[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: evilknievil
Forum Index » Profile for evilknievil » Messages posted by evilknievil
Volcanit is a pH neutral aquarium gravel of volcanic origin. The fine
pore- structure of the gravel encourages bacterial activity that
enhances the biological release of nutrients in the gravel. Volcanit is
mixed with 5% ferrolit; a zeolite bound long term iron fertilizer. The
resultant black and red color of the Volcanit enhances the beauty of the
aquarium plants and the color of your fish.
E tot un fertilizant ca si Tetra Complete Substrat sau il pot folosi ca si pietris peste Tetra?
Ce parere aveti?
Porcu:multumesc pentru parere!
Salut pe toata lumea!
Sint din craiova cum se vede si din semnatura si m-am apucat de acvaristica cum o luna si jumatate cu totul intimplator si fara sa stiu mai nimic despre ea!
Totul a inceput cu o vizita la Zoomania din Real de unde am acumparat 2 bubble eyes...(mi-au placut) pe care i-am pus in acvariul pe care cumnatul meu il avea acasa si in care mai erau 4 carasi ,6 scalari,1 mascul betta,2 guppy,2 ancistrusi,2 telescopic carasi- o adevarata ciorba!
Am lipsit de acasa 2 zile iar la intoarcere cei 2 bubble eyes erau bolnavi(viremie de primavara dupa cautari pe net).
Atunci m-am hotarit sa-i izolez asa ca am achizitionat un acvariu Juwel Record 60 cu tot ce-i trebuie ,le-am facut tratament dar degeaba(acvariul ne era ciclat )si in scurt timp au decedat .
Din acel moment am inceput sa caut informatii despre ciclarea acvariului,despre compatibilitatile care exista intre diferitele specii de pesti,despre numarul maxim de pesti care pot coexista intr-un acvariu in functie de litrajul lui si asa am dat de voi!
Ca urmare sint pe drumul cel bun,citesc cam tot ce cred ca mi-ar fi de folos ,pun in practica iar cind am intrebari nu voi ezita sa le pun(am si pus o intrebare la sectiunea Plante-substrat)!
Deci in incheiere va multumesc pentru informatiile existente si pentru tot ajutorul si sfaturile pe care sint sigur ca le voi gasi pe forum!
Marian
Am si eu o intrebare si as dori sa aflu un raspuns cit mai pertinent de la cei cu experienta in domeniu...
Am cumparat Tetra Substrat pentru plante(fertilizant cutie de 2.8 kg) si as dori sa stiu daca peste el pot pune Volcanit (produs gasit pe urbanpets si zooplus.ro)in loc de pietris pentru simplul motiv ca nu gasesc acel pietris bob de orez de culoare alba 1-2mm...Am tot cautat in oras dar tot ce am gasit e pietrisul clasic cu margini ascutite...
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si sfaturi!
P.S.
Daca cumva stiti vreun link,o adresa de unde pot achizitiona pietrisul pe care-l doresc nu ezitati sa-l postati! :-)

Forum Index » Profile for evilknievil » Messages posted by evilknievil
Go to: