[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Antonio_Paun
Forum Index » Profile for Antonio_Paun » Messages posted by Antonio_Paun
Message
Donez sau schimb cu plante cativa melci de substrat. Ridicare personala din Ploiesti. Sunati la telefon, nu garantez ca raspund pe forum. 0799057362
https://www.emag.ro/filtru-intern-asap-300-aquael-300-l-h-4-2-w-negru-5905546194952/pd/D18T94MBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android

Este cel de a venit cu acvariul
Salutare! M-am apucat de acvatistica in luna Ianuarie. Am un acvariu de 54l cu 2 plante cativa melci si 11 pesti( 1 guppy, 1 platy, 1 cory, 1 SAE, 5 neoni si 2 zebre neon). Schimb apa saptamanal in proportie de cca 20-30%, de aceea nu cred ca as putea sa am probleme cu excesul de amoniac. Totusi am o zebra, pe care o vedeti si in imagini care a inceput sa refuze sa mai manance, cred ca sunt deja 2 zile, am impresia ca si branhiile sunt putin cam rosii. Ce credeti ca se intampla? Ma puteti ajuta? Am atasat mai jos pozele cu pestele in cauza si o paza cu acvariul in intregime.
https://ibb.co/0FfR5bQ
https://ibb.co/ZzxjgKt
https://ibb.co/YyDz3rP
https://ibb.co/mGDdTcd
https://ibb.co/FmC27Mr
https://ibb.co/SwrmyGk
https://ibb.co/khGPz2p
Salutare! Am de o luna un acvariu, nu prea ma pricep la acvatistica. Cu toate acestea, astazi, dupa ce am schimbat o parte din apa am observat un molii ce sta la suprafata apei si respira pe gura. Stiti ce ar putea sa fie?
Mersi mult! Si eu ma gandisem la Tylomelania, dar visurile mi-au fost spulberate in mamentul cand am vazut ca melcul in sine este gri, nu galben. Oricum, am sa il pastrez.
https://www.transfernow.net/dl/20240118xtxLIcXj
Salutare! Am un acvariu de cateva saptamani si m-am confruntat cu o problema foarte comuna: nu reusesc sa imi dau seama daca guppy este mascul sau femela. In pofida cercetarilor facute pe forum, tot nu reusesc sa concluzionez. Par ca si cum amandoi ar avea aripioara anala ascutita. Dar daca amandoi ar fi masculi, de ce unul este mult mai mare decat celalalt. Atasez mai jos niste poze. Multumesc!
https://www.transfernow.net/dl/20240118EgW8UkTU
Salutare! De curand am achizitionat cativa pesti de la petshop. In punga era si acest melc( vezi poza). Credeti ca este daunator? Ce specie este? L-as putea pastra? Multumesc
Salutare! M-am apucat de curand de acvatistica si as avea nevoie de un filtru extern,filtrul pe care il am acum nu face fata, totusi nu imi permit sa dau 400 de lei pe unul, acvariul pe care il am are capacitatea totala de 54 l. Gasesc pe cineva care nu are un filtru in plus si doreste sa il vanda? Multumesc!
Marsi, il las pe acesta momentan si strang banii pentru unul extern pe parcurs.
Mersi mult de sfaturi! Totusi mai am o intrebare: pentru filtrul pe care il am acum, eu l-am ridicat 2 cm deasupra apei, astfel se creeaza o mini cascada. Mai am nevoie si de pompa de oxigen? Care ar fi avantajele cumpararii unei pompe?
Salutare! Sunt nou pe aici, tocmai ce am achizitionat un acvariu. Este un acvariu kit care are deja un incalzitor, LED-uri si filtru. Filtrul este unul ASAP 300, pentru un acvariu de 54l. Din cate am citit pe acest forum acesta nu ar fi cel mai recomandat. Ma puteti ajuta sa iau altul? Sa nu fie foarte scump. De asemenea am citit tot pe forum ca filtrele au nevoie si de filtrare cu biomasa, ce inseamna asta?
 
Forum Index » Profile for Antonio_Paun » Messages posted by Antonio_Paun
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com