica dar le are cu fotografiatul si mi-a spus ca lui i-ar fi placut in loc de muzica sa se auda apa sau echipamentul
El e obisnuit sa faca capturi in natura..... cantecul pasarelelor in padure, suierul unui rau, fosnetul frunzelor, etc ....
Si s-a gandit ca se aude la fel si la acvariu
Ei bine, nu e chiar asa, dorm linistit in camera cu acvariul
Plantele tot cresc, eu tot le tund
Ma gandesc sa iau lectii de tuns sa ii dau o forma, eventual sa mai renunt la niste plante
Mi se pare din ce in ce mai mic spatiul in acvariu
nu e pretentioasa
eu le tin in acvariu nefertilizat si cu iluminare insuficienta de cativa ani si tot face pui
doar ca nu sunt de un verde cum ar trebui

Forum Index » Profile for petrutz2003 » Messages posted by petrutz2003
Go to: