[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pascaru_val
Forum Index » Profile for pascaru_val » Messages posted by pascaru_val
@paradoxx, induiasator, acolo vad ca are doar incalzitor, se vede un display cu 80, degrees Fahrenheit, presupun; si plante din plastic parca.
Nisip, pot pune orice (de pesti) la granulatie 2mm?
Filtru nu pot pune din Hornbach la 15-20 lei? Aleg eu unul cat de cat sa fie mai bine facut, mi se pare cam mult pentru inceput 150 lei.Casuta din lemn trebuie sa fie pt acvariu neaparat, o casuta din lemn din Auchan nevopsita nu pot pune, are prea multe chimicale?
Am inteles ce a spus paradoxx- presupun ca are cunostinte de psihologie si mai ne gandim.
Intre timp pun 2 poze cu ce il asteapta acasa pe pestisor, Sa arunc casuta? Exista casutze de lemn care rezista in apa?
Multumesc pentru raspunsuri, maine trebuie sa ma duc la Coralis (este aproape de mine) si sa iau dublura lui Riki,poate gasesc vreo solutie sa se faca ciclarea mai rapida.
Mancarea care o am este plic de 10g Hrana pentru pesti Sera Bettagran, ii dau o singura data pe zi 4 bobite din acelea mici (minuscule)?
Solutia care am pus-o in apa este Solutie pentru conditionarea apei Sera Aquatan 50 ml, am pus cateva picaturi, de fapt 2 jeturi pentru ca nu prea am cum sa pun picaturi din acel tub.

LE: fiica mea a intrebat ce face pestele ca atunci cand a plecat ea, el avea ochii nustiucum.
Salutare tuturor iubitorilor de pesti,

acum cateva zile am cumparat pentru fetitza mea de 7 ani un Betta si un acvariu de 5 litri, un pliculetz de mancarica si o sticluta de solutie de pus in apa.
Toate bune, am vorbit cu mai multe persoane care au pesti si mi-au spus sa ii luam un acvariu mai mare ca se deprima.
Am facut rost de la o ruda de un acvariu mai mare (cred ca 10 litri) am spalat cu lamaie si bicarbonat acel acvariu, ca nu mai fusese folosit de mult, l-am clatit bine si am pus pestele din acvariul de 5 L in cel de 10 L si am pus vreo 4-5 picaturi in apa dintr-o solutie care mi-a dat-o de la Animax.
Dupa o zi- doua in care pestele statea mai mult in casuta de piatra de pe fundul acvariului, l-am scos mort.
Ideee e ca fiica mea e plecata 2 zile la bunici si cand se intoarce trebuie sa vada pestele, pe Riki.
Asa ca repede trebuie sa cumpar altul si sa amenajez acvariul si sa nu fie prea scump, ca nu aveam prevazut in buget schimbarea.
Am citit pe forum si inteleg ca am gresit ca i-am schimbat apa cu totul.
Clatesc acum acvariul, ii pun apa, las o zi asa si trebuie sa caut alt Betta, ideal ar fi sa semene cu cel vechi, nu stiu ce sa mai cumpar, credeam ca e mai simplu.
Am mai avut un Betta acum 2-3 ani si a trait mai multe luni fara sa ma documetez mult, in ultimele lui zile observasem ca era cam moale, nu prea mai "alerga"

Forum Index » Profile for pascaru_val » Messages posted by pascaru_val
Go to: