[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: b93dcr
Forum Index » Profile for b93dcr » Messages posted by b93dcr
eu vreau acvariul si capacul daca te hotaresti sa le dai la bucate k
cati litri are ????????
nu stiu unde e sectiunea vanzari
bine ,aveti si voi dreptate .am sa scriu mai corect k . asi vrea sa cumpar si eu un acvariu facut cam de 200 l sau de 160 l cine ma poate ajuta ? poate cineva la care nu-i mai trebuie sau stiu si eu .Orcum pretu sper sa nu fie lafel ca la magazin k, va multumesc
dar voi asa faceti mereu ,criticati scrisul meu . am crezut ca situl asta e pentru ai ajuta pe ceilanti acvaristi de asi creste pesti sau vindeca pe acestia sunt persoane care lesunt recunoscator pentru sfaturile lor dar celorlanti nu pot spune acelasi lucru pacat am crezut ca sunteti oameni seriosi care impart acelasi hobi si nu site pt corectari gramaticale
pai eu apas postreply si incep sa scriu nu fac bine ??,cum trebuie sa fac casa nu mai gresesc si bine sunt prea multi da acum trebuie sa i vindec si porma vad eu ce fac cu ei nu
ciclide am vrut sa spun am fost obasit si daia am scris gresit , dra totusi am un prieten are lucreaza la un magazin de animale si are un perete plin cu diverse speci de pesti si pe toti ii are la 24 grade si nu are nici o problema de cand il stiu si are si scalari si carasi si neoni . dar eu daca ar trebui sa renunt ar fi neoni si carasi pt ca acestia necesita o tenperatura mai scazuta cam 20/ 19 gr dar scalari dc sa scap de ei ca nu inteleg pt ca ei traiesc bine la 24 gr si oricun sunt micuti ,si ce daca nu se dezvolta repede si bine adica frumosi mai bine cresc usor sau fr usor decat sa renunt la ei si carasi cu neoni sunt buni la un loc ,am neoni mai ,carasul e micut nu i poate ingite deci am din tot ce am spus macar putina dreptate ??????/
da merge sa pui chi clide cu neoni ??pt ca si mie imi plac discusi
scuze tuturor sunt nou nu stiu sa unblu prea bine
iti multumesc dar adevarata intrebare e urmatoarea u cati pesti ai si ce rase in acest acvariu si cat a costat capacul cu neod pt ca eu la acvariul meu de 40 l ma costat capacul 1500 lei
multumesc mult guleag da o intrebare mai am la tine ai zis ca ai si u un acvariu asemanator dar u cati pesti si ce rase ai terog ca pe mine asta ma intereseaza mai mult astept raspunsul tau de acvarist profesionist si inca ceva eu la acvariul meu de 40 l ma costat capacul cu neon cam un milion si dar pe tine cat tea costat si de unde lai luat
ajutatima pentru a imi salva pestisori vreau sa imi fac un acvariu de vro 200 l asi vrea sa imi spuna si mie cineva dimensiunile pt un astfel da agvariu inaltimea asi vrea sa fie cam da 50 cm dar restul nu prea stiu pt ca vreau sa iasa totul cala carte astept pana ascu miati fost de mare folos deacea am continuat sa apelez tot la dumneavoasta si nu la prieteni
da multumesc pt sfat ai detate trebuie sa terc la fapte nu la vorbe nu am sa renunt la nici un peste ci am sa imi unplu camera de agvari si am sai plasez pe toti cum se cuvine cu rase compatibile lor si de data asta am sa am grija cati pesti bag intrun agvariu dar inca o data din toate spesile pe care leam afisat vreau sa stiu ce speci pot pastra in ocvariu pe cale il am acum bafta si va ramin dator la rindu meu peste tinp , cu sfaturi .
salutari ! va rog ajutati-ma si pe mine. e prima oara cand apelez la acest site dar credeti-ma, nu stiu ce sa mai fac. deci : am un acvariu de 40 litri si am urmatoarele rase de pesti : un beta, 5gupi, 2scalari mici, 3 sanitari mici, 4platy, 4moulinezia, 4 neoni, 3 zebre cu voal, 2 carasei orange si cam atit stiu ca am cam multi dar asta e in fine nu e asta problema. problema a urmatoarea :de cand ii am se inbolnavesc cam des eu le schimb apa o data pe saptamina cam jumatate si adaug la fiecare 10 litri de apa o lingura de sare si le mai pun si verde de malachie. bineinteles apa e lasata la inbatrinit vreo 3 zile abia pe urma o pun in acvariu si tot am probleme cu ei desi nu le dau hrana vie deloc le dau numai hrana uscata si tot nu am noroc acum boala cu care ma confrunt e grisul adica punctele acelea albe mici ca matreata si nu numai asta e problema dar mai au o boala recent descoperita de mine dar nu stiu sigur ce anume e. am observat un comportament straniu adica pestii nu au nimic pe ei vizibil dar se tut scarpina de fundul acvariului sau se lovesc, nu stiu sigur. oricum, m-am interesat si am aflat ca ar avea gyrodactylidee am inteles ca sunt niste viermi nici mici si se pot baga si la branhii si acest lucru afecteaza respiratia: pestii incep sa nu mai fie activi si stau mai mult nemiscati pe fundul acvariului scarpinandu-se din cand in cand si din cate stiu se trateaza cu sera mycopur cred. de aceea am si intrat pe acest site, ca sa ma lamuresc. si in legatura cu punctele albe, am auzit ca se pot trata cu sera costapur, deci daca am dreptate, se pot administra ambele tratamente in acelasi tinp? cum procedez ? de ce tot am astfel de probleme? ajutati-ma, va rog! a devenit o provocare prea mare pt mine si nu stiu ce sa mai fac temperatura acvariului e constanta, adica 25 grade deci unde gresesc ? sper ca nu vam plictisit si ca ii va fi de folos si altcuiva care va citi acest mesaj, astept raspuns cat de repede se poate deoarece situatia e destul de critica. va multumesc anticipat. salutari tuturor acvaristilor si bafta. nu va lasati !

Forum Index » Profile for b93dcr » Messages posted by b93dcr
Go to: