Bine v-am regasit .
De mult nu am mai cochetat cu un acvariu plantat desi nano-ul inca e setat si plin de moss si creveti si inca imi aduc aminte cand anul trecut am zis ca nu mai vreau nici-un plantat niciodata si am inceput sa vand din ce mai aveam legat de plante , asa ca acum trebuie sa o reiau de la 0.
Asadar avem un bazin de 75x35x35 cred ca undeva pe la 90 litri apa , care statea gol , iar de fiecare data cand am iesit cu cainele in parc adunam crengi pentru acvariu sa fie acolo , asa ca acum cateva zile m-am suparat dupa ce am batuto pe logodnica mea la cap muuuuullllttt ca vreau un plantat , sa imi aranjez acvariul sa vad ce iese , si a iesit asa:
Mie personal imi place foarte mult ce a iesit , desi de fiecare data cand intru in camera mai mut cate o piatra mai asez o cioata , insa e primul setup care chiar imi place , oricum modificari voi mai face la crengi pentru ca mai am unele care sunt afara in butoi si pe care le mai las inca o saptamana , am unele care arata mult mai bine si sunt si mai lungi.
La lumina as merge pe 3x24w 8000k adica 880 osram din cate am vazut eu e singurul care are 8000k si mai ieftin

, oricum lumina va mai avea de asteptat pentru ca momentan fondurile s-au dus in funduletul catelului

). oricum cand voi rearanja totul vreau sa pun si substrat cred ca voi merge cu jbl florapol caci e si bun si ieftin. mi-as fi dori sa merg pe ADA dar poate in viitor intr-un alt setup.
Acum ce ma intereseaza pe mine si as avea nevoie de ceva sfaturi ar fi la plante, ce plante s-ar potrivi cel mai bine , tinand cont ca pe mijloc va fi o tentativa de rau cum va voi arata in continuare.
Sursa mea de inspiratie este urmatoarea :
Plante:
1. Rotala spec “Green”
2. Limnophila aromatica
3. Blyxa japonica
4. Microsorium split narrow
5. Utricularia graminifolia
6. Hemianthus callitrichoides
7. Fissidens fontanus
Ca si CO2 voi merge cu easy carbo si bomba care deja este facuta.
Astepta pareri